- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свършване...момичета
predi da kritikuva6 pogledni sebe siПървоначално написано от x3eme
az ne govorq za ostanalite a za teb.ti puk to4no si tolko nevej 4e to4no ti ne moje6 vub6te da mi kazv6 "predrusalo laino" ne6to po novo ne moja li da se seti6 ili tiq lafove ot 62-ra o6te gi izpolzva6[/quote]
Шшшт не мърдай че като пишеш се усеща парфюма ти "Антисанитария"
и да колкото и да се опитваш да бъдеш свеж въобще не си !
Шшшт не мърдай че като пишеш се усеща парфюма ти "Антисанитария"Първоначално написано от ubuntu
и да колкото и да се опитваш да бъдеш свеж въобще не си ![/quote]
auuu kak me zatapidavai o6te moje6 li
![]()
Абсолютно съм съгласен с предишната ми партньорка в 98% от случайте тя свършваше първа. Случвало се е дори тя по 2 пъти да свърши докато на мен ми дойде музата (той тука съм аз виновен гледам се здържам за да е взаимно и накрая прекалявам хахеа)Първоначално написано от nejnaDROGA
hodi se nadbqgvai togava nqkadeПървоначално написано от ubuntu
leka no6t
Първоначално написано от nejnaDROGA
Туй е абсолютно вярно...и моята приятелка свършва винаги преди мен...само лошото е че като свърши и ме пришпорва и аз да свършвам хаха![]()
![]()
Ima da. Kogato i dvamata ste zagreli dobre i go pravite ima edin moment, v koito se useshta nacelvane na rituma i dvijenieto. Pulsiraneto na polovite organi sushto go izdava. Tova e otlichniqt moment da svurshite ednovremenno.
Eating isn't cheating - Arnold
С времето става да.
Изиксват се компромиси ;р
При мен се случва често вече![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Mnogo zavisi ot momcheto,koga shte svyrshi momicheto..moeto gadje redovno me celuva po klitora i vhoda na na vaginata i mnogo lesno svyrshvam,neviarvam da ima jena na kojato da ne i haresva tova..dobyr variant predi sex..syshto momchetata triabva da se nauchat da kontrolirat izprazvaneto si..mogat go po ulegnali myje i po tozi nachin akta da e s neobhodimata prodyljitelnostПървоначално написано от crazy_style
Аз никога съм нямала проблеми със свършването ...свършвам всеки път в първите 10 минути ахахах и после просто си се наслаждавам понякога свършвам и по 2 пъти ...тва зависи от партниора ти ....трябва да ти хване цаката как свършваш и от там вече е много лесно
crazy_style - прав си че това става с времето след като сексуалните желания и предпочитания се уеднаквят.
Първоначално написано от nejnaDROGA
+98647364734
Трябва да се опознаете много добре .. да харествате един и същ секс ... но и времето също оказва влияние..![]()
Всичко зависи от майстора![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!