- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпитвате ли удоволствие от секса?
Мен сексът не ме кефи. Ха! Също съм на 15, имам 2 пъти зад гърба си... скука. И не смятам скоро да има повече де.
Залягайте си над учебниците. Малки сме (и сте!) да се чукате - не само физически. Трябваше да го разбера с "практика".
А, нищо де - само споделям.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
С практиката нещата се оправят.но има и един проблем понякога и недоразвиването е фактор ти си на 15 кво очакваш от секса, ест че ня да е пълноценен!
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
Oshte ne ti e uzrql organizma za sex. S dobur partnior i malko vreme shte se opravish.
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от get_high
Айде Боби и момиче те изкараха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Първите пъти винаги е гадно,особенно с неопитно момче.Може би ако се отпуснеш малко и ако пробваш по-късно с друго момче.![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Бе секса си е удоволствие освен за жертвите на изнасилвачите![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Parwite nqkolko pati i az me izpitwah koi znae kakwo ydovolstvie..no s vremeto se promeniopitai da se otpysnesh ako ne se 4yvstvash ydobno ii mislq 4e vsi4ko shte e nared
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Охх, че и питаш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Чета мненията ви и ми се появи един май глупав въпрос, но пък ще питам - Значи, примерно при секс, момичето не чувства никакво удоволствие, секса не и е за пръв път, но няма и опит, ако това момче, с което го прави има опит, може ли да накара момичето да почувства нещо или ако не успее- това значи ли, че и той не е особено опитен![]()
Ама че глупаво го зададох, но се надявам да сте ме разбрали какво питах
![]()
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
нормално е.......![]()
ще дойде времето във което ще се отпуснеш
А случайно да ти е идвало на ум, че очеизвадно доста (да не кажa почти всички) момичета на 15 нямат кой знае каква потребност от секс?Не разбирам откъде е тоя зор да се изпреварват естественото развитие и нужди, предполагам, че е заради гаджето. Сега остава да кажеш, че се обичате от 6 месеца, но и той като всички мъже на 22 има нужда от секс, иначе ще те зареже. Не че ме засяга де...
Don't worry, be happy!
Ами в началото ще е така.. но с течение на времето ще се оправи..мисля,че при теб се е получило така .. защото не си била готова ?!С времето чуствата към приятеля ти ще станат по силни ще я има тръпката .. ще се опзнаете повече и ще знаете какво ви харесва в леглото и какво неспох мисля ,че всеки във началото е така.. гадно стресирано нз още кфо става.. айде миличка успехии
![]()
e ako ne ot seksa ot kvo
ахаха сложен въпросПървоначално написано от n0va_s1m_tYk
![]()
може би той няма да е достатъчно добър...и все пак да си мисли че е супер след като в повечето случаи като попита дали й е харесало му се казва "ДА"
![]()
![]()
но може и от нея да си е ако не е така както тя иска или пък не е дорасла психически за това
Ем къде се буташ у шамарите тогава? Кажи му да те опъне като рибарска мрежа около пасаж скумрии и гледай какви усещания ще получиш :РПървоначално написано от piurs_be
Bubbly на такова ми намирисва.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
иначе сикса е нещо страхотно и си има удоволствие стига да го искаш...а тва дет не издържат без секс...момчетата си имат нужда, донякаде и момичетата...освобождава от хормоните![]()
И мен в началото ме болеше доста и не изпитвах грам удоволствие, но с времето всичко си дойде на мястото .. Просто при нас момичетата трябва време, за да почне да ни е готино и на нас.. А и трябва, когато правим секс да сме наистина напълно отпуснати и без задръжки, за да ни е максимално яко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
да,всеки път удоволствието е голямо!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...