- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв късмет ви се падна от питката?
И ние слагаме само паричка, ама не ми се падна.... Хубави времена бяха, като беше нагласена работата![]()
Ние в питката имаме само паричка(която се падна на баща ми), а в баницата късмета, който ми се падна е - Ще влезеш в елитен институт, с големи мозъци прочут - това късметче наистина ми трябва най-много за догодина..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
На Коледа май нямаше късмети, а сребро.
аз го гепих тая годинаа, нях нях ^^
И питката отново беше това, което е Коледа за мен. ебаси яката!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
na Koleda ima samo pitka s parichka,,na men se padna Ho Ho Ho![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Парата се падна на брат ми и то съвсем справедливо. Утре е ред на баницата с късмети.
Пф парата както почти всяка година се падна на баща ми ..![]()
На мен никога не ми се е падала..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Нищо...паричката никога не ми се е падала...все хазарта е...ама все някой ден ще спечеля![]()
Нов апартамент![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
17. От купон на купон скачаш ти на Купидон!
to kat za mene ve ebah tas pita mnogo vkusna
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Че то ние само паричка сложихме![]()
И ми се падна на мене .. е не баш де ..ама като ми отчупиха парчето и тя падна от съседното ..
![]()
a az misleh za taq pita vyv foruma det e ina4e nema pita taq godina bez kasmet
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
От питката ми се падна: Успех във всяко начинание!
Отделно си теглихме едни плочки с надписани късмети по тях и ми се падна: Живей по ръба! Ако не си там, напразно заемаш мястото!
И сега от форумната питка ми се падна кола![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
+1Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
samo deto na6ata be6e gotova![]()
awe na koleda e samo parata
na nova godina e banicata s kusmeti? ( nova godina nov kusmet.. )
The Spark
паричката, а преди малко пак си взех и ми се падна пътуване в чужбина, иначе от баницата ми се падна любов..та утре пак наново за Коледа с нови късмети мама ше прави, ше видиме там какво..до тук съм доволна от късметите :P
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
паричката ми се падна и печалба от тотото![]()
Те късметите не слаи на НГ?![]()
Иначе паричката НЕ ми се падна, никога не ми се е падала![]()
... на всички паричка ви се е паднало
половината питка не сте видяли... ;D
Моля ?!
Паричката,пътуване в чужбина(т'ва поне със сигурност е вярно),нова къща,елитно училище(то вече мина това),браки пари.
Spored baba mi banicata se pravi na Koleda i mi se padna samo ku6ta...
Vuv vsi4ki par4eta ima6e po 2 kusmet4eta puk i osven tova 2 puti q ima6e liybovta ama na men ... ku6ta!![]()
![]()