.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    az ne znam da sum stanal tatko ama aide

Тези момичета, които пишат наляво и надясно теми "Бременна ли съм'', "Възможно ли е да съм бременна" ,"Help''... и всякакви подобни обикновенно са прекалено малки (на години или на акъл ) затова при никакви обстоятелства не ги оправдавам Както прочетох по нагоре някой каза ''на всеки се случва''- ама това са глупостине! Защо не ми се случва на мен?- ами просто е - защото аз мисля преди да правя нещо!
    А по голямата част от гореспоменатите момиченца вероятно даже не знаят значението на този глагол
    Както съм казвала и преди, докато е пълно с кухи лейки, ще е пълно и с такива теми ... и това даже не ми е смешно, масовото затъпяване и безотговорност са направо трагични . smt108
    Според мен щом тези момичета са достатъчн "порастнали" , за да правят секс, значи са достатъчно порастнали за да си поемат отговорността. на всичките.
    Samе shit... different way

Импулс просто ... колкото и да мислим че сме над животните ние си оставаме животни също и понякога инстинкта ни за размножаване надделява над здравото мислене

Град
    Цитирай Първоначално написано от Ravage
    Импулс просто ... колкото и да мислим че сме над животните ние си оставаме животни също и понякога инстинкта ни за размножаване надделява над здравото мислене
    vvi4ko trqbva da si ima granici i merki

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    границите и мерките свършват там където започва инстинкта ,ако ме разбираш ... същото е като при нас момчетата, защо мислиш че би скочил да биеш някой ? не усещаш ли че в момента когато си вече решен че ще скачаш не мислиш съвсем ясно ?

Град
    границите и мерките свършват там където започва инстинкта ,ако ме разбираш ... същото е като при нас момчетата, защо мислиш че би скочил да биеш някой ? не усещаш ли че в момента когато си вече решен че ще скачаш не мислиш съвсем ясно ?
    az te razbiram no ne moje6 da sravnqva6 ednoto s drugoto

az te razbiram no ne moje6 da sravnqva6 ednoto s drugoto
    близки са ... и двете са водени от инстинкт едното от инстинкт за самосъхранение и доминация(при животните има 1 доминиращ индивид и другите са му по-нисши), а другото пак е инстинктивно и е за размножение, нали се сещаш когато кажат за някой че е загорял т.е. мисли само за секс и е готов на много неща за да го получи е под въздействието на инстинкта за размножаване на човека

Град
    to zavisi ot glednata to4ka na 4oveka no donqkadesi prav

Повече от фен
    da nie momi4etata ne sme pravi , no kolko hora ot foryma se setiha 4e ima i mom4eta koito ne obi4at da go pravqt s prezervativ ?!? BADETE SPRAVEDLIVI

Град
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    da nie momi4etata ne sme pravi , no kolko hora ot foryma se setiha 4e ima i mom4eta koito ne obi4at da go pravqt s prezervativ ?!? BADETE SPRAVEDLIVI
    taka e prava si

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Боби не съм съгласна с теб!Не слагаи момичетата под общ знаменател защото не всички правим безразборен секс,а и когато стане белята не само ние носим отговорност а мъжете също..като правим секс не си правим кефа само ние нали така?!А относно Ескапела мислиш ,че е по добре момиче на 14-15-16 да роди(и да е с някои пиклио кадето още не е знаел дали му се прави секс или му се пикае.И той да трябва да изхранва семейството си?!.. и после цял живот и двамата да съжаляват за грешката и да обвиняват детето ли кадето ще има най малка вина от тази работа) вместо да пие ескапел ли,май е по добре да даде 30лв за хапче!А и също не е толкова опасно колкото го изкарват във форума не ти идвало или пък ако ти доиде и се едно ще умираш така тече кръв!Ами нее не е така нали и аз пих и знам за какво става на въпроси сега 3 месеца след като съм го пила нямам абсолютно никакви последствия.Това,че някои момичета не четат листовките си е техен проблем там пише че не при всички случаи трябва да се пие!Апък за аборт да не говорим той е 1000000 пъти по опасен от Ескапел!

hottie
    Guest
    Вината е в момчето и момичето, то е ясно. Допускат се грешки, защото просто понякога в много страстни мигове и най-важното ти изкача от главата. На всеки се случва, но е важно да внимаваш следващия път и да си носиш последиците.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    За съжаление на повечето им идва акъла когато вече е прекалено късно...
    Вината е както на момчетата така и на момичетата... не са малко и момчетата, които обичат да правят секс без презерватив...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на mynichka
    Първо го правят, а после мислят
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

наистина невсички сме такива аи кату са тапички така... просту го првят да пренасочваме вниманието си върху тях
    БлЯя..БлЯ...

