.
Отговор в тема
Страница 7 от 14 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 335
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Цитирай Първоначално написано от TheLittleAngel
    Къде, отзад ли съм тъпа? Ти пък си грозна, ахахахаха.
    Стига си се заяждала с всеки, който не харесва роклята ти или не е съгласен с теб! И на мен не ми харесва, но щом на теб ти харесва, какво ти пука за мнението на хората? Стига си се врягала за глупости! Така само се разваля хубавата тема. Вместо да намерят добри идеи за балния си тоалет, момичетата трябва да четат глупавите ти коментари. Спри да се излагаш и да обиждаш хора, който дори не си виждала!
    Ааа фак, и ти си грозна.
    Аз ли съм грозна? Виждала ли си ме как изглеждам? Познаваш ли ме? Говорила ли си с мен някога, за да твърдиш каквото и да било? Така като гледам как говориш, май си пораснала, ама само на години. На акъл не си. Замисли се малко, как се държиш, защото така само отблъскваш хората и правиш лошо впечатление за себе си.
    Ахахахаха, бате слез на земята.Май не разбираш от лафове на място и се взимаш насериознинко.Ебати хората.Арее... нека рапът бъде с вас.

Жалка гледка си,мъничко ми идиотче.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Пффф... айде ще си замълча, че да не правя излишни коментари. Хората са казали: "Убий глупака с мълчание!"
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Грозна си, бре, не разбра ли !

Хайде няма да пиша повече, че ми стана тъжно за авторката на темата. Не пишете и вие ако може

^добре,че ти пък си много хубава

Град
    Хасково
    Абе я се стегнете малко.. Темата съвсем ясно гласи "Aбитуриентски бални рокли " а не "Да видим кой кого ще надприказва" Я стига с глупостите!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Айде да питам аз няко дама вече купи ли си роклята?

Syringe и на мен роклята ти не ми харесва..Този син цвят..
    От темата само 3/4 рокли ми харесаха..
    Миналата година на бала на братовчед ми си спомям,че имаше едно момиче с уникална рокля Направо очите ми останаха с нея..Нямам снимка ще я опиша.Изчистена,черна, до колената с леки къдрички в края..Стоеше много стилно,но е за момиче с хубава фигура.Ще се опитам да намеря снимки и ще я постна

http://www.promgirl.com/shop/viewitem-PD267472
    http://www.promgirl.com/shop/viewitem-PD214734
    За сега съм си хресала тези модели в нета. Вероятно, ако не си хресам друго ще ми шият един от тях.

Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!

Здравейте.И аз съм абитюрентка тази година Октомври - Ноември беше чудо - все рокли гледах, все мислех каква искам.. е и я измислих де А сега нещо хич не ми се занимава да обикалям, да меря... Преди няколко дена ходих във Велико Търново - има 2 3 магазина, но нищо особено .. само 1 2 рокли хубави имаше Сега ще ходя на Плевен и се надявам да си намеря, харесам и взема, че нямам желания нещо, а майка ми голям зор.Аз съм си втълпила, че е рано..., а тя не, че не.. време било. И найстина де, като ходих в Търново - продавачите казаха, че вече се е почнало да се купува.. хмм .. Вие ходили ли сте някъде? Харесахте ли си нещо някъде? А може би, вече сте си я купи ли ? :P

Вижте, Моля!

Syringe курве недодялано и грозно ! Затвори си вече миризливата паст защото ни уби всички с тъпотия и ...МИРИЗМААА Щом ти обиждаш и аз мога.Викторианска крава е майка ти ясно ли е? Не,не си тъпа отзад-ти си разпрана отзад! Да ти пикая и с*ра на грозния балски парцал хахахахахаха и не съм на 14 споко...на повече,а ти толкова като се мислиш за голяма-ми сори-ДЪРТА СИ а за правописа ми да не съм ти чула гласа,вземи оправи твоя.И с тоя език и тая голяма уста си само за магистралата,фусто ! Аре сега млъкни и стига си спамила,че ми писна да ти чета глупостите....съвет:заври си рапа в гъзаааа

ПС:А другите плс извинете ме за езика,но това лайно прекали.

Цитирай Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
    Syringe, курве недодялано и грозно ! Затвори си вече миризливата паст, защото ни уби всички с тъпотия и ...МИРИЗМААА Щом ти обиждаш и аз мога.Викториaнска крава е майка ти, ясно ли е? Не,не си тъпа отзад-ти си разпрана отзад! Да ти пикая и с*ра на грозния балски парцал, хахахахахаха и не съм на 14, споко...на повече,а ти толкова като се мислиш за голяма-ми сори-ДЪРТА СИ а за правописа ми, да не съм ти чула гласа,вземи оправи твоя.И с тоя език и тая голяма уста си само за магистралата,фусто ! Аре сега млъкни, и стига си спамила,че ми писна да ти чета глупостите....съвет:заври си рапа в гъзаааа

Sami vijdate kolko e tupa... I spoko, v 8 klas ne e trudno

Syringe, курве недодялано и грозно ! Затвори си вече миризливата паст, защото ни уби всички с тъпотия и ...МИРИЗМААА Щом ти обиждаш и аз мога.Викториaнска крава е майка ти, ясно ли е? Не,не си тъпа отзад-ти си разпрана отзад! Да ти пикая и с*ра на грозния балски парцал, хахахахахаха и не съм на 14, споко...на повече,а ти толкова като се мислиш за голяма-ми сори-ДЪРТА СИ а за правописа ми, да не съм ти чула гласа,вземи оправи твоя.И с тоя език и тая голяма уста си само за магистралата,фусто ! Аре сега млъкни, и стига си спамила,че ми писна да ти чета глупостите....съвет:заври си рапа в гъзаааа

