- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Aбитуриентски бални рокли:):)
Ахахахаха, бате слез на земята.Май не разбираш от лафове на място и се взимаш насериознинко.Ебати хората.Арее... нека рапът бъде с вас.Първоначално написано от TheLittleAngel
![]()
Пффф... айде ще си замълча, че да не правя излишни коментари. Хората са казали: "Убий глупака с мълчание!"
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Грозна си, бре, не разбра ли !
Хайде няма да пиша повече, че ми стана тъжно за авторката на темата.Не пишете и вие ако може
![]()
Айде да питам аз няко дама вече купи ли си роклята?![]()
Syringe и на мен роклята ти не ми харесва..Този син цвят..![]()
От темата само 3/4 рокли ми харесаха..
Миналата година на бала на братовчед ми си спомям,че имаше едно момиче с уникална рокляНаправо очите ми останаха с нея..Нямам снимка ще я опиша.Изчистена,черна, до колената с леки къдрички в края..Стоеше много стилно,но е за момиче с хубава фигура.Ще се опитам да намеря снимки и ще я постна
![]()
http://www.promgirl.com/shop/viewitem-PD267472
http://www.promgirl.com/shop/viewitem-PD214734
За сега съм си хресала тези модели в нета. Вероятно, ако не си хресам друго ще ми шият един от тях.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
Здравейте.И аз съм абитюрентка тази годинаОктомври - Ноември беше чудо - все рокли гледах, все мислех каква искам.. е и я измислих де
А сега нещо хич не ми се занимава да обикалям, да меря...
![]()
Преди няколко дена ходих във Велико Търново - има 2 3 магазина, но нищо особено .. само 1 2 рокли хубави имаше
Сега ще ходя на Плевен и се надявам да си намеря, харесам и взема, че нямам желания нещо, а майка ми голям зор.Аз съм си втълпила, че е рано..., а тя не, че не.. време било. И найстина де, като ходих в Търново - продавачите казаха, че вече се е почнало да се купува.. хмм ..
Вие ходили ли сте някъде? Харесахте ли си нещо някъде? А може би, вече сте си я купи ли ? :P
Syringe курве недодялано и грозно ! Затвори си вече миризливата паст защото ни уби всички с тъпотия и ...МИРИЗМАААЩом ти обиждаш и аз мога.Викторианска крава е майка ти ясно ли е? Не,не си тъпа отзад-ти си разпрана отзад! Да ти пикая и с*ра на грозния балски парцал хахахахахаха
![]()
![]()
и не съм на 14 споко...на повече,а ти толкова като се мислиш за голяма-ми сори-ДЪРТА СИ
![]()
![]()
а за правописа ми да не съм ти чула гласа,вземи оправи твоя.И с тоя език и тая голяма уста си само за магистралата,фусто ! Аре сега млъкни и стига си спамила,че ми писна да ти чета глупостите....съвет:заври си рапа в гъзаааа
![]()
ПС:А другите плс извинете ме за езика,но това лайно прекали.
Sami vijdate kolko e tupa...Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
I spoko, v 8 klas ne e trudno
![]()
Ама и вие сте си виновни,ако не й обръщате внимание тя ще спре!Оставете я да си приказва самичка.
Езък за хубавата тема
Syringe, колко пъти ти казах в час по български да слушаш и да не пипаш пишката на момченцето до теб ???![]()
![]()
Пред еднократно употребен съюз "и" в изречението НЕ се слага запетая !!! И други запетаи си слагала където си искаш,само за да изтъкнеш колко умна си хах
![]()
Я спри малко и осъзнай,че си просто една нервна куха лейка
![]()
![]()
:P Сега вместо да ми се дървиш тука,тичкай над учебниците,че не знам в кой пропаднал университет ще вземат необразована магистрална пуйка като теб :P
![]()
А колкото до мен-не си ври сополивия нос където не трябва
![]()
Да си жива и здрава !!!
![]()
![]()
![]()
Ahahaha, pred "I" ne se slaga zapetaq, da, no kato studentka po filologicheski nauki ni uchiha, che pravilata imat izkliucheniq !Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
are sa tiho, kakvo se zanimavam i az, breeeeee
![]()
![]()
![]()
starozagorska nadenica
![]()
мисля,че е време да се спрете и да приключите със споровете си,ако ще го правите ние не сме длъжни да ви четем глупоститеПървоначално написано от Syringe
![]()
![]()
ама,че се изказах
Не вярвах,че си толкова тъпа,мила"Аре са"
Поне да те бяха научили да пишеш "бре"
![]()
![]()
Ах тези първи 7 години как ти липсват
"Старозагорска наденица"
![]()
![]()
Ограничен индивид си ти,злато
![]()
![]()
Нали знаеш-по-умният отстъпва...следователно ти пожелавам да научиш правопис и държание поне докато станеш на 50-60 годинки !
Не,не мога да се сдържа и да не ти кажа.......обичам те![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Syringe, не че нещо, но отдавна ми правиш лошо впечатление.
Първо те видях в темата за веждите, в която неколкократно пусна снимка и заяви колко са ти яки веждите, колко "цепАт" и т.н.
След това това тема, в която да се изфукаш с коремния си "фаянс".
Беше се заяждала и с darla в една тема, като не помня за какво, но помня, че се себеизтъкваше и разправяше, че работиш в голям столичен вестник (по-късно разбрахме кой е), че имаш работа, за която тя само може да мечтае, че не знам си какво, не знам си що.
Сега оплюваш всички, които не харесват роклята ти.
И за капак на всичко, адски често употребяваш думата "рап"... и то съвсем не на място, което пък показва колко много знаеш по литература/български, колко си интелигентна и т.н.,... нали, някак, тъпо е.
Както и да е, моя бал е след пет години, така че няма какво да кажа.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
какво мислите за роклите на Rositsa Couture
http://www.tiptopwebsite.com/website...username=rosig
На мен лично късите и модели много ми харесватПървоначално написано от indecent
въпреки,че на бали си задължително искам дълга рокля.Но въпреки това мисля,че са страхотни
А дългите-повечето не ми харесват,но има и хубави![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
mnogo sa qki roklite pone na men mn mi dopadatПървоначално написано от indecent
a imali tuka nqkoi koito e hodel do asenovgrad ili da jivee tam?Ako moje nqkoi da mi kaji kak varvqt cenite 4e vav Varna basi sk1pite 600 lv p1k spr ubiknovenna roklq
![]()
Да бе , сега като рагледах сайта се оказа , че е нейна наистина - http://www.tiptopwebsite.com/members...rosig/7623.jpg ето я роклята.Първоначално написано от indecent
Едит: Много ми харесват късите моделчета , супер сладки и красиви са![]()
Принципно има 2 години до моя бал, но от роклите, които пуснахте почти всички ми харесаха... сладки са, но аз обичам по изчистените.
Нещо такова... примерно.
http://images.smarter.com/blogs/As%2...ty%20Dress.jpg
Стои много сладко, пък и можеш да го комбинираш с много неща.