- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Aбитуриентски бални рокли:):)
Хъхъхъ.... май не ме разбра. Изобщо не съм споменала зеброва, не мислиш ли???Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
Според мен просто тези животински превъплъщения са селски.
Ако веревната беше червена (( като за тази рокля )) да речем, резултата определено щеше да е по-луксозен модел.
тук има много хубави рокли - http://www.bridaldress-bg.com/
To infinity and beyond.
kato gi gledam roklite imam 4uvstvoto 4e kato mi doide reda za bala i nikoga nqma da moga da si izbera![]()
И аз така си мислех, но после разгледах 200-300 модела и един то тях определено ми хареса мноого повече от останалите и сега колкото и да разглеждам още рокли, тази си ми е останала любимаПървоначално написано от paola_Rey
![]()
LeleПървоначално написано от Syringe
ne iskah da si kazvam mnenieto za roklqta ti,no 6tom ti si pozvolqva6 da obijda6 roklqta na momi4eto,4e ima selski akcenti.
Moeto li4no mnenie e :kak izob6ot moje nqkoy da otide na bal s roklq kato tvoqta?Ne ne se zaqjdam prosto tvoqta roklq mi izglejda mnogo po-selska.Az s takava roklq bih oti6la do magazina nay mnogo.Sorry ako sam obidila nqkogo,tova e prosto li4no mnenie.
AnGeLwItHdEvILsOuL роклята ти е направо неповторима..аз по принцип мрязя черното...ноо тоита е просто уникалнаЧак не мога да повярвам,че ти си я мислила
...
masal...Правилно..многоо правилно..но все пак..всеки си има вкус..![]()
На AnGeLwItHdEvILsOuL роклята е супер яка.На хотти също.
Syringe,твоята рокля все едно е за спортни танци,изобщо не ми харесва.
Смешно е да я прехваляваш толкова,при положение,че не е нищо особено![]()
Ххаха, малките неграмотни пикли, с под средния коефициент на интелигентност се обадихаСамо не знам по селата и по магистралите кой акцентира на тигровото. Замисли се, бре :Д Ааа, и научете се малко на фонетика и синтаксис, защото много куцо го раздавате. След това критикувайте елита
![]()
Mисля, че дрънчиш от тъпотия, семплост му се вика, с рокля торта ли да се явя?Първоначално написано от Overpowered
Има умни и интелигентни хора, ти не си от тезиПървоначално написано от Overpowered
![]()
Критерия за умни и интелигентни хора по това дали харесват роклята ти ли се определя?![]()
Е добре, ама правиш лошо впечатление с този език , и е много повърхностно и детско да се нахвърляш на всеки , който не харесва роклята ти. Хората дори много ясно си казаха , че това е просто тяхно мнение и не искат да обидят никого. А ти хвърляш огън и жупел , и тропаш с крак , че твоето ПЪК било най-хубаво ПЪК, и всичко друго е селско , а ти си елита!Първоначално написано от Syringe
![]()
Kogato neshto ne mi e prisurce, az mu teglq maina, nqkakuv problem ?Първоначално написано от BlackWings
Ne, po filologicheskiq praktikumПървоначално написано от Overpowered
![]()
Emi i az teglq mayna na groznata ti roklq,ai sas zdrave.Първоначално написано от Syringe
Не , аз нямам проблем . Ти си помисли какъв е твоят ,че така се заяждаш...Първоначално написано от Syringe
eeeeee.....razvalihte hubavata temi4ka s va6ite gluposti na koi roklqta e grozna i na koi ne,mi vse pak vseki si ima vkus v karaina smetka.I na men ne mi haresva sinqta roklq,i kakvo ot tova?
Mojesh da se grumnesh, tova. Dovijdane, plitkoumni hora, otivam da prosperiram nad uchebnika.![]()
Mejduvremenno razgleday i 2-3 modni spisaniq. :PПървоначално написано от Syringe
Първоначално написано от masal
![]()
![]()
sas sigurnost vatre nqma rokli deto da prili4at na sinite nailonovi torbi4ki koito davat v hranitelen magazin
Първоначално написано от paola_Rey
Ne znaeh, che na satena mu vikat nailonNo ok.
4ovek se u4i dokato e jiv.Ti ne be6e li legnala nad u4ebnicite?M?Първоначално написано от Syringe