- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Често биене на чикии
x3eme
искаш ли и ние да споделим такива моменти както той ги е споделил с приятеля си![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще е хубаво да имаш приятел с когото да споделяш всичко
пхахаххаххахахах
Тва лапе ме уби![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
6e se vuzdurja ot takiva spodelqniqПървоначално написано от MiRaCuLiX
![]()
Радвай се, че не си го виждала на живо. Нек'си е плашеща гледката. Кара те да се замислиш къде си попаднал.Първоначално написано от sssladuranka
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Някой май се очарова от размера и направи тънак намекПървоначално написано от Cookie_
![]()
Иначе по темата,момчето май искаше да попита дали това често лъскане е нормално.И според мен е прекалено често и прекалено малък си почнал с тези неща.
Ще вземе да си бий чикийПървоначално написано от x3eme
на постовете ни
![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Е тва е човече ЕвалаПървоначално написано от ZNSDAP
![]()
Абе скрии се бе дребен малумник,няма смисъл да лъжеш че си на 13 и ти е 16 сантаАз съм на 15 и ми е почти толко а на тебе ти бил 16..аре бегай..
а аз като съм 1.80 треа да ми е 18 см ли бе тапакПървоначално написано от az108
![]()
Go при aka6a_vamp да те отвориПървоначално написано от az108
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Един приятел като беше на 16 му беше 20см. На 17 му стана 23... Сега е на 20 и не знам ... а е висок под 1.70.
А вие всичките стига сте се заяждали с детето. Като му е кеф да си лъска.
Дребен - не ги слушай. До 5-10 пъти на ден - може. Ако започнеш повече от 10 пъти на ден тогава вече е лошо. Ама 4-5 пъти на ден си е нормално. Чикията се прави за кеф.
Както някой казваше - ебането е за престиж, чикията оформя характера.
хаха 4-5 пъти било нормалноти не си добре
![]()
xaxaxxaa ааааааа не няма такъв смях ебаси темата ебаси чудото абе как от 5 - 10 пъти нормално бе ти луд ли си ако е мазохист даама нее тва заедно къде го правите уби целата работа па и размера и си само на 13 абе ти като станеш на 20 по земята ще трябва да го влачиш бре
как го замисли направо незнам
![]()
![]()
![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
хахахаахахахха 16 см 12 см дебел :Д:Д: и 160 висок :Д:Д: аз съм на 12 висок съм 161 и пиниса ми е 11 см :Д:Д::Д оби ме :Д
Идея имаш ли си поне какво е некрофилията ?Първоначално написано от badsector
5-10 било нармално ако се чуеш и проумееш какви ги дрънкаш ще се засрамиш от себе си.
Стига сте я ъпвали тая педерастия.![]()
Keep on trollin'
аз просто го вкарах и всичко свърши
:О От толкова малък си започнал да блъскаш :О Ако продължаваш абсолютно сериозно ти казвам ще ти се отебе и никога повече няма да ти се надарви хуя! Ако продалжаваш с това темпо не те виждам занапред 5-6 години още макс после кво прайм АХАХАХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
^ виаграта за какво е направена?![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Приятел, първото което е, явно си надарен поне според мен де за 13 годишен 16 санта о.О както и да е, другото което ще стане, ще ти се изтрие линията на живота на ръката и ще умреш ...![]()
Възхитително. Невероятен разказ за приятелството.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()