Syringe, колко пъти ти казваха да слушаш в час по български и да не пипаш пишката на момчето до теб ??? Пред съюз "и" еднократно употребен в изречението НЕ се слага запетая !!! Виждам и доста други запетаи си слагаш където си поискаш,за да ни се изтъкнеш, че много знаеш....само дето си проста и куха лейка. А сега душице,моля те,бъди така добра и бягай да учиш,че в университета няма да търпят магистрални необразовани пуйки като теб ! Да си жива и здрава ! Бахти,осрахме темата...
    Sami vijdate kolko e tupa... I spoko, v 8 klas ne e trudno

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Ама и вие сте си виновни,ако не й обръщате внимание тя ще спре!Оставете я да си приказва самичка.
    Езък за хубавата тема

Syringe, колко пъти ти казах в час по български да слушаш и да не пипаш пишката на момченцето до теб ??? Пред еднократно употребен съюз "и" в изречението НЕ се слага запетая !!! И други запетаи си слагала където си искаш,само за да изтъкнеш колко умна си хах Я спри малко и осъзнай,че си просто една нервна куха лейка :P Сега вместо да ми се дървиш тука,тичкай над учебниците,че не знам в кой пропаднал университет ще вземат необразована магистрална пуйка като теб :P А колкото до мен-не си ври сополивия нос където не трябва Да си жива и здрава !!!

Syringe, колко пъти ти казах в час по български да слушаш и да не пипаш пишката на момченцето до теб ??? Пред еднократно употребен съюз "и" в изречението НЕ се слага запетая !!! И други запетаи си слагала където си искаш,само за да изтъкнеш колко умна си хах Я спри малко и осъзнай,че си просто една нервна куха лейка :P Сега вместо да ми се дървиш тука,тичкай над учебниците,че не знам в кой пропаднал университет ще вземат необразована магистрална пуйка като теб :P А колкото до мен-не си ври сополивия нос където не трябва Да си жива и здрава !!!
    Ahahaha, pred "I" ne se slaga zapetaq, da, no kato studentka po filologicheski nauki ni uchiha, che pravilata imat izkliucheniq ! are sa tiho, kakvo se zanimavam i az, breeeeee starozagorska nadenica

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Ahahaha, pred "I" ne se slaga zapetaq, da, no kato studentka po filologicheski nauki ni uchiha, che pravilata imat izkliucheniq ! are sa tiho, kakvo se zanimavam i az, breeeeee starozagorska nadenica
    мисля,че е време да се спрете и да приключите със споровете си,ако ще го правите ние не сме длъжни да ви четем глупостите
    ама,че се изказах

Не вярвах,че си толкова тъпа,мила "Аре са" Поне да те бяха научили да пишеш "бре" Ах тези първи 7 години как ти липсват "Старозагорска наденица" Ограничен индивид си ти,злато Нали знаеш-по-умният отстъпва...следователно ти пожелавам да научиш правопис и държание поне докато станеш на 50-60 годинки !
    Не,не мога да се сдържа и да не ти кажа.......обичам те :P

Syringe, не че нещо, но отдавна ми правиш лошо впечатление.
    Първо те видях в темата за веждите, в която неколкократно пусна снимка и заяви колко са ти яки веждите, колко "цепАт" и т.н.
    След това това тема, в която да се изфукаш с коремния си "фаянс".
    Беше се заяждала и с darla в една тема, като не помня за какво, но помня, че се себеизтъкваше и разправяше, че работиш в голям столичен вестник (по-късно разбрахме кой е), че имаш работа, за която тя само може да мечтае, че не знам си какво, не знам си що.
    Сега оплюваш всички, които не харесват роклята ти.
    И за капак на всичко, адски често употребяваш думата "рап"... и то съвсем не на място, което пък показва колко много знаеш по литература/български, колко си интелигентна и т.н.,... нали, някак, тъпо е.
    Както и да е, моя бал е след пет години, така че няма какво да кажа.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

какво мислите за роклите на Rositsa Couture

http://www.tiptopwebsite.com/website...username=rosig

Цитирай Първоначално написано от indecent

На мен лично късите и модели много ми харесват въпреки,че на бали си задължително искам дълга рокля.Но въпреки това мисля,че са страхотни
    А дългите-повечето не ми харесват,но има и хубави
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

mnogo sa qki roklite pone na men mn mi dopadat a imali tuka nqkoi koito e hodel do asenovgrad ili da jivee tam?Ako moje nqkoi da mi kaji kak varvqt cenite 4e vav Varna basi sk1pite 600 lv p1k spr ubiknovenna roklq

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    tazi roklq http://img100.imageshack.us/my.php?i...4skritoqy3.jpg na rositsa couture li e?
    Да бе , сега като рагледах сайта се оказа , че е нейна наистина - http://www.tiptopwebsite.com/members...rosig/7623.jpg ето я роклята.
    Едит: Много ми харесват късите моделчета , супер сладки и красиви са

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Принципно има 2 години до моя бал, но от роклите, които пуснахте почти всички ми харесаха... сладки са, но аз обичам по изчистените.
    Нещо такова... примерно.
    http://images.smarter.com/blogs/As%2...ty%20Dress.jpg
    Стои много сладко, пък и можеш да го комбинираш с много неща.

Цитирай Първоначално написано от tanence7o

mnogo sa qki roklite pone na men mn mi dopadat a imali tuka nqkoi koito e hodel do asenovgrad ili da jivee tam?Ako moje nqkoi da mi kaji kak varvqt cenite 4e vav Varna basi sk1pite 600 lv p1k spr ubiknovenna roklq
    на какви цени са роклите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си