.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Презерватива е бил скъсан

predi malko pravihme sex sas priqtelq mi i kato vsi4ko svar6i vidqhme 4e prezervativa e bil skasan znam 4e ima hap4eta za sled 48 4asa sled sex no imat tolkova mn strani4ni efekti i mn me e strah da gi piq ako znaete ne6to staromodno koeto se pravi 6te vi bada mn blagodarna.znaete li dali ima nqkakvi testove z abremennost koiot ot4itat sled 1 den dali ima bremennost i ako e polojitelen togava da piq.molq vi pi6ete

*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    iz4akai nqkolko dni i togava pravi kvoto 6e pravi6 rano e o6te

Мега фен Аватара на Rofl4e
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736
    И няма тестове които да отчитат за 1 ден.. Най малко след 1 седмица..

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Почвайте да се биете ти го удряи във х*я задето скъсал презерватива той да те удря в корема зада не забременееш. По старомоден не знам...
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

hottie
    Guest
    Странични или не по-добрия вариант е ЕСКАПЕЛЕ в този случай щом е свършил и било по/в теб.

според мен е по-добре да изчака и да си направи тест и следващия път да внимава...няма нужда да пие ескапел ,защото мисля че е много вреден..все пак не е сигурно че ще забременееш ако приятелят ти е свършил в теб...особено не виждам опасност ако е свършил ПО теб..

Голям фен Аватара на Remini
    Хаповете затова са измислени...освен ако не искаш да ставаш мама \/
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Град
    в мечтите ти
    При положение, че е свършил в теб, най-добре пий Ескапел.Един еввнтуален аборт не е по-безопасен.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Ескапел....другия вариант ...ще го видиш след 9 месеца..
    Но имай предвид,че Ескапел може и д ане помогне...виж тук:

http://forum.rozali.com/viewtopic.php?t=10992

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Почвайте да се биете ти го удряи във х*я задето скъсал презерватива той да те удря в корема зада не забременееш. По старомоден не знам...
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от felly_
    според мен е по-добре да изчака и да си направи тест и следващия път да внимава...няма нужда да пие ескапел ,защото мисля че е много вреден..все пак не е сигурно че ще забременееш ако приятелят ти е свършил в теб...особено не виждам опасност ако е свършил ПО теб..
    Момчето е свършило и презерватива се е скъсал след това, следователно всичко е останало в нея. Поне от това, което разбрах. Ти какво искаш да чака?Дали е бременна?
    ДА, винаги съм казвала колко е вреден ЕСКАПЕЛ, но си има случаи, в които не може да се избегне. Дори и на мен ми се е налагало да пия след скъсан презерватив. Още повече, че бях в овулационен период.

Град
    Велико Търново
    ако чакаш чак до теста,вече може да си бременна
    Руса кукличка

Колкото и рискове да има поне вземи Ескапел и след седмица си направи тест! според мен това е най-сигурния начин!вземи го сега за да не мислиш после
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Град
    Търговище
    бе момиче, пий си Ескапелето и не му мисли, малко е скъпичко ,но друг вариянт няма. Успех
    В суxа пyтка, KУP не влиза!

Град
    Wonderland
    Недей да рискуваш и да чакаш какво ще покаже тест за бременност,тъй като вероятност за бременност има,тъй като той по думите ти е свършил в теб,по-добре вземи хапче и да си спокойна,а другата алтернатива е да чакаш,да се окаже ,4е си бременна,да се чудиш как да направиш аборт и как да кажеш на вашите,предполагам,че си непълнолетна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си