- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПОМОЩ (само за момчета!!!!!)
Хора дайте някви съвети при уличен бой какво да правя че ще ми се наложи скоро колкото и да не искам...
Легаш по корем и се свивашПървоначално написано от ffeqeqf
![]()
аз мога да са бия,но ми трябва и някой друг съвет от вас...
Няколко пъти съм се бил и никога не съм удрял човека докато е на земята! Не знам, така са ме учили. Тренирал съм бойно изкуство и затова може би така мисля. Глупаво е да риташ или удряш човека докато е на земята, защото не може да ти се противопостави.Първоначално написано от Br3akTh3W1nd
Най-важното е да виждаш всеки какво прави и да имаш време за реакция. Ударите са ясни, ако знаеш къде да удариш даже е още по-добре, защото можеш дори само с натиск на дадено място да го повалиш.
Don't tell me what I can or can't do !
ей момче,знаеш ли кви работи стават при тия улични боеве?!не гледаш ли телевизия,не четеш ли вестници?!имаш ли идея колко е опасно и как някой може да свърши в болница най-малко?!![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
А ти не разбираш ли че нямам друг избор?
толкова ли до сега не си се бил.....
толкова е леееесно да пребиеш някоя надъхана мутричка, по-ниска от тревата.....
Знам кво е и аз съм попадала в такива ситуации,в който освен бой друг изход няма!Или ти ще си пребития,или те-губиш,печелиш!
А пък аз ще ти кажа,че в тоя момент се равнопоставя и физиката и психиката на едно и също ниво,зависи как си настроен,ако още от сега се сдухваш няма смисъл да продължаваш нататак.За по-голяма сиг си вземи някой приятел![]()
На колко си години ?Първоначално написано от raichEbaichE
Говориш като дядо ми ...
![]()
phah
Утрепах го.Той ми се нахвърли аз се концентрирах и го изпрах в муцуната и той не стана...
Благодаря за помоща
![]()
Тъкмо щях да пиша ама добре, че прочетох до последния пост.Първоначално написано от ffeqeqf
п.п. Браво =D>
Поздравления!Психиката играеше ли роля според теб?Първоначално написано от ffeqeqf
![]()
Да!Определено...