.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

ПРОТЕСТИРАМ!!!

NaiQkiqt - по-голям дразнител никога не е имало и няма и да има
    Искрено моля по-висшите от мен да вземат НЯКАКВИ МЕРКИ !!
    Ето в тази тема го предизвиках за да ви покажа колко е вулгарен http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=217547 ..
    Съжелявам че прекрачих границата на добронамерената заплаха и обида, но този паразит ми вдига нервичките на макс
    Ако се разровите ще видите колко много потребители са против него ..
    Стига толкова търпение НАПРАВЕТЕ НЕЩО !!
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Лошото е,че не е само той?! Иначе те подкрепям!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    София :Pp
    не му се връзвай споко и аз бях пуснала тема едно време че е ши.бан педе.рас щото ме дразнеше извънредно много с репликата си "незнам си кво незнам си кво станало щото аз съм най якия" .. но са вече спрях да му обръщам внимание и не ме дразни изобщо .. така че те съветвам да го игнорираш и да не му се нервиш толко много
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Град
    Ямбол
    Подкрепям!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на machoka
    Не ми вадете линкове от кофата, покажи ми къде другаде по форума нарушава правилата.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не ми вадете линкове от кофата, покажи ми къде другаде по форума нарушава правилата.
    ааа значи мен ме изтрихти щото обиждах в КОФАТА .. подчертавам там .. ама за него е "не вадете линкове от кофата" аааа не .. гениален си ..
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

ТЕб те изтрихме заради коренно различни неща, като например магарешкия инат. Лошо ако не си го разбрала.

Супер фен
    И аз те подкрепям, ама и да го баннат той няма да се промени и пак ще е такъв идиот....

Мега фен
    Ми праскайте банове по IP и под мрежи и ги оставете... колко много коментари за един идиот банвайте подмрежата и забравяайте...

Град
    Варна
    добре де мачо, ама нали и в кофата има контрол?!
    защо винаги става така.. тези които не заслужават ги изритвате, а най-големите глупаци си седят тука
    Kaname senpai <3

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    1.Oт това, което виждам аз - ти си започнала да го обиждаш, не той теб.Не съм видял да пише м..5StaR е еди-какъв-си, без причина.
    2.Темата се намира в раздел кофа, при влизането в този раздел би трябвало да си забелязала, че пише -"тук няма модераторски контрол" ..
    3.При нарушение на правилата на форума извън раздела "кофа", моля сигнализирай на модератор/админ и проблема ще бъде премахнат.
    The Spark

Град
    Варна
    ^ идиот ..

п.п. а когато той ни псува по темите модовете спят нали ?!?
    още в началото написах защо съм започнала първа !
    ии нали имаше контрол ако сте го махнали - върнете го обратнооооооо
    Kaname senpai <3

Град
    Варна
    едит: прикачито се е бъгнало и ми сменя картинката

и това ако не е доказателство..
    Kaname senpai <3

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Виж и мен ме обиждаш без да съм ти казал нищо лошо? Май ти си за бан?

пс. като не ти изнася не влизай в кофата. simple as that
    The Spark

ТЕб те изтрихме заради коренно различни неща, като например магарешкия инат. Лошо ако не си го разбрала.
    аха благодаря за пояснението
    10 изтрити профила

И шо пък треаше да я триете?! Кфо толкос е напрайла?! Онея тъпаци, дето секи божи ден пускат по хиляди абсолютно безсмислени теми, тях кой ги разкарва?! Мамка му, тя поне имаше чуство за хумор, а не беше някфа тъпа досадница! Омфг, не знаех, че заради инат също те трият.. Земете се опрейте малко! Сяка втора тема се трие! Или под предтекст, че е тъпа, или щото на вас не ви е харесала, или шото имало не знам колко си толкова теми.. Еми като има дай да не прайм никви теми и тъпия форум да замре още повече.. Ае прейте се на модове.. Кфо ли се занимаам, се едно ше променя нещо..

ъъ .. мерси за подкрепата .. ама не говори за мен в минало време .. не съм умряла че има за кво да се спори с модераторите .. иии някои администратори така е..но има ли смисъл като те си знаят тяхното
    10 изтрити профила

Lqlichka1, спри малко с филмите.
    Прекалено на сериозно се вземаш мад'ъ фак'ъ коп'ле....

