.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Своге

Предупреждение: Тривитаминол!

Здравейте!
    Имам едно предупреждение относно тривитаминола.
    Като почти всички момичета тук и аз се запалих по тоя тривитаминол.Близо 2-3 седмици чета аз из нета,по разни форуми за тва "чудо".И аз найвната реших да си го купя с надеждата,че ще ми порасте по-бързо косата(тъй като имах кофти прическа ),и след стотиците коментари,които чух за него си го взех.Добре намазах се аз него и отидох да си измия косата,а тя като почна да пада(не е нещо фрапиращо,но...) и аз си помослих,че тва е от процедурата,ама не.На другия ден ставам,а по възглавницата сумати косъмчета,после се нареших и четката да не ви казвам к'ва беше.След къпане,колкото и нежно да я докосвам по ръката ми си остават косми.Първите дни страшно много се изплаших,а бе направо си се шашнах ,сега гледам вече поспира да пада не е като в първите седмици.Предупреждението ми е,че на различните коси действа различно,може би.Веднага ще ви дам пример:Майка ми се маже с него и ефекта е уооу,а при мене не беше с хубав край.

Искам да ви помоля за съвет,да ми кажете нещо за заздравяване на косата

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

въй, кофти...аз за това никога не съм го пробвала този травитаминол...за задравяване си вземи стимуланта за коса на "Икаров" и витамините за коса на "Фитовал"...от тях мен страшно много ми се заздрви косата

Не съм пробвала Тривитаминол, но някъде бях чела, че може да има и негативни последствия от него, и то свързани точно с косопад. Просто не го ползвай вече. Мога да ти препоръчам домашни маски за коса, като например: газ, бадемово масло, жълтък, мед, витамина А. Може да добавяш и други продукти, може някой да не сложиш, в зависимост с какво разполагаш. Понякога мажа косата си само с бадемово масло и корените с витамин А, седя 2 часа и мия косата си - има много положителен ефект. Може да опиташ и маската с хума, кисело мляко и жълтък. Всяка коса е различна, опитай няколко маски и виж коя ще пасне добре за твоя тип коса,

аз пък четох мн форуми и исках да си го купя но майка ми е фармацевт и категорично каза НЕ.Щом тривитаминола съдържа три витамина само защо не си ги купим от аптеката тях ами се мажем с лекарства за овце???
    Twilight FANPIRE

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз си бях купувала тривитаминол,който в маска смесвах с жълтък,свинска мас,ракия и май имаше и оцет.Някакъв особене ефект като по мека коса не видях само дета едвам си измих косата от цялата тая мазнотия но косата ми не започна да окапва или нещо подобно.

За заздравяване на косата ти прероръчвам ампулите на Vichy http://www.marvistore.com/index.php?...ducts_id=21048
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен
    Град
    Своге
    Blagodarsko za suvetite.6te opitam ot toq stimulant na Ikarov.

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    За заздравяване на косата ти прероръчвам ампулите на Vichy http://www.marvistore.com/index.php?...ducts_id=21048
    Пробвала ли си ги тези ампули и наистина ли имат ефект? ; )
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Аз пък съм повече от доволна от тривитаминола. И фризьорката ми, и половината салон си мажат косите с него. Зависи с какво си го замесила предполагам, но от тези, на които съм споделила, няма недоволни.
    Нали знаеш, че косата може да пада от много други неща. Силно се съмнявам, че е от тривитаминола при все че това са витамини..абсолютно безвредни.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от GetNasty
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Пробвала ли си ги тези ампули и наистина ли имат ефект? ; )
    Една фр имаше мн големи проблеми с косопада и след като ги използва ефекта е невероятен!Има страхотна коса,а преди тфа беше станала почти плешива.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Аз пък съм повече от доволна от тривитаминола. И фризьорката ми, и половината салон си мажат косите с него. Зависи с какво си го замесила предполагам, но от тези, на които съм споделила, няма недоволни.
    Нали знаеш, че косата може да пада от много други неща. Силно се съмнявам, че е от тривитаминола при все че това са витамини..абсолютно безвредни.
    Пак казвам,на различните типове коса различно действа,а ти как го ползваш смисъл директно се мажеш или го смесваш с други работи?

Не мисля, че е от тривитаминола. Все пак това са витамини... няма как да ти вреди, освен ако не ползваш много други продукти за коса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Случайно да сте чували, че абсолютно всичко в големи количества е вредно?! Може и тя да не е съобразила дозата.
    ( )

Така като се замисля,наистина,щом има само три витамина,защо не се продава в аптеките Моля тези,които имат родители фармацевти/лекари да питат има ли му нeщо.Ето му състава:

Активни вещества:
    Vitamin A palmitate 1 500 000 IU
    Cholecalciferol /Vitamin D3/ 2 000 000 UI
    Alpha Tocoferol Acetate /Vitamin E/ 1. 0 g

Помощни вещества:
    Chlorocresol
    Sunflower oil

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Пак казвам,на различните типове коса различно действа,а ти как го ползваш смисъл директно се мажеш или го смесваш с други работи?
    о0о не директно. Някъде бях чела, че е добре да се смесва с други съставки, пък понеже съм много докачлива на тема 'коса' и не съм си позволявала да рискувам без да си направя смес. Аз си слагах 2 лъжици тривитаминол, лъжица оцет и един жълтък. Бъркам, бъркам, бъркам и после си мажех корените. Така веднъж седмично. Заздрави ми се косата, стана по-плътна, гъста, не се накъсва, не цъфти. Аз съм си много доволна.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    о0о не директно. Някъде бях чела, че е добре да се смесва с други съставки, пък понеже съм много докачлива на тема 'коса' и не съм си позволявала да рискувам без да си направя смес. Аз си слагах 2 лъжици тривитаминол, лъжица оцет и един жълтък. Бъркам, бъркам, бъркам и после си мажех корените. Така веднъж седмично. Заздрави ми се косата, стана по-плътна, гъста, не се накъсва, не цъфти. Аз съм си много доволна.
    Еми да и аз така я направих.

А купих си този стимулант на Икаров и довечера ще го пробвам да видим дали ще има ефект

Град
    cTpaHaTa Ha 4ygecaTa
    Lelee... samo dva puti se namazah s tova neshto i...to est. nemoje da ima efekt.. no kydeto stoqh po dva chasa ..i nali v receptata ima rakia.... az slojih i mi izgori glavata.. v momenta se belq kato izrod... mnogo mi pari i skalpa mi e mnogo cherven... napravo neznaq kakvi posledici shte ima.. dano da se opravq... poqvi mi se pyrhut a nikoga prez jivota mi ne sym imala.Napravo nqma da povqrvate ,dori si zaslyjava da se snimam i da vi pokaja to takova chudo nqma.BTw izobshto ne sym sigorna che e ot rakiata..da stiskame palci da ne e to trivitaminola.
    Budi Optimist!

Мога да ти кажа,че е точно от нея.Не е трябвало да слагаш толкова много,ракия изсушава все пак!Най-добре си намажи скалпа с масла и със или без Тривитаминол,а след това сложи хидратираща маска.Ще се оправиш,имай търпение.

Повече от фен
    Може би си сложила много Тривитаминол.Четох,че като се сложи много и не е полезно за косата.Аз го имам и съм много доволна Слагай само по 1 чаена лъжичка в някаква маска за коса(домашна)И не слагай гас или алкохол И това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си