.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Бе земете млъкнете малко! tuzaro, ти като видиш някой бял на улицата как ще разбереш дали е българин, французин, испанец, италианец или каквото и да е?
    може и да не е, ама съм сигурен че като видя една чернокожа ше се досетя, че не е българка. Все пак всеки си има мнение, никой не задължавам да мисли като мен.
    Напротив, ти се опитваш да си налагаш мнението. И ако я видиш, би и посегнал, а това не е просто изразяване на мнение, ЦЕПИШ ЛИ?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нека почива в мир.

Ако знаех по-рано шях да дойда.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от SSSABULGARIA
    Вива Дуче,Мусолини
    Примавера ЛИБЕРТА!
    Така помня пееха тъпанарите в "Б" сектор ... затова и спрях да ходя по мачове!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Бе земете млъкнете малко! tuzaro, ти като видиш някой бял на улицата как ще разбереш дали е българин, французин, испанец, италианец или каквото и да е?
    може и да не е, ама съм сигурен че като видя една чернокожа ше се досетя, че не е българка. Все пак всеки си има мнение, никой не задължавам да мисли като мен.
    Напротив, ти се опитваш да си налагаш мнението. И ако я видиш, би и посегнал, а това не е просто изразяване на мнение, ЦЕПИШ ЛИ?
    И като се опитвам да го наложа другите хора нямат ли глави да мислят?? И ако я видя няма да и посегна щото е момиче, ама ше отнесе някоя псувня...
    SSSABULGARIA- много сме, силни сме
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    И като се опитвам да го наложа другите хора нямат ли глави да мислят?? И ако я видя няма да и посегна щото е момиче, ама ше отнесе някоя псувня...
    SSSABULGARIA- много сме, силни сме
    Ама ако видиш некое цигане от шекера ще се насереш нали!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Пак обърнахте всичко...

прейче, на такива мероприятия просто не се ходи, защото е време да приемеш, че е пълно с хора, които имат предразсъдъци- всякакви. Всички имат предразсъдъци, даже и ти... не ги одобрявам и съм против това да съдиш някой за цвета на кожата му, НО... просто на такива мероприятия ходят хора, които не те харесват. Съжалявам, но такъв е живота и аз, ако бях отишъл сигурно повече щях да отнеса и от теб.
    Време е да разбереш, че в София има места, които е добре да избягваш, за да нямаш проблеми, а не да се навираш между шамарите и после да пишем пак по 300 страници из форума...
    Добре, съгласна съм. Затова и не отидох. Само че ми се плаче, че не можах да отида да почета момчето, защото ме е грижа наистина. Не отидох, заради глупаците, които нямат мярка и отиват там, за да парадират с нещо си а не с целта, с която мероятиятието е организирано.
    mindscan

Жал ти е за някой, който би те напсувал ако беше жив заради цвета на кожата ти ?

Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Жал ти е за някой, който би те напсувал ако беше жив заради цвета на кожата ти ?

Тва не го схванах.
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline

Тва не го схванах.
    Погледни втория пост от първата страница в тази тема.Може би си пропуснала да забележиш че е бил един от хората които те мразят(тоя венец трябва да ти говори нещо).

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от IrrieSkyline

Тва не го схванах.
    Погледни втория пост от първата страница в тази тема.Може би си пропуснала да забележиш че е бил един от хората които те мразят(виж венеца).
    Венеца нищо не значи...
    И ти си прав има и изключения.....но сега какво ? Искаш да кажеш че не е бил такъв ли ?

Венеца дори да не значи, като го видя, поне на мен ми става ясно от раз.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    София
    Tokarev, а ти познаваше ли Андрей?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Който бил там - бил. Важното е, че около 200 човека са си спомнили за него и отишли.

Попринцип по отношение на чернокожите нямам предрасъдъци. Ясно е обаче, че приятелите му не биха били особено "за" идването на някои от тях.

Tokarev, а ти познаваше ли Андрей?
    Не, лично не съм го познавал...Базирам мнението си на някои постове в тази тема, различни новинарски източници, както и на написаното в други форуми....

Цитирай Първоначално написано от SSSABULGARIA
    Между другото имаше и кравайци и дори негово величество Качо
    мн кафево беше, добре че не стана нищо , там бяха всички мразещи се организации, БНС, КиЧ София, НС, взривоопасна комбинация

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Добре че я разобедихме, че щеше да се откроява
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

СПРЕТЕ СЕ !
    Темата е за Андрей, убийството и шествието, а не за нещо друго.

Събрахме се хора, дето по принцип много не се обичат, почетохме паметта на Андрей и направихме шествието, както трябва !

Голям фен Аватара на 24white24
    Темата е в памет на починал човек а не за някакви простотии, покажете малко уважение и спрете да пишете, без значение дали познавате Андрей просто се ограничете в безмислените постове поне в тази тема !

Много си готин, като заплашваш 14-годишни момичета, нали? Да ти кажа, че отстрани правиш впечатление на комплексар, който не би могъл да набие нещо повече. ^^
    Какъв ти е кефът да се гавриш с доста по-малки от теб хора? Добре. Да речем, че я срещнеш. Хванеш я и я спукаш от бой. Какво става? Самочувствието ти ли ще се повдигне? (Не че има накъде повече.) Аз пък точно такива хора ги наричам комплексари.
    Дааа, дааа, знам, че София е малка, знам, че ще ме засечеш някъде и ще ме биеш до откат, знам, че ще ми се стори тясна България, знам, че си с връзки и никой няма да ме защити. Всичко знам аз. Не си прави труда да го пишеш отново и отново.
    Айде – със здраве.
    А Прея може и да има различен цвят на кожата, но е много по-умна от вас, и има някакви ценности, за разлика от вас.

^ Вие започнахте да я осирате.

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    ми как може да пише в тая тема, като много добре знае кви хора ше присъстват на тва шествие, на мене ми изглежда направо като провокация ..

бтв, прейчето май я видях преди няколко седмици в двора на софийския или бъркам сигурно ..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    Лека му пръст

---------

наистина стига, нищо че мина. аз няма да пиша повече в темата.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Кажете един българин черен
    Аз не знам, защо ти си мислиш че си българин като подражаваш на английска субкултура!?!?
    на кой иска ше подражава,защо не? значи щом си кежуал не си българин,така ли бе помак арабски?!

във вените ни тече Българска кръв,бели хора сме,мразим различните,борим се за България и се ГОРДЕЕМ С ТОВА. немате си на идея колко съм горд със себе си и как ви презирам всички,които не знаете за какво живеете,не цените нищо,дори собствения си живот,камо ли ИДЕЯТА България и Бялата раса. ВИЕ сте символ на простотията,глупостта и наивността.
    еми утиъти у циганксътъ майлъ и трепити наред уа! аку можи и мени дъ мъ земити, и ни съ заяждъйти с преичиту, щоту нищу лошу ни ви и казала уа!
    Raise your fist!

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    бати клоуна, нема ли кой да ти скине кофата на тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си