- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Aбитуриентски бални рокли:):)
Да.Първоначално написано от indecent
Ето я - http://www.tiptopwebsite.com/members...rosig/7620.jpg
Модела ми харесва но единственот което не ми допада е дантелката отдолу, ако беше направено като цяло парче под долната част щеше да е в пъти по-добре.Първоначално написано от BeboP
Абе Syringe...те хората са казали "Не спори с глупак,че останалите може да не видят разликата помежду ви",ама ще поема риска.Първо един въпрос - ти на 19-20 години ли си или на 12?Защото, миличка, държиш се точно като пикла на 12!Много учена?!? Евала,само дето възпитанието ти НИКВО го няма.Ти си от елита,но май от селския елит.Мислиш много ограничено и ми се струва-не виждаш по-далече от носа си.Престани да обиждаш роклята на момичето,защото твоята на нищо не прилича.В зората на чалгата обличаха такива модели тип "танцьорка в някоя кръчма на морето-кючеджийка".НЕ ми харесва,защото както някой спомена горната част въобще не ти стои добре-просто нямаш цици с които да я запълниш!Не ти отива на годините да се палиш като някой разярен пубертет и да отвръщаш на всяка казана дума.Жалка си щом не приемаш негативи,които повярвай са доста отностно държанието ти и...роклята тиИ последно,че вече жал ми стана да те редя- БРАВО на момичето,защото роклята й е уникат,а твоята е просто жалко копие ! Благодаря за вниманието
ПС: Не се хаби да ме плюеш,защото няма никакъв смисъл.А и ще изглеждаш още по-тъпа от преди-не рискувай !!!Бъди ограничена-отива ти! Айде със здраве
![]()
За тези, които са гледали в нета и са дали модел на шивачка, не се ли притесняват, че първо може да не стане това, което си представяте и второ, че може да не ви стои така, както искате?
АйдЯ дее![]()
Аз пък си мисля, че няма да мога да си харесам :/Първоначално написано от paola_Rey
да определено в Асеновград са най-хубавите модели,изчакай само да излезнат.. и освен това имат само по няколко пройки от модел така че вероятността да се окажеш с някоя съученичка с еднаква рикля е минимална... а и като пробваш роклята направо на място ти я правят по теб,ако трябва да се стеснява или скъсява или просто не ти харесва част от нея..
И аз съм Абитурентка тази година и май от там ще ида за рокля..![]()
![]()
Kogato nqmash tova koeto obi4ash,trqbva da obi4ash tova koeto imash...
И аз вероято ще си я взимам от Асеновград, надявам се да си хресам, защото съм много капризна на тази тема, искам нещо по-късо и да не е много кичозно.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
Първоначално написано от thegirl90
Бъди спокойна ще си намериш, там има за всеки по нещо.
Аз също не си падам по лъскавите работи и си мислех, че никога няма да намеря нещо като за мен, но успях и останах много доволна. Даже искам пак да си я обличам.![]()
![]()
![]()
на мене роклята също не ми харесва и не виждам причина защо потребителката толкова се палиПървоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
![]()
To infinity and beyond.
eh s teq balove napravogolqma pob1rkvaciq e.Az s1m ot dobrich a tuka e golqm ad nqma ot kade ot tuka a nai blizkiq grad e varna ama vsi4ki tam hodqt .Nqkoi znae li nqkoi magazini s rokli pod naem vav varna mnogo 6te sam vi blagodarna ako malko mi pomognete :P
[/b]
Добре, бре, Викториянска краво!Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
Не ти се иска мнението.14-те ти години те понижават в ранг.
Не правиш добро впечатление с паропис.Скучна си.
Ти направи по-лошо впечатление от всички.Тъпа си.И имаш грозна рокля.Първоначално написано от Syringe
Още повече се потвърди теорията ми за тъпотията ти.И ако имаше малко стил на тея цици(дето ги няма)нямаше да облечеш такава рокля. :PПървоначално написано от Syringe
Първоначално написано от Syringe
Щото си ма виждала нали.Говориш като 10 годишно лапе,което само стреля на посоки да обижда,защото не знае как да се защити.
Първоначално написано от masal
Много ясно.Знаеш как е в детската градинаПлюс това, ТОВА е част от рапа, ти не знаеше ли ?
![]()
Стига си се заяждала с всеки, който не харесва роклята ти или не е съгласен с теб! И на мен не ми харесва, но щом на теб ти харесва, какво ти пука за мнението на хората? Стига си се врягала за глупости! Така само се разваля хубавата тема. Вместо да намерят добри идеи за балния си тоалет, момичетата трябва да четат глупавите ти коментари. Спри да се излагаш и да обиждаш хора, който дори не си виждала!Първоначално написано от Syringe
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Аре са се вземете насериозно и стигнете до извода, че просто съм идиот.
abe vie ste kato 10 godi6ni lapenca be kvo se karate za gluposti.p1k i tuka ne mu e mqstoto!!!
Аз ли съм грозна? Виждала ли си ме как изглеждам? Познаваш ли ме? Говорила ли си с мен някога, за да твърдиш каквото и да било? Така като гледам как говориш, май си пораснала, ама само на години. На акъл не си. Замисли се малко, как се държиш, защото така само отблъскваш хората и правиш лошо впечатление за себе си.Първоначално написано от Syringe
Като бебче да ме гушнеш,
Сама го каза. Да не речеш после, че ние сме те нарекли идиот.Първоначално написано от Syringe
Като бебче да ме гушнеш,