- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- К'во стана с bungle, бе, браточки?
Знам, че ти харесва.Първоначално написано от dobreSresan
Аз заради това ги отглеждам толкова гъсти, дълги и черни.
Наркоман.![]()
bungle съм.
Ааа Къдли, що не свирна, бе!!!Аз на 23ти висях ЦЯЛ ден в Студентски град.
![]()
Иначе, дааа, шемет съм си.![]()
Айде раздуйте клюките, кой, кво, с кого, защо?![]()
bungle съм.
Яд ме е, ама наистина нямаше как... оня сладур го гоних цяла седмица из уни-то за подпис, щото все го хващах като си тръгва или когато влиза в лекция, или когато няма списъци в себе си. Милия, като ме видеше, вече зле му ставаше..Първоначално написано от Aenima
![]()
И добре, че ме съжали, та последния ден благоволи да се подпише, преди да си тръгне.. юху.
Тааа, ако го бях изпуснала - лошо...![]()
Ти на лекции ходиш ли бе? Огряваш ли поне от време на време онези учени хорица със слънчевата си личност?![]()
Ако се явяваш, другия семестър ще ти преслушам програмата и може да те издебна след някоя.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ходя, ходя, гледам да не се поддвам на мързела си.Че моят мързел е страшен, хаха.
Аз пък как не съм те видяла на 23ти?![]()
Нищо, ще се дебнем през втория семестър, ахаха.
Мъчат ли ви много вас? При нас е направо песен, ама ние сме тъпаци-социолози, пък вие прависти. :P
bungle съм.
абе, да мрънкам и да се оплаквам - не върви, а ако кажа, че живот си живея, ще излъжа.. позволи ми да запазя мълчание в името на тези, които геройски ще погинат на редовната.Първоначално написано от Aenima
![]()
мамата си е таковало... с 5 изпита съм![]()
а на социологията на правото отсега съм на поправка, щото не я намерих за подпис..
Собственост на Canis_Dirus
i az sam s 5 izpitaПървоначално написано от FelisDirus
![]()
spoko vse 1 bi trqbvalo da vzemem![]()