.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Hybrid View

Мен сексът не ме кефи. Ха! Също съм на 15, имам 2 пъти зад гърба си... скука. И не смятам скоро да има повече де.
    Залягайте си над учебниците. Малки сме (и сте!) да се чукате - не само физически. Трябваше да го разбера с "практика".
    А, нищо де - само споделям.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

С практиката нещата се оправят.но има и един проблем понякога и недоразвиването е фактор ти си на 15 кво очакваш от секса, ест че ня да е пълноценен!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Мега фен Аватара на amatorium
    Oshte ne ti e uzrql organizma za sex. S dobur partnior i malko vreme shte se opravish.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от get_high
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    normalno e ot na4alo da ne izpitva6 udovolstvie a ponqkoga dori bolka ot poloviq akt
    no s vremeto vsi4ko si idva na mqstoto i 6te izjivee6 pulnocene sex (nadqvam se de )
    x3eme колкото повече ти чета коментарите, толкова повече си мисля, че си момиче.... Момиче ли си ?
    иначе по темата съм съгласна... + това за да изпиташ удоволствие от секса трябва да има страст, а при теб най вероятно тя е подтисната от срам или скованост... наистина с времето и опита всичко ще се промени

Айде Боби и момиче те изкараха
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Първите пъти винаги е гадно,особенно с неопитно момче.Може би ако се отпуснеш малко и ако пробваш по-късно с друго момче.
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Повече от фен
    Бе секса си е удоволствие освен за жертвите на изнасилвачите
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Parwite nqkolko pati i az me izpitwah koi znae kakwo ydovolstvie..no s vremeto se promeni opitai da se otpysnesh ako ne se 4yvstvash ydobno ii mislq 4e vsi4ko shte e nared
    Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]

Охх, че и питаш
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Аз да си кажа честно нямам такива проблеми.С моята приятелка правим страхотен секс и всеки един път изпитваме страхотно удоволствие,когато свършим,а още по-страхотното е,че свършваме заедно.И просто,когато я погледна и като я чуя,като я усетя как ме стиска силно по-прекрасно чувство от това няма

Чета мненията ви и ми се появи един май глупав въпрос, но пък ще питам - Значи, примерно при секс, момичето не чувства никакво удоволствие, секса не и е за пръв път, но няма и опит, ако това момче, с което го прави има опит, може ли да накара момичето да почувства нещо или ако не успее- това значи ли, че и той не е особено опитен Ама че глупаво го зададох, но се надявам да сте ме разбрали какво питах
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    нормално е.......
    ще дойде времето във което ще се отпуснеш

Голям фен
    А случайно да ти е идвало на ум, че очеизвадно доста (да не кажa почти всички) момичета на 15 нямат кой знае каква потребност от секс? Не разбирам откъде е тоя зор да се изпреварват естественото развитие и нужди, предполагам, че е заради гаджето. Сега остава да кажеш, че се обичате от 6 месеца, но и той като всички мъже на 22 има нужда от секс, иначе ще те зареже. Не че ме засяга де...
    Don't worry, be happy!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ами в началото ще е така.. но с течение на времето ще се оправи..мисля,че при теб се е получило така .. защото не си била готова ?!С времето чуствата към приятеля ти ще станат по силни ще я има тръпката .. ще се опзнаете повече и ще знаете какво ви харесва в леглото и какво не спох мисля ,че всеки във началото е така.. гадно стресирано нз още кфо става.. айде миличка успехии

e ako ne ot seksa ot kvo

Цитирай Първоначално написано от n0va_s1m_tYk
    Чета мненията ви и ми се появи един май глупав въпрос, но пък ще питам - Значи, примерно при секс, момичето не чувства никакво удоволствие, секса не и е за пръв път, но няма и опит, ако това момче, с което го прави има опит, може ли да накара момичето да почувства нещо или ако не успее- това значи ли, че и той не е особено опитен Ама че глупаво го зададох, но се надявам да сте ме разбрали какво питах
    ахаха сложен въпрос може би той няма да е достатъчно добър...и все пак да си мисли че е супер след като в повечето случаи като попита дали й е харесало му се казва "ДА" но може и от нея да си е ако не е така както тя иска или пък не е дорасла психически за това

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Изпитвате ли удоволствие от секса?

Цитирай Първоначално написано от piurs_be
    Здравейте, на 15 съм и скоро го направиьм е с моя приятел. Правили сме го около 7, 8 пъти. Та въпроса ми е като започнахте в началото да извършвате полов акт изпитвате ли удоволствие, защото аз не изпитвам никакво. Безразлично ми е даже по-добре да не го правя. Какво е вашето мнение?
    Ем къде се буташ у шамарите тогава? Кажи му да те опъне като рибарска мрежа около пасаж скумрии и гледай какви усещания ще получиш :Р

Bubbly на такова ми намирисва.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

иначе сикса е нещо страхотно и си има удоволствие стига да го искаш...а тва дет не издържат без секс...момчетата си имат нужда, донякаде и момичетата...освобождава от хормоните

Ти как мислиш?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И мен в началото ме болеше доста и не изпитвах грам удоволствие, но с времето всичко си дойде на мястото .. Просто при нас момичетата трябва време, за да почне да ни е готино и на нас.. А и трябва, когато правим секс да сме наистина напълно отпуснати и без задръжки, за да ни е максимално яко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    да,всеки път удоволствието е голямо!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си