- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момичетата правят безразборен секс и после..
az ne znam da sum stanal tatko ama aide![]()
Тези момичета, които пишат наляво и надясно теми "Бременна ли съм'', "Възможно ли е да съм бременна" ,"Help''... и всякакви подобни обикновенно са прекалено малки (на години или на акъл ) затова при никакви обстоятелства не ги оправдавамКакто прочетох по нагоре някой каза ''на всеки се случва''- ама това са глупостине! Защо не ми се случва на мен?- ами просто е - защото аз мисля преди да правя нещо!
А по голямата част от гореспоменатите момиченца вероятно даже не знаят значението на този глагол![]()
Както съм казвала и преди, докато е пълно с кухи лейки, ще е пълно и с такива теми... и това даже не ми е смешно, масовото затъпяване и безотговорност са направо трагични . smt108
Според мен щом тези момичета са достатъчн "порастнали" , за да правят секс, значи са достатъчно порастнали за да си поемат отговорността.на всичките.
Samе shit... different way
Импулс просто ... колкото и да мислим че сме над животните ние си оставаме животни също и понякога инстинкта ни за размножаване надделява над здравото мислене![]()
vvi4ko trqbva da si ima granici i merkiПървоначално написано от Ravage
![]()
границите и мерките свършват там където започва инстинкта ,ако ме разбираш ... същото е като при нас момчетата, защо мислиш че би скочил да биеш някой ? не усещаш ли че в момента когато си вече решен че ще скачаш не мислиш съвсем ясно ?Първоначално написано от x3eme
az te razbiram no ne moje6 da sravnqva6 ednoto s drugotoПървоначално написано от Ravage
близки са ... и двете са водени от инстинкт едното от инстинкт за самосъхранение и доминация(при животните има 1 доминиращ индивид и другите са му по-нисши), а другото пак е инстинктивно и е за размножение, нали се сещаш когато кажат за някой че е загорял т.е. мисли само за секс и е готов на много неща за да го получи е под въздействието на инстинкта за размножаване на човекаПървоначално написано от x3eme
to zavisi ot glednata to4ka na 4oveka no donqkadesi prav![]()
da nie momi4etata ne sme pravi , no kolko hora ot foryma se setiha 4e ima i mom4eta koito ne obi4at da go pravqt s prezervativ ?!? BADETE SPRAVEDLIVI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taka e prava siПървоначално написано от ivana0895
Боби не съм съгласна с теб!Не слагаи момичетата под общ знаменател защото не всички правим безразборен секс,а и когато стане белята не само ние носим отговорност а мъжете също..като правим секс не си правим кефа само ние нали така?!А относно Ескапела мислиш ,че е по добре момиче на 14-15-16 да роди(и да е с някои пиклио кадето още не е знаел дали му се прави секс или му се пикае.И той да трябва да изхранва семейството си?!.. и после цял живот и двамата да съжаляват за грешката и да обвиняват детето ли кадето ще има най малка вина от тази работа) вместо да пие ескапел ли,май е по добре да даде 30лв за хапче!А и също не е толкова опасно колкото го изкарват във форума не ти идвало или пък ако ти доиде и се едно ще умираш така тече кръв!Ами нее не е така нали и аз пих и знам за какво става на въпроси сега 3 месеца след като съм го пила нямам абсолютно никакви последствия.Това,че някои момичета не четат листовките си е техен проблем там пише че не при всички случаи трябва да се пие!Апък за аборт да не говорим той е 1000000 пъти по опасен от Ескапел!
Вината е в момчето и момичето, то е ясно. Допускат се грешки, защото просто понякога в много страстни мигове и най-важното ти изкача от главата. На всеки се случва, но е важно да внимаваш следващия път и да си носиш последиците.
Първо го правят, а после мислят
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
наистина невсички сме такивааи кату са тапички така... просту го првят да пренасочваме вниманието си върху тях
![]()
БлЯя..БлЯ...
+1 Някои просто не се задоволяват много от секса и търсят нови и нови партньори ,докато не намерят правилния ,ако въобще е възможно ,след като например си мъжемразкаПървоначално написано от nejnaDROGA
То как да не си мъжемразка ....те само гледат да те нараняват.Повтарят колко те обичат докато не отвориш крака.После всичко отива на сметта....
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
+2Първоначално написано от soregashi
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
i toq variant go imaПървоначално написано от Adwokat
+1Първоначално написано от nejnaDROGA
Daa,absolutno.Puk i kato izklu4im fakta,4e mom4etata prosto nqma kak da se oplakvat i da se pritesnqvat,4e 6te zabremeneqt - te kakvo - ne pravqt bezrazboren sex li?Prosto se ubejdavam za koi li put,4e misleneto na pove4eto hora po tazi tema e ustroeno po takuv na4in,4e momi4etata vinagi sme kurvite i t.n.,a malko se zamislqte,4e pri edna takava situaciq,v koqto momi4eto se pritesnqva,4e moje da e zabremenqla,vsa6tnost mom4eto e vinovno sa6to tolkova,kolkoto i momi4eto.Ina4e nie se oplakvame samo - mi da oplakvame se,ne za6toto mislim po - malko ili sme ligavi,a za6toto posledstviqta posle sa za na6a smetka...
Mejdu drugoto,mnogo ot vas kazvat:"Jenite ste tupi,ne ste hora i t.n." ,mi togava 6to ne ebete muje,a??
Първоначално написано от angellove
e az po gore kazah 4e ne slagam vsi4ki pod ob6t znamenatelПървоначално написано от JUSTDNB
ako ste me razbrali pogre6no izvinete me
S teb mai cqla ve4er 6te si sporim po razli4ni temi. hahaha
Az,vsa6tnost se izkazah po skoro za nqkoi ot drugite,koito dosta si pozvolqvat da obijdat qko...![]()
Първоначално написано от angellove
nqmam jelanie da znae6Първоначално написано от JUSTDNB
ako 6e sporim za ne6to neka ne e v temi a na LS nqma smisul da spamin
![]()
Nali se se6ta6 4e bebeto momi4eto ne moje da si go napravi samo ! Az bih popitala za6to m1jete ebat nared bez guma posle ne poemat otgovornost za tova koeto sa sv1r6ili? Bezodgovorni hora vinagi 6te ima i ot dvata poma nqma smisl1 ot t1pi v1prosi bez realni otgovori! Prosto b1dete vnimatelni i samo DUREX EXTRA SAFEПървоначално написано от x3eme
![]()
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Sexa e otgovornost i za dvamata. Ne samo za jenata.
Eating isn't cheating - Arnold