.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Блах, тва секциото било, дето ти режат корема и от там доколкото разбрах.
    Гнусно е и гадно после с тоя белег, изпитвам антипатия към тия истории.
    После с месеци/години няма да пипна областта на корема, ше има чуството, че ще се отвори.

Разочарован съм от избора Ви...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Е стига де, ти го определи като касапница... Не е чак толкова страшно, белега е почти незабелижим, освен че е там където трудно ще се сещаш да поглеждаш, пък и е най-много 5 мм. на дебелина .

А аз съм си за нормално раждане стига да не се наложи секцио по медицински причини.

Няма стига.
    И като е бръсната нали ще се вижда. И аз го знам, че е там, а съм гнуслив и ще си го представям всеки път.

Някои не искали шевовев при нормалното раждане - е че при сексиото няма ли? Даже са 6 пъти по видими и големи според мен- тва цяло бее да излезе от кожата ти от над оная ти работа - иииууу мега противно е ве.

Не виждам разлика и пори едното и при другото аз лично, все шевове, все усложнения. После пък и специални ограничения при секциото.

Освен, ако не се наложи на самият момент, че трябва секцио по медицински причини или, че болката ще бъде по-голяма от нормалното - нещо тва не го уважавам.

Оле нз дали си го представям правилно - дайте снимки за всеки случай след раждането кво се случва, ако не тук поне на л.с., ако са по-брутални ;х
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Блах, тва секциото било, дето ти режат корема и от там доколкото разбрах.
    Гнусно е и гадно после с тоя белег, изпитвам антипатия към тия истории.
    После с месеци/години няма да пипна областта на корема, ше има чуството, че ще се отвори.

Разочарован съм от избора Ви...
    tova be6e nai-golqmata glupost,koqto sum 4uvala.az bqh s kozmeti4en 6ev i sega-godina i polovina po-kusno nqmam beleg! Operaciqta ne se pravi na korema,a na sredata na okosmenata 4ast nisko dolu i 6eva(dokato o6te go ima) e dulug gore-dolu kolkoto sredniq ti prust.kakto kazah s kozmeti4en 6ev si re6ava6 problema s belega.kaka taka 6te ima6 4uvstvoto,4e 6te se otvori- po-dobre li e da si mladomomi4e i da te kurpqt kato koledna puika...mersi!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз предпочитам секцио.Точно заради тия шевове отдолу... Пък и четох,че е опасно за бебето,защото можело да се задуши при нормално раждане (не знам колко е вярно..)
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^e,tova ve4e e otnositelno.zavisi ot jenata,ot ekipa i t.n i t.n

А по ли е хубаво,те шият от долу и като го вкарваш на жена си,да усещаш шевовете вътре?Това ми се струва много по-гадно.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Пак ви казвам не е задължително да има шевове... в повечето случаи дори и вътрешни няма а един два външни. Не забравяйте, че повечето сме дошли от там и майките ни не са имали право на избор на времето. Щом са раждали, повечето и по 2 и повече пъти значи не е чак такава болка. Зависи си до жената.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^ i tova e vqrno.maika mi naprimer ni e rodila i dvete s kaka po normalen na4in.bili sme golemi bebe6a po 3 kila i polovina,no nqma nito edin 6ev-qvno e bila elasti4na

тва ми е идеята и на мен

^ Именно.

-=-
    Не е смешно, тия женски работи не съм ги учил още.

Какъв е този козметичен шеф?
    Кога се прави?
    С какво е по-различен?

С какво секциото е по-добро чак пък толкова?
    Аз пък съм чувал за много редки случаи на шевове и това са за тия по-слабите момичета, дето са с шепа гъз да реччм.

И кво излиза, че по някое време как си стоиш, режат ти корема вадят го и хоп "родила" е вече. Аз пък знам за смъртен случай на мой роднина с тва секцио.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    OMG>S udovolstvie bi ho bqsnila na nqkoq jena,ama na muj nqkak si mi se struva zaguba na vreme....a i ve4e sum otgovarqla na su6tite vuprosi v temata!

И защо да е загуба на време?
    Нали и аз имам глас, кво?

В коя тема си обяснявала? Аз не видях никъде специална тема или подробности по въпросите

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    v su6tata tema!

Мда бе, много точно и ясно си обяснила какво точно представлява шева и с какво се различава от обикновения. По-точна не може да бъдеш...

Направо ми се отщя да имам деца ;д

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ok,6te ti obqsnq.po princip nz dali si vijdal 6ita rana-na krak,ruka glava ili kvot i da e-to4no kato za6ita dreha.Po princip takuv 6ev se pravi i na sekcio-to.Tozi kozmeti4en 6ev oba4e predstavlqva samo edno kon4e-vitre6no na kojata,a ne otgore kakto pri drugite i se pravi po duljinata na operaciatq.sled 8dni ot ednata strana na operaciqta se izdurpva tova kon4e izpod kojata s pinseta i samiq beleg predstavlqva edna mnogo tunkaliniq po sredata na okosmenieto na jenata kato ot moliv za 4ertane-tolkova tunka,a dulga kolkoto sredniq ti prust gore-dolu.Postepenno s vremeto izblednqva,predpisvat ti pasta,s koqtoda go maje6 3 puti na den i do godina nai-kusno nqma6 beleg.az ve4e nqmam,v ednoto krai4e suvsem leko e ostanalo kato drasnato s moli-ne pove4e ot 1mm.na men mi struva6e 150lv tozi 6ef.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    MakeMeLaugh, добре че не си ми гадже, че аз имам огромен белег, близо 30 см от сърдечна операция.......Най-вероятно щеше да си изповръщаш червата върху мен като ме видиш гола...

И какво като има белег, било то и видим. Ако й се налага, ако има противопоказания или просто не издържа на болка...Ами ако преноси?

Всеки си има различен вкус

По-добре споменах, че съм съгалсен, ако сима "АКО"

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То никой не обича белези...ама ако обичаш даден човек, и той е майка на детето ти, това изобщо не е проблем...

Град
    Враца
    До 10 години ще измислят друг начин за раждане. Още няма да си давам гласа.
    еlsy

Мега фен Аватара на mynichka
    аз мисля като му дойде времето секцио
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Пък и четох,че е опасно за бебето,защото можело да се задуши при нормално раждане (не знам колко е вярно..)
    Може, ако пъпната връв е увита около врата на бебето и ако кадърният екип реши да изражда бебето нормално /аз съм се появила така полузадушена благодарение на д-р Иванов от Плевен!/

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

hottie
    Guest
    Доколкото знам по раждането по традиционния начин може да донесе и много проблеми на майката - разкъсвания, хемороиди и др. А и може да се изпусне. Ама на някои жени им правят клизма преди това, стига да има време.

На мен така или иначе ще ми се наложи чрез секцио поради медицински причини, радвам се че го има този козметичен шев. Не бях чувала за него.

МмМ По естествен ПъТ

Аз до колкото знам на всички правят клизми
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си