- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Скандали, ШОК и лични драми!
Апелирам създаването на един такъв раздел в който всеки ще има възможността да спори, да се кара, да си отваря голямата уста и прочие.
Всяка една тема набира популярност, ако стане въпрос за спорене, ако се породи спор... Увеличава се броя на потребители, които пишат, които я гледат.Мнооооого от темите, могат да бъдат местени в този раздел, след като са станали "бойно поле" в друг раздел.
Мисля, че идеята не е лоша. Вашето мнение?
Брат,демек да разбирам че там ще мога да си се псувам с някой спокойно,така ли ? То и кофата става за това,но съм ЗА![]()
Ляляля! ..Емии...така е да, съгласен съм попринцип, но да видим какво имат да кажат колегите...![]()
пссст..
По принцип може и в кофата да отидат. Вместо да правим раздел за спорове, което означава да им обърнем прекалено много внимание по-добре някакъв по-полезен раздел.
Аз бях подкрепила идеята за "кухня"
Извинете за спама,ама от къде цъфна ранга на hottie ?![]()
От раздел "Лични услуги". Що бе? И ти ли искаш?Първоначално написано от Lucho
![]()
Хех,че нали една от целите на модераторите е да не се създават остри конфликти и кавги,и форума да е място където да научиш полезна информация,а не да си изливаш гнева от дадено нещо като първия каруцар![]()
Безсмислено е да се прави такъв раздел. Съфорумците си се карат във всички останали.. Някъде просто успорват мнения, на други места заплашват със бой и т.н. Но цял раздел да се прави за тези глупости е още по-глупаво...
Странно.Първоначално написано от Jumbie483
За това и повече се локват.
Не разбра ли, че тук не се гласува?
Това е Демократичния Народен форум на Teenproblem.
(пр. Северна Корея)
абонамента е 20лв на месецПървоначално написано от Lucho
![]()
a "kofata" za kvo e?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
За флууд, за спам, за олигофрения.Първоначално написано от darla
Абе я млъквай....човек като чели не може да попита нещо...майната ти и на тебе и на всички като тебе,щото вече ми дойдохте до гуша...Първоначално написано от gbemXXIX
Какво ти дреме на тебе за мене ? Я си гледай паницата и не се обаждай където не те засяга !
ПП - Хубаво ще е да го има този раздел,и без това одавна искам да си начеша езика...![]()
Нормално е човек да успорва мнението си, но е нетърпимо да гледаш как от всякъде всички се псуват и заплашват ей така..като за удоволствие.Първоначално написано от SWASTlCA
Пък и не се ли замисляш, че в един такъв раздел нещата ще станат по-зле и от Кофата.. ?
btw имам странното усещане, че предлагаш това, което модератори и администратори се опитват да потушът из форумните страници![]()
Пияните хора се въздържайте от мнение,докато сте под влияние на алкохол,че после да няма хъй,мъй,шъй какво съм писал...Първоначално написано от gbemXXIX
Идеята не е лоща, но мисля че на форума разделите ще му дойдат малко в повече.
Вече си има такъв - Кофа.
Тия форунмни "битки" с какво ще са.. с кой има по-голям шрифт и флууди по-бързо ли..
Ще стане един дубликат.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Такъв филм е положението тука, че нямам думи. Поне сцена да има - гласувам За.
*3-4 реда сарказъм*Първоначално написано от MakeMeLaugh
Искам да почнеш да правиш разлика между СПОР, флууд, СПАМ и битка.
Наистина искам да правиш разликата.![]()
името на евентуалния раздел звучи като заглавие на жълт вестник ..
мисля че е напълно излишен
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
и на мен така ми прозвуча заглавоието като го прочетохПървоначално написано от woshataa
![]()
принципно целия форум е за чесане на езици....който иска да има спорове да си пише в кофата....та нали тя е за това...без модераторки контрол и там има всякаква пумия......с тоя раздел ще създадем още една кофа и още доста главоболия за модераторите![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Против!
Няма нужда от такъв раздел.Кофата става за същата работа....