.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Бившия ми взимаше доста химия.Бая нацепен беше и говорихме за тфа дето не му става или поне аз така си мислих, шото така бях чувала.Пък той почна да ми развива теории за това как анаболите повдигали нивото на бла-бла не знам си какво и нз..

проблема е,че нямам време да ям под стриктно наложена диета,чудя се ако не анаболи може би гайнер и някакъв азотен буустер може би
    защото пих какво ли не креатин,глутамин,гайнери,с се тъпча с аргинин и пак 0лев ефект

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqmam ideq, no ot nqkoi gadjeta sum chuval, che palamarkite na bivshite im bili mnogo golemi v otpusnato sustoyanie, no meki.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Бившия ми взимаше доста химия.Бая нацепен беше и говорихме за тфа дето не му става или поне аз така си мислих, шото така бях чувала.Пък той почна да ми развива теории за това как анаболите повдигали нивото на бла-бла не знам си какво и нз..
    Трибестана повишава сексуалната фукция понеже засилва производството на тестостерон и като приемаш тия лайна хвурляш наистина по много семе но една малка грешка може да е едва ли не фатална - нещо от сорта хуя ти да стане мекотело още на 20-25
    Предозирането с трибестан създава много проблеми особено ако организма привикне с него след като го прекъснеш може да се получи гинекомастия което не е приятно... просто самоя организъм привиква чрез стимуланти да произвежда тестостерон а без тях не му се отдава и един вид мъжа става жена с пишка
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Някои не сме, и пак сме си добре
    Химия само ми казваха, че ползвам, но реално не съм

И аз не съм За Химията - затова написах и поста горе

Химията после спандушва яката.
    Какви са ти мерките така натурално ?

По темата: По време на цикъла ще има повишаване на либидото 5-6 пъти над нормалното.Ако нямаш приятелка на разположение по цял ден не те виждам по реме на цикъла се вземат протектори в зависимост с какъв стероид вземаш,някой са токсични за черния дроб,други причиняват гинекомастия,други удрят в простатата,други навсякъде и т.н.Ако излезеш правилно от цикъла след това трябва да вземаш добавки като екдистийл,трибестан,неща с трибулус съставка за да вдигат тестостерона тъй като след цикъл тялото ти спира да възпроизвежда тестостерон и трябва външно да стимулираш,иначе има опастност да не можеш да вдигаш "самолета".

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Трибестана повишава сексуалната фукция понеже засилва производството на тестостерон и като приемаш тия лайна хвурляш наистина по много семе но една малка грешка може да е едва ли не фатална - нещо от сорта хуя ти да стане мекотело още на 20-25
    Предозирането с трибестан създава много проблеми особено ако организма привикне с него след като го прекъснеш може да се получи гинекомастия което не е приятно... просто самоя организъм привиква чрез стимуланти да произвежда тестостерон а без тях не му се отдава и един вид мъжа става жена с пишка
    Наитстина ги разбираш работите!Евала!Мерси за информацията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си