- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мързи ли ви да си миете зъбите?
^
преди да сега не :P
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
нЕ..![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
нЕ..![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
Не![]()
Ааадски много![]()
ала бала
Мързи ме..но това не ми пречи да си ги измия...![]()
Не ме мързи - адски ми е забавно даже, дори понякога ми щъкне нещо и от нема нема отивам да си ги мия![]()
Stay up all night with the stars *
Не, не ме мързи... когато няма какво да правя - винаги си ги мия допълнителнокоето ме подсеща... я дай да си измия зъбите
![]()
Никога .. задължително сутрин и вечер,а след всяко ядене,когато не съм вкъщи си взимам дъвка ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
рядко![]()
- Приятно ми е: Бонд. Джеймс Бонд.
- И аз се радвам да се запознаем. Дам. ван Дам. Клод ван Дам. Жан-Клод ван Дам.http://bgracers.com/index.php?page=link&id=16246 http://abvto.com/?f=u&id=1332
не ме мързи
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Не ме мързи.
Даже е са ги измих![]()
хах миии да мързи ме ама мия ги...няма начин![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Много ясно, че ме мързи....Опитвам се да се справям с мързела, ама като не успея една дъвка свършва работа! :P
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Много ме марзи но го правя да няма да ходим тай![]()
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Първоначално написано от YourPoison
To infinity and beyond.
Вечерта всичко ме мързи.
Ама..
Аз немога без да си ги измия.Стават някви грапави и чувството е...гадно!
А да не говорим за дъха ми...
иллллл пощурявам от неизмити зъбипросто не мога да си представя как бих се чувствала,ако не съм си измила поне 3 пъти зъбите през деня..предполагам,че толкова се грижа за хигиената им,защото са леко така хъм :Д ужаснички :Д амаа...то не пречи да са чисти..никога не ме е мързяло да ги мия
![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
омГ ! Не! То пък се1 е някво тежко и уморително физическо натоварване, че чак да ни мързи, но е въпрос до навици..щом става въпрос за личната ми хигиена никога не ме мързи..просто съм свикнала и ми не прави впечатление.
Мързи ги тея, дето го правят просто щото родителите им го натякват постоянно или го приемат като нещо, което трябва да се прави, а не за собствен комфорт и удобство..![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]