- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поредната тема за прическа.
Струва 75лв от Техномаркет.Първоначално написано от Bianca
![]()
Ъхъ. Абе, аз ще ида да се подстрижа (все още можете да ме разубеждавате), ще видя как ми седи, и ако трябва преса – ще си купя, ако не трябва – няма да си купя.Няма смисъл да бързам.
На ЕлитуУуУу пресата/маша и т.н. не е керамична и ИЗГАРЯ косата!(ако ползваш маски кристали и други,може да не се изгаря толкова много)
Иначе купи си керамична преса БЕЗ приставки
Babyliss не са нищо кой знае какво!По-доре си купи Braun![]()
м не...ползвам единствено шампоан и балсам..
и странното е ,че каквото и да правя с тая преса (къдрене,изправяне,вафличк и т.н. ) ...косата ми не цъфти.. хаха баси чудната работа...![]()
Да не е изкуствена?Първоначално написано от ELiTyYy
Да хубави са пресите на Babyliss. Най-добре си вземи такава или пък на Philips или BraunПървоначално написано от Bianca
![]()
а бтв не мисля,че е нужно да си съсипваш косата,при положение,че ти е права..
да ти беше къдрава,да не можеш да траеш-ок,ама имаш си права коса,недей да я гориш само заради някакви прищявки
както си прецениш,но можеш да минеш и без преса,дори и без тази прическа
аз така си съсипах косата и сега много съжалявам...
въпреки че продължавам да я изправям
а на приказки,че не гори-не вярвай
айде сложи си косата между два горещи ктолона и да видиме дали няя се изгори![]()
Намерих една супер евтина преса на BaByliss – 24 лева.А за Technomarket и дума да не става, всичко е над 80 лева.
![]()
Следобед че се стрижем.![]()
Може ли линк към тази преса на BaByliss :PПървоначално написано от Bianca
![]()
Приставките за пресата са керамични, а за машата - не. И пресата си е много добра, и за изправяне и за всичко остнало.Първоначално написано от sweetsunshine
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Честита ми преса!Изправя много добре.
Аааргх, вбесих се! Май няма да се подстригвам днес!Има свободни часове чак на 5 януари.
![]()
Коя си взе ?Първоначално написано от Bianca
Някаква на BaByliss. Не знам къде да ѝ намеря линк, защото не е от Technomarket. Обаче НИКЪДЕ не пише колко вата е.Първоначално написано от GetNasty
![]()
Едит: Намерих линк.
http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/230419885?$product$
BaByliss .. предната ми беше на тая марка и ми гореше страшно много косата.Първоначално написано от Bianca
Еми то и аз това казвам..щом хваля пресата толкова много,значи има защо.... и щом казвам,че не ми изгаря косата..значи е таака....Първоначално написано от GetNasty
ne pusni si q dulga, no ne ravna, a na stupala i s ruka si q mesti na strani4en put 6te izglejda6 po-jenstvena ;]
Za vsqka pricheska sa nujni griji, a za tazi 2 pyti poveche. Ako nqmash jelanie, vreme ili nervi da q opravqsh, po-dobre nedei da se postrigvash taka.
Според мен ще изглеждаш чудесно с коса на черта,изправена,рехав бретон настрани и малко обем.
А някой да ми каже кфо точно е "френско каре" щото съм малко по простаа![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Стой ти повече от прекрасно!Страхотна си така.
<3forbidden taste is the sweetest<3
Жестоко просто... и аз бих се направила така, ама не ми стиска...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.