- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви донесе Дядо Коледа ?!
Първоначално написано от voLtage
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
DVD , едно мн яко златно синджирче със едно сърчице на него и един халат за баняЦифровия фотоапарат си го чакам в скоро време
![]()
![]()
от мама:Wii Fit
от тати:iPod Touch 2g 8GB
от размяната на подаръци в училище:някакъв розов комплект,който включваше слушалки за iPod,дезодорант и лак за нокти,всичко в розово,разбира се![]()
от една фр в училище:чаша с кравичка,нарисувана върху нея,и лъжичка-комплект към чашата.Също и една много готина,суперсладурска рисунка,направена специално за мен.
от дядо ми:една туника,200лв.и шоколадов Дядо Коледа![]()
от леля и свако:комплект на Leocrema,който включва дезодорант,някакъв хидратиращ балсам за тяло и още един балсам,само че за устни-с мляко и мед.
от бабите:комплект шапка и шал,20лв.от едната и 10лв.от другата,една фигурка слонче за късмет и една от онези стъклени сфери,които като ги раздрусаш сякаш се сипе сняг-вътре има мечки младоженци.А,да,и една червена блузка от AURA Fashion.И парата от новогодишната баница-1 левче.:P
Събраните пари мисля да похарча за една игра за Wii-мисля,че се казваше Wii Play,а останалите-за разни дрешки,глезотийки,джунджур ийки...Абе обичайното...