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA

А по темата:Момичетата,които правят безразборен секс в 90% от случаите страдат от липса на внимание,чувстват се пренебрегвани или имат комплекси относно външния вид и това е един от начините да претъпят чувството си за малоценност (което е многооо тъпо)[/b][/color]
    +1 Някои просто не се задоволяват много от секса и търсят нови и нови партньори ,докато не намерят правилния ,ако въобще е възможно ,след като например си мъжемразка То как да не си мъжемразка ....те само гледат да те нараняват.Повтарят колко те обичат докато не отвориш крака.После всичко отива на сметта....
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Цитирай Първоначално написано от soregashi
    За да могат да носят с гордост титлата к***а
    +2
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от soregashi
    За да могат да носят с гордост титлата к***а
    +2
    i toq variant go ima

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    На мен само не ми стана,защо слагаш всички момичета под общ знаменател?!
    +1

Daa,absolutno.Puk i kato izklu4im fakta,4e mom4etata prosto nqma kak da se oplakvat i da se pritesnqvat,4e 6te zabremeneqt - te kakvo - ne pravqt bezrazboren sex li?Prosto se ubejdavam za koi li put,4e misleneto na pove4eto hora po tazi tema e ustroeno po takuv na4in,4e momi4etata vinagi sme kurvite i t.n.,a malko se zamislqte,4e pri edna takava situaciq,v koqto momi4eto se pritesnqva,4e moje da e zabremenqla,vsa6tnost mom4eto e vinovno sa6to tolkova,kolkoto i momi4eto.Ina4e nie se oplakvame samo - mi da oplakvame se,ne za6toto mislim po - malko ili sme ligavi,a za6toto posledstviqta posle sa za na6a smetka...

Mejdu drugoto,mnogo ot vas kazvat:"Jenite ste tupi,ne ste hora i t.n." ,mi togava 6to ne ebete muje,a??
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    На мен само не ми стана,защо слагаш всички момичета под общ знаменател?!
    +1

Daa,absolutno.Puk i kato izklu4im fakta,4e mom4etata prosto nqma kak da se oplakvat i da se pritesnqvat,4e 6te zabremeneqt - te kakvo - ne pravqt bezrazboren sex li?Prosto se ubejdavam za koi li put,4e misleneto na pove4eto hora po tazi tema e ustroeno po takuv na4in,4e momi4etata vinagi sme kurvite i t.n.,a malko se zamislqte,4e pri edna takava situaciq,v koqto momi4eto se pritesnqva,4e moje da e zabremenqla,vsa6tnost mom4eto e vinovno sa6to tolkova,kolkoto i momi4eto.Ina4e nie se oplakvame samo - mi da oplakvame se,ne za6toto mislim po - malko ili sme ligavi,a za6toto posledstviqta posle sa za na6a smetka...

Mejdu drugoto,mnogo ot vas kazvat:"Jenite ste tupi,ne ste hora i t.n." ,mi togava 6to ne ebete muje,a??
    e az po gore kazah 4e ne slagam vsi4ki pod ob6t znamenatel
    ako ste me razbrali pogre6no izvinete me

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    S teb mai cqla ve4er 6te si sporim po razli4ni temi. hahaha

Az,vsa6tnost se izkazah po skoro za nqkoi ot drugite,koito dosta si pozvolqvat da obijdat qko...
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Град
    Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    S teb mai cqla ve4er 6te si sporim po razli4ni temi. hahaha
    nqmam jelanie da znae6 ako 6e sporim za ne6to neka ne e v temi a na LS nqma smisul da spamin

Град
    TRQVNA

Re: Защо момичетата правят безразборен секс и после..

защо момичетата правят безразборен секс и после се оплакват и се притесняват да не са бременни.толкова ли не може да бъдете по внимателни и да го правите със разум

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    Nali se se6ta6 4e bebeto momi4eto ne moje da si go napravi samo ! Az bih popitala za6to m1jete ebat nared bez guma posle ne poemat otgovornost za tova koeto sa sv1r6ili? Bezodgovorni hora vinagi 6te ima i ot dvata poma nqma smisl1 ot t1pi v1prosi bez realni otgovori! Prosto b1dete vnimatelni i samo DUREX EXTRA SAFE
    jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan

Мега фен Аватара на amatorium
    Sexa e otgovornost i za dvamata. Ne samo za jenata.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си