След като сте 1 дол дренки, много ясно, че няма да можете да си видите грешки, та нали заради грешки сте/е изтрити/та.
    Глупак не е този дето прави грешки, а дето ги повтаря! Ха!

Вземете се стегнете малко, егати лапетата сте станали, честно.

Ако се беше държала така, както сега - нямаше да е затрита. Когато решът админите тогава ще я отбанят и т.н. Стига сте мрънкали. Та вие дори не знаете как да си издействате нещо по правилния начин, пък че и с претенции, мъка, мъка..

Без излишни коментари. Това е истината.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

o wtf ти ли ше ми кажеш дали да коментирам или не ..
    и да имам претенции .. щом едни си го отнасят що и други да не си понесат последиците ..
    или триете само тия дето на вас ми лазят по нервите .. останалите са невинни дори да са ВИДИМО по-тъпи .. щото не са ви се набили в очите
    .. бахтиии уникалните хора
    10 изтрити профила

Точно ти ли.. Има си място за простотии/глупави теми/несериозни теми в Кофата!
    Ти караше наред, нищо не спазваше.
    Ако профила ти беше активен, щеше да има доста доказателства.
    Признай си.. не беше като "агънце".

Вие скачате високо, после свивате опашлета и другите ви виновни...

За да има последици от нещо, значи преди това е имало и случка нали?...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

чакай бе .. къде казах че съм била като агънце
    да ръсех си обиди .. обаче ми омръзна да се повтарям за останалите неща .. та за тва няма значение ще стана банална
    и да скачам на висико .. но поне знам защо . .също така обвинявам само когато наистина има причина .. а и явно не отричаш че си триете само тези които пречат на вас м ?
    и да .. точно така случката е че тоя найякия .. че тая сладкуто нз си кво са нереаааално досадни .. в кофата се пишат простотии вярно е да .. обаче те са като долни малки паразити .. повтарят едно и също .. не мислите ли че това са потребители лазещи по нервите на доста хора .. може да е само форум но не сме длъжни да им четем тъпотиите ..
    на мен ми е все тая .. но като гледам реакциите доста хора са повлияни отрицателно от тях .. а вие кво .. "не ми вадете линкове от кофата
    хах .. вземете и вие се осъзнайте малко а ?!
    10 изтрити профила

На ден се трият мнооого флудери и простаци, това че не го виждате не значи, че не се прави.

Специално ти (лошата) не знам от къде вадиш наглостта дори да го подвигнеш на въпрос, при все ужасното си държание. Какво се правиш на засегната, като 100 пъти ти писах Лс-та "кротни се, ще те банна" "престани да пишеш глупости и да обиждаш потребителите" и т.н.. (нещо, което ВЪОБЩЕ не ми влиза в задълженията да го правя) за никой не съм правил такива компромиси, не стига че те предупредих 1000 пъти, ами пак си недоволна.. а после ще ми поставя и ултиматуми "върни ми акаунта или ще спамя наред" - еми много ясно, че няма да пишеш докато не си промениш поведението. Ако не желаеш да го направиш, което е твое право - търси си друг форум да се правиш на инат.

Мисля да приключваме този спор с теб и повече да не се разпростира във всяка тема, в която ме засечеш.

Лошата, не ти се мазня, ако тва си мислиш! Нито пък те мисля за умряла, ама тк го написах, ддз То бива, бива, ама.. Ти поне си ми забавна, не си като оная пача сладкутУууУуУУу.. Мачока, найш колко ме ебаа кои потребители се трият и кои не?! Каам, че изобщо не беше справедливо! Ама заеби, нищо неа променя и да искам.. И изобщо не филмирам!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И NaskoKaulitz го защитава,йеее!!!

ще ме извините . .ама аз дори не споменах някой от вас двамата в първия си пост в темата .. за да зопчнем изобщо този спор .. кажи на скъпия ти колега да не си мисли че като кажа модератор .. винаги мисля за него .. точно той не е най значимия ..
    иначе дам благодаря ..ъ как го каза за компромисите .. и окей да кажем че тва със спама е било тъпо и видях че няма да са получи .. хуубаво ..
    а и пак повтарям не знам как реши че те преследвам из темите .. но тва си е твоя работа ..не ме бърка .. пфу
    10 изтрити профила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си