- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Това вече минава всякакви граници
Относно потребителя sladky2008.Пуска теми, целящи обиди, а всяко нейно мнение е от рода на "да ти умре майката, бащата, целия род".Не разбира от дума, от нормален тон, ПОСТОЯННО обижда и проклина.Мисля че трябва да вземете мерки.Целта ми не е просто на я "натопя", а да спре да проклина и обижда, не че е единствена, но нейното минава всякаква граница
Дам и аз забелязах,че се прави на интересна...
И...добре де ? Нали е кофа ? Нали е кретенизъм..ама хем сърби,хем боли...а ?
И кво толкова като е кофа. И там трябва да има малко ред.Това вече нейното не може да се търпи.Първоначално написано от Lucho
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ти пък тихо, че......Първоначално написано от Lucho
И аз искам да я бан-нат, но пак ще се върне![]()
"Тук се публикуват всички кретении, които ви дойдат на акъла. Без цензура, без контрол над съдържанието... и все пак в определени границиПървоначално написано от Lucho
"
А тя отдавна ги прекрачи
да и да и баннат и двата профила и 2008 и 2009
просто прекали тая кучка,мина сякви граници
Simple Plan FOREVER
Nestea
Подкрепям!![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Само забележете,това е тема посветена на нея.Сигурно е много горда...Наско,що просто не прати едно ЛС на някой мод или на Админите?
Да разбирам ли,че когато вас ви обиждат ви е неприятно,но вие можете да обиждате ?Защото винаги е така...не мислим когато ние правим нещо,но като ни се върне на нас - надигаме вой чак до небето...нали ?
Всичко си има граници. Аз си признавам, че съм кучка понякога, но пожелания за смърт на семейството и т.н. са просто недопустими! А и тя/той не пише само в Кофата, защото не влизам там, а съм виждала такива неща....Първоначално написано от Lucho
Първоначално написано от NaskoKaulitz
,a защо му обръщаш внимание въобще?
![]()
След като те дразни го игнорирай![]()
^^ съгласна
Щом целия форум обръща внимание на една пикла, тя ще продължава все в същия дух.
Не се занимавайте с нея и ще види, че простотията вече не е интересна...
Не може да не се обръща внимание...как така ? Тя ще продължи да си пише глупости,и да дразни хората...бан на всеки по IP...и това е ! 70 000-ден форум ще се занимава с някаква идиотка...хайде стига!
^^ ми като напише някоя простотия, не всички да я цитират и да казват колко е тъпа.. Не може ли просто да я оставят и да се правят, че не забелязват глупостите и.
Явно тя само това цели - да и се обръща внимание.
Първоначално написано от Lucho
^^ ''Колега''....като я баннат,тя ще си смени windolsa и ще се регне на ново...каква е файдата тогава
![]()
Щом те дразни някой просто не му обръщай внимание
![]()
Ех,Наско виж какви времена настъпиха,виж сега на нас какво ни беше,когато ти спамеше и флуудеше като нея.![]()
То така,ама ти като я гледаш,даваш ли им толкова акъл ? Това е за умни хора !Първоначално написано от Lysit0
![]()
Нещо заплахи ли отправяш .. ?Първоначално написано от sladky2008
![]()
Първоначално написано от pandelka
защо въобще и обръщаш внимание ?! ето за това тя продължава с простотията..пфф![]()
Щото ..такава простотия не съм виждала като нейната.Извинявай ама колкото и да я игнорирам и да се правя,че не ми пука какво говори,няма как да не ми направи впечатление като напише някъде "да ти умре майката,бащата " или който и да е там от семейството.Айде да има норми все пак!Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Аха...значи не ти дреме...ама ти си глупава като галош бе,момиче...едва ли знаеш какво е IP...я не се прави на умна,че точно такива като тебе сте най-жалките к***и...![]()
Ти пък.....sladky2008 ти правела проблеми....Ти виж NaiQkiq , пък после говори.![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Най-якия го ОБОЖАВАМПървоначално написано от temari1785
![]()
NaskoKaulitz и Lucho... като ви дразнят кретените престанете и вие да пишете в teenproblem.net![]()
По-жалки в този форум ,от теб и RaybeezАха...значи не ти дреме...ама ти си глупава като галош бе,момиче...едва ли знаеш какво е IP...я не се прави на умна,че точно такива като тебе сте най-жалките к***и...
НЯМА![]()
![]()