- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален ,вагинален или анален ?
Първоначално написано от ProstoPesho
таз рецепта откъде я знаеш. оти на мен баба ми ми я каза![]()
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
При всеки акт си има и Орален и Вагинален но като времетраене и предпочитане вагиналния печелиОтносно аналния не всички мацки се кефят на това пък и си е по гот отпред
![]()
е от село е, стараПървоначално написано от Mr.Nightmare
от поколение на поколение на мегдана като правели седянки се предавала![]()
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
Какво искам да скрия и да призная..съм си го казала...и такива асоции курва може да правиш само за себе си както аз не съм те нагрубила така и ти не го прави.Първоначално написано от nejnaDROGA
А тук къде видя ,че съм написала ,че обичам аналния...Щотоот аз не виждам подобно нещо.
И никъде не съм се правила на светица и да се изразявам по начин: "Ох ама как да го лапна ,как ще ме ебът в гъза ..." и след това да пиша "Как духам като за световно и се чукам отзад като разпрана".Дай ми пример къде съмс е правила на светица и не говори без покритие...
А израза "напоследък аналния се опитва да догони оралния" (при условие,че от гореспоменатия цитат си личи,че си маниачка на оралния секс),какво ли значи ... Сигурно,че не се е*еш отзадПървоначално написано от Misha91
А иначе ако си поне малко по-умна,ще се сетиш за коя тема ти говоря
Същата тази,в която ти казах,че пращаш "твои снимки" на 16 годишни момченца и в която ти казах,че е смешно да обвиняваш някой за това,че се лигави с приятелката ти (герито_нещо си),при условие,че в скайп ти сама обясняваш колко обичаш да те ... отзад,а след това във форума се правиш на света вода ненапита
... Сега сети ли се :P
А да съм отрекла че правя анален...Първоначално написано от nejnaDROGA
и пак къде се правя на света вода ненапита....Май не може вече да измислиш нищо друго а се с тоя анален секс се плюнчиш и сипеш обиди върху мене...
Първоначално написано от Misha91
Нямам нужда да се плюнча на курветини,мацко
Ти и без това ми пропадна в очите преди няколко месеца (след като видях няколко хронологии в скайп) :P
А и си ми доста ниско под нивото,че да се опитвам да те наредя![]()
Освен това ако целта ми беше да те изложа отдавна щях да пусна (само) няколко реда от хронологията ти с гореспоменатото 16 годишно момче и всички щяха да те видят що за стока сиНОООООООООО друг е въпроса,че ми е под нивото и под умствения капацитет
Айде лека,мека и доходна ...
![]()
Айиде пусни да видим отварачке ...щото ти се излагаш по тоя начин.Пък и кво ли съм тръгнала да се разправям с няккава си магистрална феяПървоначално написано от nejnaDROGA
![]()
Опааа магистрална фея,мацко,викай на майка сиПървоначално написано от Misha91
Аз за разкика от теб не налитам на виртуален секс,нито пък се хваля,колко обичам да го поемам отзад (хах аз дори не правя анален ама айде)
А щом толкова искаш да разбереш за кого ти говоря (щот не съм толкова проста,че да си развалям приятелството с момче,което познавам от години заради някво курве) виж се какво си писала преди около месец на един 18 годишен баткоА между другото няма да е зле да научиш значението на думата отварачка
,защото аз не виждам наоколо да има ботилки,които да съм отворила
![]()
BTW:Слабите и бавните (бавни на тема мислене) нападат с изрази като "магистрални феи" и т.н. и то след като знаят много добре,че те самите се е*ът повече от хората,които се опитват да нападнатАма така е то ... Някои успяваме да наредим елементарните само с 2 думи ... други се мъчат да ни наредят с цели изтъркани изрази от времената на майките ни .... Ееее всеки с късмета си
![]()
Нали беше 16 годишно момче ..май сама взе да се оплиташ.И си личи колко си ограничена и проста щом взе да обиждаш и майка ми !Просто след тоя твой коментар ще си замълча..защото майката е свято нещо и такива умствено ограничени като тебе нямат никакво право да се подиграват по този просташки начин!Първоначално написано от nejnaDROGA
Ама ти май верно си бавноразвиваща сеПървоначално написано от Misha91
![]()
Още в предишната тема ти казах,че си пращала свои снимки на едно 16 годишно момче,което мислиш за 18-19 годишен батко и на което си обяснявала,колко обичаш да лапаш,да го поемаш отзад и как ако се запознаете лично ще му се нахвърлиш и ...![]()
Айде моля те започни да си пиеш лекарствата за уросяване на паметта,а?!![]()
BTW:Айдее сладки мои (бавноразвиващи се и умственоизостанали) приятели аз ви оставям,защото е време да си доизгледам комедииката,а после ... хоп на дискотека![]()
Първоначално написано от nejnaDROGA
Ххахаха тъпа овца ...овца с овца...![]()
![]()
![]()
Май ти си чалгарка ,щом знаеш от къде са тея думи...хехехехеехеПървоначално написано от nejnaDROGA
Айде почна се...![]()
Първоначално написано от sweetsunshine
Ti nejnaDroga si naistina super tapo momi4e...Ne poznavam Misha91,nito tebe ,no mi napravi vpe4atelnie,4e kato zapo4na dase obarkav6 i gubi6 slovestnata bitka zapo4na da nagrubqva6 i na MAIKA.4estno da ti kaja ..tova za mene e naj-dolnoto ne6to da psuva6 ili obijda6 na maika.Zamisli se....Първоначално написано от nejnaDROGA
A po temata ,haresvat mi i trite vida,ne sam si vodila statistika za da znam koi e v pove4e!!!
1.Никъде не съм се объркалаПървоначално написано от liglata_bg
Просто за пореден път казах на онова нещо,че е тъпичко щом 16 годишен пубер успя да я заблуди като й каза,че е на 18 и няколко месеца и й припомних как се е излагала пред него :P
2.Никъде не съм обиждала на майкаТова,че й казах да ходи да вика на майка си "магистрална фея" не е обида към самата нея (майката)
Обида щеше да е ако бях казала "майка ти е магистрална фея" (или нещо от този род) ... А това,че поправям думите на Миша и й казвам на кого трябва да ходи да ги разправя тези не е никаква обида :P
3.Айде аз ви оставям,че ми е време за дискотека :P
Ако не се сматяше за виновна нямаше да ми се оправдаш...Не ми се занимава с глупости..."Дай си ми куклите ,нати си парцалите".Първоначално написано от nejnaDROGA
Първоначално написано от sweetsunshine