Цитирай Първоначално написано от Syringe
Цитирай Първоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
Абе Syringe...те хората са казали "Не спори с глупак,че останалите може да не видят разликата помежду ви",ама ще поема риска.Първо един въпрос - ти на 19-20 години ли си или на 12?Защото, миличка, държиш се точно като пикла на 12!Много учена?!? Евала,само дето възпитанието ти НИКВО го няма.Ти си от елита,но май от селския елит.Мислиш много ограничено и ми се струва-не виждаш по-далече от носа си.Престани да обиждаш роклята на момичето,защото твоята на нищо не прилича.В зората на чалгата обличаха такива модели тип "танцьорка в някоя кръчма на морето-кючеджийка".НЕ ми харесва,защото както някой спомена горната част въобще не ти стои добре-просто нямаш цици с които да я запълниш!Не ти отива на годините да се палиш като някой разярен пубертет и да отвръщаш на всяка казана дума.Жалка си щом не приемаш негативи,които повярвай са доста отностно държанието ти и...роклята ти И последно,че вече жал ми стана да те редя- БРАВО на момичето,защото роклята й е уникат,а твоята е просто жалко копие ! Благодаря за вниманието

ПС: Не се хаби да ме плюеш,защото няма никакъв смисъл.А и ще изглеждаш още по-тъпа от преди-не рискувай !!! Бъди ограничена-отива ти! Айде със здраве
Добре, бре, Викториянска краво! Не ти се иска мнението.14-те ти години те понижават в ранг. Не правиш добро впечатление с паропис.Скучна си.
Ти направи по-лошо впечатление от всички.Тъпа си.И имаш грозна рокля.