Боби не съм съгласна с теб!Не слагаи момичетата под общ знаменател защото не всички правим безразборен секс,а и когато стане белята не само ние носим отговорност а мъжете също..като правим секс не си правим кефа само ние нали така?!А относно Ескапела мислиш ,че е по добре момиче на 14-15-16 да роди(и да е с някои пиклио кадето още не е знаел дали му се прави секс или му се пикае.И той да трябва да изхранва семейството си?!.. и после цял живот и двамата да съжаляват за грешката и да обвиняват детето ли кадето ще има най малка вина от тази работа) вместо да пие ескапел ли,май е по добре да даде 30лв за хапче!А и също не е толкова опасно колкото го изкарват във форума не ти идвало или пък ако ти доиде и се едно ще умираш така тече кръв!Ами нее не е така нали и аз пих и знам за какво става на въпроси сега 3 месеца след като съм го пила нямам абсолютно никакви последствия.Това,че някои момичета не четат листовките си е техен проблем там пише че не при всички случаи трябва да се пие!Апък за аборт да не говорим той е 1000000 пъти по опасен от Ескапел!