.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Изпитвате ли удоволствие от секса?

Здравейте, на 15 съм и скоро го направиьм е с моя приятел. Правили сме го около 7, 8 пъти. Та въпроса ми е като започнахте в началото да извършвате полов акт изпитвате ли удоволствие, защото аз не изпитвам никакво. Безразлично ми е даже по-добре да не го правя. Какво е вашето мнение?

Град
    в мечтите ти
    С времето всичко ще се оправи.Може би причината за това е, че нямаш достатъчно опит или че приятелят ти не е достатъчно наясно какво да прави или че просто още не си готова физически и психически за секс.На мен първите пъти, когато правих секс също не ми беше кой знае колко хубаво, гледах тавана и си мислех "няма ли да свършва вече",а на края той ми казваше "получи ли оргазъм" и аз "даа" В последствие с друго момче и с истинско желание за секс от моя страна нещата си дойдоха на мястото.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    normalno e ot na4alo da ne izpitva6 udovolstvie a ponqkoga dori bolka ot poloviq akt
    no s vremeto vsi4ko si idva na mqstoto i 6te izjivee6 pulnocene sex (nadqvam se de )

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    normalno e ot na4alo da ne izpitva6 udovolstvie a ponqkoga dori bolka ot poloviq akt
    no s vremeto vsi4ko si idva na mqstoto i 6te izjivee6 pulnocene sex (nadqvam se de )
    напълно съм съгласна ;]

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    На мен първите пъти, когато правих секс също не ми беше кой знае колко хубаво, гледах тавана и си мислех "няма ли да свършва вече",а на края той ми казваше "получи ли оргазъм" и аз "даа" .
    хахахахахахаах това ме разби напълно
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

И при мен е така.Скоро не съм опитвала,но и при мен имаше болка.С времето всичко ще се оправи.Не се притеснявай излишно

x3eme колкото повече ти чета коментарите, толкова повече си мисля, че си момиче.... Момиче ли си ?
    иначе по темата съм съгласна... + това за да изпиташ удоволствие от секса трябва да има страст, а при теб най вероятно тя е подтисната от срам или скованост... наистина с времето и опита всичко ще се промени
    Samе shit... different way

Град
    Цитирай Първоначално написано от get_high
    x3eme колкото повече ти чета коментарите, толкова повече си мисля, че си момиче.... Момиче ли си ?
    иначе по темата съм съгласна... + това за да изпиташ удоволствие от секса трябва да има страст, а при теб най вероятно тя е подтисната от срам или скованост... наистина с времето и опита всичко ще се промени
    ne ne sum momi4e prosto qvno razbiram ot tiq ne6ta

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    На мен първите пъти, когато правих секс също не ми беше кой знае колко хубаво, гледах тавана и си мислех "няма ли да свършва вече",а на края той ми казваше "получи ли оргазъм" и аз "даа" .
    Аз също бях така много време в началото и адската симулация беше просто... Ама и не само че казвах че съм свършила ми и охках и пъшках като луда... А това не е хубаво защото така той няма как да знае че не се справя добре да опита нещо различно...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Миии аз лично си изпитвам адски голямо удоволствие от 3-я полов контакт (просто първите 2 бях притеснена и не можех да се отпусна),но при повечето момичета съществения оргазъм се проявява поне няколко месеца след първия полов контакт

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Много ясно че да!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

В началото не е изпитвах ниииииикакво удоволствие и се чувствах много идиотски. Всеки втори повтаряше колко е яко, как не издържа без секс и какви ли още не ала-бала, пък аз не изпитвах нищо кой знае какво. Но с времето всичко се промени. Явно 'опитът' си казва думата. Да знаеш какво как ти харесва, да не се притесняваш, да си спокоен и отдаден на момента. Така ще свикнеш, но затова трябва да минат още 5-6-7-8 пъти. ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    В началото не е изпитвах ниииииикакво удоволствие и се чувствах много идиотски. Всеки втори повтаряше колко е яко, как не издържа без секс и какви ли още не ала-бала, пък аз не изпитвах нищо кой знае какво. Но с времето всичко се промени. Явно 'опитът' си казва думата. Да знаеш какво как ти харесва, да не се притесняваш, да си спокоен и отдаден на момента. Така ще свикнеш, но затова трябва да минат още 5-6-7-8 пъти. ^^
    nqkoi momi4eta edva li 6e go napraqt 7,8 puti dokato im haresa.ako im e nekomfortno ot na4aloto i ne izpitat ne6to burzo burzo 6e zabraqt za analniq sex
    tova e moe mnenie de

Еми много ясно че изпитвам...
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Аз не искам да умирам,докато не опитам от всичко в тоя скапан живот..

Град
    София
    и аз бях така в началото .... дори и сега има моменти в които не ми е приятно .. зависи дали го правиш с желание защото жените правят секс със мозъка си

nqkoi momi4eta edva li 6e go napraqt 7,8 puti dokato im haresa.ako im e nekomfortno ot na4aloto i ne izpitat ne6to burzo burzo 6e zabraqt za analniq sex
    tova e moe mnenie de
    Ама тя не говори конректно за анален секс. Аз разбрах, че има предвид 'нормален'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    tova e moe mnenie de
    Ама тя не говори конректно за анален секс. Аз разбрах, че има предвид 'нормален'.
    moq gre6ka obukral sum se mnoo seriozno naistina e stavalo duma za normalniq sex ne za analen.ako moje mi iztrii predi6niq i sega6niq post

Град
    in my world!
    С времето всичко ще се оправи.Може би причината за това е, че нямаш достатъчно опит или че приятелят ти не е достатъчно наясно какво да прави или че просто още не си готова физически и психически за секс.На мен първите пъти, когато правих секс също не ми беше кой знае колко хубаво, гледах тавана и си мислех "няма ли да свършва вече",а на края той ми казваше "получи ли оргазъм" и аз "даа" В последствие с друго момче и с истинско желание за секс от моя страна нещата си дойдоха на мястото.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Naliii tochno kato po filmite :P

Цитирай Първоначално написано от l0v3

Naliii tochno kato po filmite :P

Супер фен Аватара на kosder
    То не става само с ядене трябва и акъл
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Много ясно че да!
    +1

Моя постоянно ме питаше "Хубаво ли ти е ?" и аз "Да ,супер ,много даже " ,а всъщност направо ми беше тъпо ,че чак вдлъбнато и си казвах на ум "Айде свършвай по-бързо ,че ми омръзна вече ... ! " .... понякога съм избухвала в невероятен смях ,но ...така и не можех да му кажа защо и все си измислям някакви тъпи причини .Трябваше ми една година ,за да започна да изпитвам удоволствие от секса ....сега вече е много по-различно и някак с много повече желание
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Разбира се, че изпитвам и то голямо удоволствие. Но както и до сега споменаха опита, мястото, човека, ситуацията - всичко може да ти попречи да получиш удоволствие.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Luda_do_poluda
    Моя постоянно ме питаше "Хубаво ли ти е ?" и аз "Да ,супер ,много даже " ,а всъщност направо ми беше тъпо ,че чак вдлъбнато и си казвах на ум "Айде свършвай по-бързо ,че ми омръзна вече ... ! " .... понякога съм избухвала в невероятен смях ,но ...така и не можех да му кажа защо и все си измислям някакви тъпи причини .Трябваше ми една година ,за да започна да изпитвам удоволствие от секса ....сега вече е много по-различно и някак с много повече желание
    аз па четох че жената не може да изпита оргазъм без да си свие пръстите на краката! тъй че аз наблюдавам вече! не че требва с моя малък копърфийлд - направо прави чудеса и магии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си