- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв късмет ви се падна от питката?
къща, в която ще свиете семейно гнездо с НегоПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
Hmmm ne bqh mislila za tovaПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Mersi za ideqta sega se 4yvstvam mnogo po-dobre![]()
![]()
+1!Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
да и ние бяхме забравилиПървоначално написано от gabi_94
![]()
та изпратих майка ми в кухнята с питката да наръчка някъде една монеткаи в крайна сметка на мене се падна :P
Последните 2-3 години се на мене се пада![]()
Ее..парата се падна на баща ми и двата пъти..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
здраве ;Р
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Никакъв
Любов.![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
падна ми се да ме шибат циганите в затвора
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
от питката: здраве и пътуване в чужбина,а от баницата:парата и любов..тва от Коледа и Бъдни Вечер тея късмети..как така ми се паднаха нзвсяко парче, което хвана има по нещо в него :P
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
паричката + куфарите стягай вече,ще пътуваш на далече![]()
На бъдни вечер слагаме само паричка. падна се на баща ми, но баба знаеше къде е, то и аз знаех. Но все пак той носи повечето пари вкъщи. Понякога му казвам Буров![]()
А другите късмети ги слагаме в новогодишната баница... ще видим на 31![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Семейно щастие ... УоУ!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
На мен от нашата питка ми се падна паричката, а на баба ми от питката..там делих късмета (парата) с гаджето. Беше точно между нашите две парчета.. Като си отчупихме и тя падна на масата..
Нека сте неукротими
като динозаври Рекс.
И през новата година
ви се падна страстен секс
![]()
В питката няма късмети,а пара.Късметите са в баница и то за Нова година![]()