- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде да си празнувам рождения ден???
Хора помагайте нямам идея къде ? Значи ставам на 15 може да се съобразите и с това.Значи не е за предпочитане в нас,става въпрос за към двайсетина човека ,но да си изкараме супер якоЗа София е .Благодаря!
Ми дискотека,ресторант,вила и у вас може..![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
В дискотека е много яко![]()
И аз имам подобен "проблем", само дето мисля да каня около 10 човека и ставам на 16. Идеята е, че на диско не става понеже хората са доста различни и никой не обича чалга, половината слушат метъл, другата половина нз си какво, абе диското не е оферта. А мислех някъде на пица примерно в Мистър Пица, ама и там доста парички ще отидат. И аз нз вече... най-накрая ще ида в Лагуата да ядем торта и толкоооооз.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дискотеката не е вариант, освен ако всичките 20 човека не слушат еднаква музика, което малко ме съмнява . Аз като ставах на 15 .. ми .. отидохме до едно заведение на плажа , поръчахме си там някФи кирийки .. после се разходихме на центъра, ядохме McDonalds .. и сякви такива ..![]()
В дълбините на канала и се пазете от Доместос...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
В някое ресторантче или дискотека.
А защо да не искаш у вас?! Мисля ,че ще стане супер купон стига и самите хора да сте купонджии и ..да си правите веселото :P
moq beshe v edna pizariq daje na6te bqha naeli i dj i beshe mn qko..nargile alkohol..![]()
Някое купонче ала бала![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Заведи ги на kfc и се наяжте като свине
(sun)
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
КФС, Макдоналдс, у вас, вила, ресторант, сладкарница, в парка с наргилее и друго не се сещам
![]()
Ам в някоя пицария може .. От кой квартал викаш ,че си
В гората с наргиле(тфа ми е любимото)