- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- В памет на Андрей Монов
Напротив, ти се опитваш да си налагаш мнението.Първоначално написано от tuzaro
И ако я видиш, би и посегнал, а това не е просто изразяване на мнение, ЦЕПИШ ЛИ?
Така помня пееха тъпанарите в "Б" сектор ... затова и спрях да ходя по мачове!Първоначално написано от SSSABULGARIA
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И като се опитвам да го наложа другите хора нямат ли глави да мислят?? И ако я видя няма да и посегна щото е момиче, ама ше отнесе някоя псувня...Първоначално написано от Bianca
SSSABULGARIA- много сме, силни сме![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ама ако видиш некое цигане от шекера ще се насереш нали!?Първоначално написано от tuzaro
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Добре, съгласна съм. Затова и не отидох. Само че ми се плаче, че не можах да отида да почета момчето, защото ме е грижа наистина. Не отидох, заради глупаците, които нямат мярка и отиват там, за да парадират с нещо си а не с целта, с която мероятиятието е организирано.Първоначално написано от Raybeez
mindscan
Жал ти е за някой, който би те напсувал ако беше жив заради цвета на кожата ти ?
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Тва не го схванах.Първоначално написано от Tokarev
![]()
mindscan
Погледни втория пост от първата страница в тази тема.Може би си пропуснала да забележиш че е бил един от хората които те мразят(тоя венец трябва да ти говори нещо).Първоначално написано от IrrieSkyline
![]()
И ти си прав има и изключения.....но сега какво ? Искаш да кажеш че не е бил такъв ли ?Първоначално написано от Raybeez
![]()
Венеца дори да не значи, като го видя, поне на мен ми става ясно от раз.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Tokarev, а ти познаваше ли Андрей?
Който бил там - бил. Важното е, че около 200 човека са си спомнили за него и отишли.
Попринцип по отношение на чернокожите нямам предрасъдъци. Ясно е обаче, че приятелите му не биха били особено "за" идването на някои от тях.
Не, лично не съм го познавал...Базирам мнението си на някои постове в тази тема, различни новинарски източници, както и на написаното в други форуми....Първоначално написано от Loshotia
мн кафево беше, добре че не стана нищо , там бяха всички мразещи се организации, БНС, КиЧ София, НС, взривоопасна комбинацияПървоначално написано от SSSABULGARIA
![]()
Добре че я разобедихме, че щеше да се откроява![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
СПРЕТЕ СЕ !
Темата е за Андрей, убийството и шествието, а не за нещо друго.
Събрахме се хора, дето по принцип много не се обичат, почетохме паметта на Андрей и направихме шествието, както трябва !
Темата е в памет на починал човек а не за някакви простотии, покажете малко уважение и спрете да пишете, без значение дали познавате Андрей просто се ограничете в безмислените постове поне в тази тема !
Много си готин, като заплашваш 14-годишни момичета, нали? Да ти кажа, че отстрани правиш впечатление на комплексар, който не би могъл да набие нещо повече. ^^
Какъв ти е кефът да се гавриш с доста по-малки от теб хора? Добре. Да речем, че я срещнеш. Хванеш я и я спукаш от бой. Какво става? Самочувствието ти ли ще се повдигне? (Не че има накъде повече.) Аз пък точно такива хора ги наричам комплексари.![]()
Дааа, дааа, знам, че София е малка, знам, че ще ме засечеш някъде и ще ме биеш до откат, знам, че ще ми се стори тясна България, знам, че си с връзки и никой няма да ме защити. Всичко знам аз. Не си прави труда да го пишеш отново и отново.
Айде – със здраве.
А Прея може и да има различен цвят на кожата, но е много по-умна от вас, и има някакви ценности, за разлика от вас.
ми как може да пише в тая тема, като много добре знае кви хора ше присъстват на тва шествие, на мене ми изглежда направо като провокация ..
бтв, прейчето май я видях преди няколко седмици в двора на софийския или бъркам сигурно ..![]()
Първоначално написано от Rowdy
---------
наистина стига, нищо че мина. аз няма да пиша повече в темата.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
еми утиъти у циганксътъ майлъ и трепити наред уа! аку можи и мени дъ мъ земити, и ни съ заяждъйти с преичиту, щоту нищу лошу ни ви и казала уа!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Raise your fist!
бати клоуна, нема ли кой да ти скине кофата на тебе![]()