- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мързи ли ви да си миете зъбите?
Кеф е като не се разпенва и си се разжодам из нас доакто си мия зъбитееее![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
+1Първоначално написано от LittlePrincess
О боже кой не го мързи?! Мене ме мързи от всичко, напоследък...
Тебе мързи ли те да си миеш гъза?
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
-СъщотооПървоначално написано от diksi
![]()
...
Не, ама тебе?! Щом питаш, явно търсиш сродна душа...Първоначално написано от GReddy_91
Да, но ги мия редовно разбира се (с изключение на нощите в които се прибирам пиян)![]()
The shadow of the wicker man is rising up again!
http://www.hanovete.com/?recruit=2H85550
Не!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
мързиме ама се добирам до четката и пастата :Д
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Жестоко ме мързи, но ако не си измия зъбите, не мога да заспя, а сутрин ако не ги измия, не мога да говоря с хората, защото имам дъх на загинал на фронта скункс...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Първоначално написано от fe6an4eto0
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
не съм фен на зъболекарите , така че сутрин и вечер.. ги мия
<-- me
Мързи ме, ама няма как![]()
... ами понякога ме домързява честно казано...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не ме мързи![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
В повечето случаи ме мързи,но знам,че е за добро и го правя.
Не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ааа , зъбите са ми болна тема . В нас можеш да намериш 10 различни марки паста за зъби . Некъв манияк съм на тая тема ...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Оставаше и за това да ме мързи...![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ами сутрин като стана и ми се спи, ме мързи да правя каквото и да било, така че казвам ДА мързи ме да си мия зъбите![]()
и мен така но го права най-радовно защтото много ме е стах от КАРИЕСИПървоначално написано от Pamie7o
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.