.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    МИ така е бате като не можеш да измислиш нещо по умно така ще кажеш!
    За теб всички умни хора са недорасли,първо се виж кво предрусало лайно си ти после говори за останлите!
    predi da kritikuva6 pogledni sebe si az ne govorq za ostanalite a za teb.ti puk to4no si tolko nevej 4e to4no ti ne moje6 vub6te da mi kazv6 "predrusalo laino" ne6to po novo ne moja li da se seti6 ili tiq lafove ot 62-ra o6te gi izpolzva6[/quote]
    Шшшт не мърдай че като пишеш се усеща парфюма ти "Антисанитария"
    и да колкото и да се опитваш да бъдеш свеж въобще не си !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    МИ така е бате като не можеш да измислиш нещо по умно така ще кажеш!
    За теб всички умни хора са недорасли,първо се виж кво предрусало лайно си ти после говори за останлите!
    predi da kritikuva6 pogledni sebe si az ne govorq za ostanalite a za teb.ti puk to4no si tolko nevej 4e to4no ti ne moje6 vub6te da mi kazv6 "predrusalo laino" ne6to po novo ne moja li da se seti6 ili tiq lafove ot 62-ra o6te gi izpolzva6
    Шшшт не мърдай че като пишеш се усеща парфюма ти "Антисанитария"
    и да колкото и да се опитваш да бъдеш свеж въобще не си ![/quote]
    auuu kak me zatapi davai o6te moje6 li

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    1.Това е просто мит!!! Много често аз свършвам преди приятеля ми => Момчетата не свършват (задължително) преди момичетата!!!
    2.Ако едно момче знае как точно да си борави с езика,х*я и пръстите просто няма да има проблеми ... (но нека да не забравяме,че за разлика от момчетата,всяко момиче е уникално и изпитва най-голямо удоволствие по различни начини)
    3.Ако едно момиче успее да се отпусне максимално и да се отдаде максимално на момента,то то ще получи оргазъм преди (или заедно с) момчето
    4.Много се кефя на момчетата,които се чудят "защо аз свършвам 2 пъти,а приятелката ми почти един път" Скъпи мои ... Съжелявам,че ще ви разбия мечтите,но щом не можете да докарате едно момиче до оргазъм за (има-няма) 15 минути значи не сте никакви мъже

П.П.Айде ще чакам да ме нареждате "еб*чи"
    Абсолютно съм съгласен с предишната ми партньорка в 98% от случайте тя свършваше първа. Случвало се е дори тя по 2 пъти да свърши докато на мен ми дойде музата (той тука съм аз виновен гледам се здържам за да е взаимно и накрая прекалявам хахеа)

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    davai o6te moje6 li
    Не бате .... изчерпа ми се речника!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    davai o6te moje6 li
    Не бате .... изчерпа ми се речника!
    hodi se nadbqgvai togava nqkade
    leka no6t

1.Това е просто мит!!! Много често аз свършвам преди приятеля ми => Момчетата не свършват (задължително) преди момичетата!!!
    2.Ако едно момче знае как точно да си борави с езика,х*я и пръстите просто няма да има проблеми ... (но нека да не забравяме,че за разлика от момчетата,всяко момиче е уникално и изпитва най-голямо удоволствие по различни начини)
    3.Ако едно момиче успее да се отпусне максимално и да се отдаде максимално на момента,то то ще получи оргазъм преди (или заедно с) момчето
    4.Много се кефя на момчетата,които се чудят "защо аз свършвам 2 пъти,а приятелката ми почти един път" Скъпи мои ... Съжелявам,че ще ви разбия мечтите,но щом не можете да докарате едно момиче до оргазъм за (има-няма) 15 минути значи не сте никакви мъже

Туй е абсолютно вярно...и моята приятелка свършва винаги преди мен...само лошото е че като свърши и ме пришпорва и аз да свършвам хаха

Мега фен Аватара на amatorium
    Ima da. Kogato i dvamata ste zagreli dobre i go pravite ima edin moment, v koito se useshta nacelvane na rituma i dvijenieto. Pulsiraneto na polovite organi sushto go izdava. Tova e otlichniqt moment da svurshite ednovremenno.
    Eating isn't cheating - Arnold

С времето става да.
    Изиксват се компромиси ;р

При мен се случва често вече
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: свършване...момичета

Mnogo zavisi ot momcheto,koga shte svyrshi momicheto..moeto gadje redovno me celuva po klitora i vhoda na na vaginata i mnogo lesno svyrshvam,neviarvam da ima jena na kojato da ne i haresva tova..dobyr variant predi sex..syshto momchetata triabva da se nauchat da kontrolirat izprazvaneto si..mogat go po ulegnali myje i po tozi nachin akta da e s neobhodimata prodyljitelnost
    Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    защо според вас момичетата свършват по-трудно.
    Има ли начин и двамата да са еднакво доволни... и как.
    Според мен това става с времето... вие как мислите

Аз никога съм нямала проблеми със свършването ...свършвам всеки път в първите 10 минути ахахах и после просто си се наслаждавам понякога свършвам и по 2 пъти ...тва зависи от партниора ти ....трябва да ти хване цаката как свършваш и от там вече е много лесно

crazy_style - прав си че това става с времето след като сексуалните желания и предпочитания се уеднаквят.

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д

+98647364734

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Трябва да се опознаете много добре .. да харествате един и същ секс ... но и времето също оказва влияние..

Голям фен Аватара на Remini
    Всичко зависи от майстора
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си