.
Отговор в тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 335
    ходила съм в Асеновград .. там има страхотни рокли а магазините им са един до др. ама буквално

Някой да сподели.. ходи ли на това изложение в София на рокли?Имали хубави...? То нали започна от днес до неделя.. аз може в петък да ходя, но искам първо да разбера дали си струва, ако някой е ходил ..

Вижте, Моля!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Част от съученичките в моя клас утре ще ходят и в петък ще напиша какви са отзивите им.Аз лично няма да ходя,първо защото чух мнение на човек,който е видял повечето от роклите още преди 2-3 седмици,и то изобщо не беше положително,и второ защото голяма част от абитуриентките именно от там ще си напазаруват.
    Иначе аз ще ходя да гледам за рокля и такива работи другата седмица в петък,време е да я махна и тая грижа от глаата си.

Мега фен
    Град
    София
    Здрасти! Моята рокля днес пристигна! много и се радвам и е много красива, никой няма да е със същата.

Някой да е ходил на изложението в Земята и хората?

Е тия ми харесват

Супер фен
    Град
    Айде тези,които са си купили роклите да пускат снимчици де,мн искам да се порадвам.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Айде тези,които са си купили роклите да пускат снимчици де,мн искам да се порадвам.
    Еее, преди бала... малко момичета биха се издали така

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Аз мога да ви покажа моята рокля от бала, аз съм с лилавата рокля

http://www.prikachi.com/files/625737A.jpg

А това е гърба i -
    http://www.prikachi.com/files/625738y.jpg

Аз и приятелят ми -
    http://www.prikachi.com/files/625739D.jpg

Според мен големите и обемни рокли тип торта са много неудобни, все пак имайте предвид, че освен да сте красиви трябва да можете да танцувате и да се движите.

"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Е защооо,аз като си я купя ще я покажа разбира се,голяма работа че е преди бала

Мм аз се надявах някой да каже мнения преди да отида аз(утре)..една приятелка днеска е там и ще разкаже, но исках повече коментари.. нищо после ще пиша какво е споделила, а и утре също аз с какво впечатление ще остана!

Вижте, Моля!

Вчера ходих на изложението и си купих рокличка

Вижте, Моля!

Цитирай Първоначално написано от tOniTyy
    Вчера ходих на изложението и си купих рокличка
    Дай да я видим.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Побут.

Хайде момичета,къде се изгубихте,темичката замря нещо.

Мега фен
    Град
    София
    А дали е правилно това? Миналата година бях на приятелка на бала и там две момичета имаха толкова подобни рокли- дори платът, от който бяха направени роклите беше еднакъв. Затова реших, че всички в класа ми трябва да разберат, че моята рокля е черна на бели точки- така поне никой няма да има рокля дори подобна на моята.

и аз си я взех днес ... но не искам никой да я вижда преди бала

Супер фен
    Град
    Да ви се похваля,и аз вчера си избрах роклята.Отидохме в това изложение,което е до утре в НДК,като не мислех,че нещо ще си харесам,но в крайна сметка се оказа,че има доста сполучливи попадения.На втория щанд пробвах 2 рокли и първата от тях реших,че ще я вземам.Ще ми я ушият в други цветове (сиво и тъмно синьо) + чантичка от същия плат.Много е нежна,пада свободно и хем е прилепнала по тялото,хем е някак си леко разкроена и прикрива недостатъците,и е много удобна.Когато си я взема непременно ще пусна снимки за да чуя мнението ви.
    Вчера също така си взех и обувки за изпращането,като ги видях и се влюбих в тях.Утре ще ги снимам като се прибера у дома.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    http://www.edressme.com/6309.html

мн ми харесват тези рокли

тая е разкошнаа
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

nqkoi mojeli da mi kaje dali v ruse se namirat hubavi rokli? mersi predvaritelno :P

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    А дали е правилно това? Миналата година бях на приятелка на бала и там две момичета имаха толкова подобни рокли- дори платът, от който бяха направени роклите беше еднакъв. Затова реших, че всички в класа ми трябва да разберат, че моята рокля е черна на бели точки- така поне никой няма да има рокля дори подобна на моята.
    Не се бях замислила за този вариант... На от моя клас май няма да има друго момиче със синя рокля Поне за сега никоя не е споменавала, пък ще видим.

Мега фен
    Град
    София
    Ами дано. При нас засега са 4 със сини рокли. Има и разни,които не се издават ама ще ги видим тях.

помощ

моля ви се кажете ми каде мога да намеря рокли на Jovani в България или поне някакви шарени платове
    балат ми е 2010 искам нещо шаренко

Мега фен Аватара на teenems
    http://www.edressme.com/evening-5018.html

тази ми харесва като модел ,като цвят не толкова.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

да всички тези сайтове всички ги знаем ...въпроса е в българия каде можем да намерим такива рокли ..в асеновград са някакви масови рокли
    аз турся нещо от роклите на Jovani в българия
    единсвтените които в българия ме впечатлявват са Risitsa Couture ,Варна напишете го в google ,защото съм нов потребител и немога да дажам линкове... те правят копия на модели на чуждестранни марки...което е за предпочитане пред масовото ..ето и линк смятам 4е са с едни гърди напред пред асеновград

тази година съм 12 клас ... и направо нз каква рокля искамм
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си