- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предупреждение: Тривитаминол!
Здравейте!
Имам едно предупреждение относно тривитаминола.
Като почти всички момичета тук и аз се запалих по тоя тривитаминол.Близо 2-3 седмици чета аз из нета,по разни форуми за тва "чудо".И аз найвната реших да си го купя с надеждата,че ще ми порасте по-бързо косата(тъй като имах кофти прическа),и след стотиците коментари,които чух за него си го взех.Добре намазах се аз него и отидох да си измия косата,а тя като почна да пада(не е нещо фрапиращо,но...) и аз си помослих,че тва е от процедурата,ама не.На другия ден ставам,а по възглавницата сумати косъмчета,после се нареших и четката да не ви казвам к'ва беше.След къпане,колкото и нежно да я докосвам по ръката ми си остават косми.Първите дни страшно много се изплаших,а бе направо си се шашнах
![]()
,сега гледам вече поспира да пада не е като в първите седмици.Предупреждението ми е,че на различните коси действа различно,може би.Веднага ще ви дам пример:Майка ми се маже с него и ефекта е уооу,а при мене не беше с хубав край.
Искам да ви помоля за съвет,да ми кажете нещо за заздравяване на косата
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
въй, кофти...аз за това никога не съм го пробвала този травитаминол...за задравяване си вземи стимуланта за коса на "Икаров" и витамините за коса на "Фитовал"...от тях мен страшно много ми се заздрви косата
Не съм пробвала Тривитаминол, но някъде бях чела, че може да има и негативни последствия от него, и то свързани точно с косопад. Просто не го ползвай вече. Мога да ти препоръчам домашни маски за коса, като например: газ, бадемово масло, жълтък, мед, витамина А. Може да добавяш и други продукти, може някой да не сложиш, в зависимост с какво разполагаш. Понякога мажа косата си само с бадемово масло и корените с витамин А, седя 2 часа и мия косата си - има много положителен ефект. Може да опиташ и маската с хума, кисело мляко и жълтък. Всяка коса е различна, опитай няколко маски и виж коя ще пасне добре за твоя тип коса,
аз пък четох мн форуми и исках да си го купя но майка ми е фармацевт и категорично каза НЕ.Щом тривитаминола съдържа три витамина само защо не си ги купим от аптеката тях ами се мажем с лекарства за овце???![]()
Twilight FANPIRE
Аз си бях купувала тривитаминол,който в маска смесвах с жълтък,свинска мас,ракия и май имаше и оцет.Някакъв особене ефект като по мека коса не видях само дета едвам си измих косата от цялата тая мазнотияно косата ми не започна да окапва или нещо подобно.
За заздравяване на косата ти прероръчвам ампулите на Vichy http://www.marvistore.com/index.php?...ducts_id=21048![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Blagodarsko za suvetite.6te opitam ot toq stimulant na Ikarov.![]()
Пробвала ли си ги тези ампули и наистина ли имат ефект? ; )Първоначално написано от slim__shadygirl
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Аз пък съм повече от доволна от тривитаминола. И фризьорката ми, и половината салон си мажат косите с него. Зависи с какво си го замесила предполагам, но от тези, на които съм споделила, няма недоволни.
Нали знаеш, че косата може да пада от много други неща. Силно се съмнявам, че е от тривитаминола при все че това са витамини..абсолютно безвредни.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Една фр имаше мн големи проблеми с косопада и след като ги използва ефекта е невероятен!Има страхотна коса,а преди тфа беше станала почти плешива.Първоначално написано от GetNasty
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Пак казвам,на различните типове коса различно действа,а ти как го ползваш смисъл директно се мажеш или го смесваш с други работи?Първоначално написано от what3ver
![]()
Случайно да сте чували, че абсолютно всичко в големи количества е вредно?! Може и тя да не е съобразила дозата.
()
Така като се замисля,наистина,щом има само три витамина,защо не се продава в аптекитеМоля тези,които имат родители фармацевти/лекари да питат има ли му нeщо.Ето му състава:
Активни вещества:
Vitamin A palmitate 1 500 000 IU
Cholecalciferol /Vitamin D3/ 2 000 000 UI
Alpha Tocoferol Acetate /Vitamin E/ 1. 0 g
Помощни вещества:
Chlorocresol
Sunflower oil
о0о не директно. Някъде бях чела, че е добре да се смесва с други съставки, пък понеже съм много докачлива на тема 'коса' и не съм си позволявала да рискувам без да си направя смес. Аз си слагах 2 лъжици тривитаминол, лъжица оцет и един жълтък. Бъркам, бъркам, бъркам и после си мажех корените. Така веднъж седмично. Заздрави ми се косата, стана по-плътна, гъста, не се накъсва, не цъфти. Аз съм си много доволна.Първоначално написано от LiveFlower
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми да и аз така я направих.Първоначално написано от what3ver
А купих си този стимулант на Икаров и довечера ще го пробвам да видим дали ще има ефект![]()
Lelee... samo dva puti se namazah s tova neshto i...to est. nemoje da ima efekt.. no kydeto stoqh po dva chasa ..i nali v receptata ima rakia.... az slojih i mi izgori glavata.. v momenta se belq kato izrod... mnogo mi pari i skalpa mi e mnogo cherven... napravo neznaq kakvi posledici shte ima.. dano da se opravq... poqvi mi se pyrhut a nikoga prez jivota mi ne sym imala.Napravo nqma da povqrvate ,dori si zaslyjava da se snimam i da vi pokaja to takova chudo nqma.BTw izobshto ne sym sigorna che e ot rakiata..da stiskame palci da ne e to trivitaminola.![]()
Budi Optimist!
Мога да ти кажа,че е точно от нея.Не е трябвало да слагаш толкова много,ракия изсушава все пак!Най-добре си намажи скалпа с масла и със или без Тривитаминол,а след това сложи хидратираща маска.Ще се оправиш,имай търпение.
Може би си сложила много Тривитаминол.Четох,че като се сложи много и не е полезно за косата.Аз го имам и съм много доволнаСлагай само по 1 чаена лъжичка в някаква маска за коса(домашна)И не слагай гас или алкохол
![]()
И това е
![]()