.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Предимства и недостатъци на интернета

Хора каквото се сетите по тая тема пишете...кои са предимствата и кои са недостатъците на интернета ... надявам се да ми помогнете щотоо тряаа правя презентация

Град
    Страната на Невъзможното
    Ти не можеш ли да се сетиш ?
    Предимствата са, че тук можеш да намериш информация за всичко каквото те вълнува (и може да препишеш домашните си), а недостатъците са, че предимно младото поколение все повече започва да стои пред компютрите, заради всички изкушения, които му предлага интернет и поради тази причина днешните деца в 6/7/8 клас сричат и все още незнаят кой е Вазов и с какво се е прочул.
    Такива неща пиши. Можеш да дадеш пример и със себе си, ако се сещаш какво намеквам ;]]

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Предимствата според мен са, че можеш лесно да комуникираш с хора по целия свят, в това число твои приятели, роднини, познати, които живеят в чужбина. Чрез скайп можеш примерно да говориш безплатно...Това е полезно.
    Друго-има много информация, която да обогати културата на човек, няма нужда да купуваш сто кила книги, тук има всичко.

Но Интернет крие и опасности. Педофили, които мамят децата, хакери, които източват хиляди сметки от банките...
    Друг недостатък е, че има толкова много информация, че трудно можеш да отсееш стойностното от боклука.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си