- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Правене на клипчета от снимки и музика
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Съжелявам ако вече има такава тема,но много спешно ми трябва някаква свястна програма за правене на клипчета от снимки и музика.Много е спешно!Ще съм ви благодарна да пратите и линкче

*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
weezy f baby

Windows Movie Maker
C:\Program Files\Windows Movie MakerПървоначално написано от Lucho

Да не си правиш бъзик с някого?
Ами обещах на една приятелка,че до Нова година ще и напрая едно клипче.
weezy f baby

Movie Maker - a може да е бъгнат.Ако разбираш от правене на клипчета и такива работи Camtasia Studio 5 или Sony Vegas Platinum 8

аха пред приятелите се правиш че разбираш от комповеПървоначално написано от d3nz

Тази програма я има в всеки компютър.Ако си мислиш,че я нямаш не си потърсил/а добре.Първоначално написано от cherinka
Ми как смяташ,ако я бях намерила щях ли да ви питам!?.....Първоначално написано от pOleNcEtOy
weezy f baby

ужас толкова много отговори и нито един по темата...какво ви интересува защо и е спешнооо.............

има една която може да ти свърши работа-Photo DVD Maker...въпреки че нова година мина

abe 6to ne mlyknete deteto vi pita ne6to vmesto da se hilite otgovorete kato 4e li ste nekvi idiotiПървоначално написано от LizZz

te sa 6e vi dam na vas da se raberete
az izpolzvam proshow gold a vie idioti si merete prikazkite

НЕ!!! НЕ си праи бъзик!!! Тя е жена, трябва да бъде извинена относно компите!!!Първоначално написано от ruger

Как сме бе Fat Boy? За твои сведения не се пише "всмисъл", а "в смиъл"Първоначално написано от BallFace
НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ

Не разбира, защото е момиче иначе да браво, пробвал съм я и е страшнаПървоначално написано от jambo_bs

Брат, много тъпи изводи си праиш, момичето само моли за помощ...Първоначално написано от LizZz
Виж сладурано знам, че нова година е минала и вече не мога да ти помогна, но ако и трябва помощ за в бъдеще, нещо свързано с щайги пиши ми на skype: Hip-Hop_BLOND13579. В Смисъл аз ше бъде повече от щастлив да ти помогна, а тука освен да ти се изсмеят друго едва ли ше стане...
Peace \\//
Само с ядене става ама и ти си тръгнал да поправяш грешки, а колко тъпа направи... Точно "в смиъл" се пише знаеш ли... Гледай какво пишеш като ще поправяш някого. Не е извинена, че е жена. По-малко интерес ли имат жените към софтуера от мъжете?Първоначално написано от HipHopBlond