- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой знае ли каде в София мога да си продупча устната..
Хейй..аз съм на 13 и искам да сиптодупча устните..Някой може ли да ми каже каде в София мога да си продупча усните без придрожител???Незнаех каде да я започна темата така че я сложих тук..МОЛЯЯ ПОМОГНЕТЕ...
О, българичке, кланям ти се доземи!
правописа е...Първоначално написано от Blab
![]()
Размерът, рожбе, ИМА значение ))
.: machoka :.
На 13.![]()
Казва се Monroe/Snake Bites ..зависи на точно на кое място ще се пробиешАбе не мога да го обесня..както и да е
На 13 едва ли някъде ще те пробият без придружител (:
Освен в някое кФарталнУ студиУ, кАдетУ ще я Уставят без уСна.Първоначално написано от dead_princess
Казва се Монро(Мадона), Медуза или Лабрет, в зависимост от позицията.
mindscan
Слушай какво:
Няма да ти направят НИКАКЪВ пиърс,ако не си отишла с родител.Трябва да си над 16,за да си направиш без родителско позволение.Другият начин е като отидеш в студиото,да се обадиш на ваще и да им дадеш телефона да говорят с пиърсърът(човека,който ще те дупчи),за да е сигурен,че после родителите ти няма да му правят проблем.След тва подписваш един документ и той те дупчи.
Студиа:
Моника,Мания,На тъмно,Трип Хаус,Ink brothers за други не се сещам.Но най-добрите са Мания и Трип Хаус...Когато ходих да си правя Индустриал пиърсинг в Мания,ме дупчи Миро.Много съм доволна.Беше ми интересно да видя Руди ама карай.![]()
Според мен...само като видиш стаята и абоката,ще се насереш.Виждала ли си как се прави тоя пиърс?
еми в бобов дол мога да ти кажа няколко места където да се дупчиш, ама в софия не вярвам да има пиърсинг студио.![]()
Ей, все се чудя този Руди защо е такава атракция... Ше ми кажеш ли?![]()
mindscan
Щото е хубаво момчето бе!Първоначално написано от IrrieSkyline
![]()
Даа... а после-авторката се прибира, виждат я техните и след това веднага започва да си търси ново жилище.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Е тва ми е ясно, ама той е някакъв Бог явно!Първоначално написано от Loshotia
![]()
mindscan
Първоначално написано от SuNsEt
Fall down seven times..
Stand up eight.
по-добре се откажи .. трудно ше успееш без родител а и на 13 човек иска всякакви глупости .. вземи прочети някоя книжка или попрегледай правописния речник знам ли и аз ..![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Ако правописа ти не беше толкова умопомрачително дебилен, може би
щях да се навия да те пробия. Обаче сега най- много бих се навила да ти натроша черепчето. Що не си направиш един пиърсинг на ГЗ?![]()
Give me your best shot motherfucker!
За това ми беше интересно да го видя,защото всички говорят за него.Първоначално написано от Loshotia
Яяя ако можеш,постни му една снимчица
Междо другото,когато ходих да си правя пиърса в Маниа и Миро ми даде една картичка-визитка и...от там имам номера на Руди...и на Миро
![]()
Към авторката: http://www.youtube.com/watch?v=Vr9in...eature=related
Освен това,трябва да си сигурна,че го искаш.Че не е просто временна прищявка,че ще ти отива и че майка ти и баща ти дават.Пък и да знаеш-подготви се психически.![]()
Аз ще ви кажа за кво иде реч. Уговорихме се да ходя да говорим за обучение, така че след празниците... ще разбуля мистерията 'Руди'Първоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
mindscan
^^^Интересно...ако е истина-дай скайп.![]()
Твоя де.