.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Повече от фен Аватара на marjesa

Re: Срам ме е да му духам.......

Цитирай Първоначално написано от smradche
    Моля помогнете имам си приятел и вече правим секс но все още ме е срам да му правя свирки......какво да направя???Как да се престраша
    Сложи си превръзка на учите и включи фантазиите си ... мннн глупаво
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Фен Аватара на TeCHo0o0
    Град
    San Rafael, Ibiza :))
    смело завъртиииииииии
    МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ

абе на колко си ? А и незнам дали вече си му духала обаче като го каза това за нова година надявам се да не е станало и нещо повече и поради влиянието от алкохол да не си се предпазвала, че скоро да няма още бременни.. а ако не си му духала все още да не ти пука никой не се е родил научен, гаджето ти ако е свястно момче също ще го разбере
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

vse o6te ne sum....a i toi ne e iskal dosega

ами спокойно, като се влюбиш достатъчно сама ще разбереш

Ами много лесно отстоявай мнението си като иска някой да му духа копи му вентилатор
    Йога и мъдрост

Лично на мен ми е странно как не те е срам да се ебеш, а те е срам да духаш?
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Ела аз ще те отпусна.
    А ти пич ръце нямаш ли си така като ти гледам коментарите май доста често ги ползваш така

Скайп - dark_elf2

Град
    Търговище
    Свирката е също като при секса, първите 2-3 пъти е гадно, след това се свиква
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Цитирай Първоначално написано от smradche
    vse o6te ne sum....a i toi ne e iskal dosega

добре де щом още не е искал защо се впрягаш ? А няма нищо лощо да вземеш инициативата и пак ти казвам никой не се е родил научен :P
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Тука гледам, че хората казват "Е, нали сте правили секс, от какво те е срам?". Ми не е така... Самата мисъл, ме ще духам на момче, на мен ми беше доста унизителна... И вероятно това е причината тя да се срамува. Все пак - клишета и предразсъдъци на всяка крачка. Аз поне трудно го преодолях това. Но после видях, че няма нищо унизително. Боже, наистина няма Едно е да лапаш на някой случаен, който ще те третира като парцал и ще се гаври с теб... Просто в действителност всякакво притеснение е абсолютно излишно. Просто по време на любовната игра, докато го целуваш, бавничко слез надолу по вратлето към тялото му, мини през коремчето и стигни да "там"... Мини с език по "ствола", за да го навлажниш и после го лапни...Не много навътре,щото все пак си в началото и ще стане кофти, ако се задавиш Постепенно ще свикнеш и няма да намираш нищо притеснително в това. И не забравяй, че не бива да си егоист - това ще му бъде адски приятно (:

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Цитирай Първоначално написано от Misha91
    Цитирай Първоначално написано от kralstfotoNaPilitata
    затвори си очите и си представи че ближеш близалка
    +1 и не го ближи а го налапай..Потренирай с някой банан пред огледалото!
    \
    абе според мен първо трябва да го ближе, за да го подразни малко..и после да го налапа (поне при мен има доста добър резултат)
    ..ахаха напълно съм съгласна.. действа най - добре и най - възбужащо за момчето..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си