- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е да му духам.......
Сложи си превръзка на учите и включи фантазиите сиПървоначално написано от smradche
... мннн глупаво
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
смело завъртиииииииии![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
абе на колко си ? А и незнам дали вече си му духала обаче като го каза това за нова година надявам се да не е станало и нещо повече и поради влиянието от алкохол да не си се предпазвала, че скоро да няма още бременни..а ако не си му духала все още да не ти пука никой не се е родил научен, гаджето ти ако е свястно момче също ще го разбере
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
vse o6te ne sum....a i toi ne e iskal dosega![]()
ами спокойно, като се влюбиш достатъчно сама ще разбереш
Ами много лесно отстоявай мнението си като иска някой да му духа копи му вентилатор
Йога и мъдрост
Свирката е също като при секса, първите 2-3 пъти е гадно, след това се свиква![]()
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Първоначално написано от smradche
добре де щом още не е искал защо се впрягаш ? А няма нищо лощо да вземеш инициативата и пак ти казвам никой не се е родил научен :P
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Тука гледам, че хората казват "Е, нали сте правили секс, от какво те е срам?". Ми не е така... Самата мисъл, ме ще духам на момче, на мен ми беше доста унизителна... И вероятно това е причината тя да се срамува. Все пак - клишета и предразсъдъци на всяка крачка. Аз поне трудно го преодолях това. Но после видях, че няма нищо унизително. Боже, наистина нямаЕдно е да лапаш на някой случаен, който ще те третира като парцал и ще се гаври с теб...
Просто в действителност всякакво притеснение е абсолютно излишно. Просто по време на любовната игра, докато го целуваш, бавничко слез надолу по вратлето към тялото му, мини през коремчето и стигни да "там"... Мини с език по "ствола", за да го навлажниш и после го лапни...Не много навътре,щото все пак си в началото и ще стане кофти, ако се задавиш
Постепенно ще свикнеш и няма да намираш нищо притеснително в това. И не забравяй, че не бива да си егоист - това ще му бъде адски приятно (:
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
..ахаха напълно съм съгласна.. действа най - добре и най - възбужащо за момчето..Първоначално написано от mmKamm
![]()
![]()