- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък до 12 лева ?!?!
Какво мога да взема за подарък на момче на 19 години до 12 лева ?!?!
-обича компютри
-има си кола
:P
+ гаражна лимонада в стъклено шише!!!Първоначално написано от EarthShaker
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
^ Е ние ебаваме ли се?!?!?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
сериозно ли? значи... 12 лева... той кара кола и при това се интересува от компютри! хм..Първоначално написано от cappy123
1.Стоп за колата
2.Подложка за мишката
ако не това се връщаме към варианта с ракията
^ Ми да. ;д
Пък и ако я опаковаш готино ще е още по-добре.![]()
Бегай бе!!! Ебаси водата е това!!!Първоначално написано от Christ
В магазините за сувенири има готови много хубаво украсени шишета вино, шампанско, пък било то и ракия. Знам защото за един празник бяхме купили от такъв магазин, а пък ако няма готови... занеси вече купения алкохол и накарай да ти го украсят по някакъв начин![]()
ми може пък да няма повечеПървоначално написано от Riot
![]()
![]()
не всички сме милиардери
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
...Първоначално написано от InitialD
Christ не се ли оплакваше ти, че колата ти не върви!?!?!Първоначално написано от OtherDimension
Otherdimension чекам .... обосновка!
какви милиардери, бе ?Първоначално написано от ReBeL
ще и се откъснат от сърцето 20-30 лв за нещо по примамливо...
хем искате хубаво
хем за 2 лева да е
Моля ?!
^ Те хубаво ще й се откъснат, ама дали всъщност изобщо ги има?![]()
А ти, капи, няма ли с кой да направиш партия и да вземете на момчето нещо 'убаво?
чЕкай си .... тъпчоПървоначално написано от InitialD
какво предлагаш? оmv, лукойл еко!?
Decu, ако е за отбивка на номера 12 лв. са напъъълно достатъчни![]()
Първоначално написано от OtherDimension
LOL
Колата ми върви на газ, бензин през живота си не е виждала. Пали на газ, гасне на газ.![]()
Каквото и да е е по-добре от ШЕЛ ... братле на мен колите са ми хоби ... ако нз какъв бензин да си сложа нема да ми се вЕрва на Бояна!!!Защо мислиш се събираме на ОМВ-то а не на ШЕЛ където е по-широко!?!?!Първоначално написано от OtherDimension
на мен колата ми е гаснала на бензин от omv като пич....
сложих V-power и издуха помията
добре, че си останах с това да занимавам хора
ами ако ми беше изгоряла помпата?!
кво прайм...
Е, не вярвам да е чак толкова трагично положението, че да горят помпи.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
ОМВ не са чак толкова зле ... но помпата няма да ти изгори от това че примерно има вода в бензина ... ако е кофти а те го разреждат с вода ще ти прекъсва и тресе като на давеща се .. случвало ми се е със старата кола бях сипал на Петрол и после като досипах на ОМВ се пооправи .Първоначално написано от OtherDimension
Един пич със Chevrolet, V8 двигател ми се оплакваше, че са му сипали вода в бензина точно в OMV.