- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за глупостта. и други животни.
не знам , ама откакто съм тука виждам само
а) некви тъпи 13 годишни тъпачки дето питат бременни ли са
б) некви тъпи 16 годишни какички дето само търсят къде да кажат че са ги чукали 123123412351345256245134134 на н степен пъти
и
в)некви тъпаци на 22+ години дето си нямат никаква идея какво търсят тук, и едничката им гордост в живота е, че глупави подрастващи им се кефят.
трогателно.
сигурен съм, че ако сапуна беше тук щеше да ме подкрепи (:
замислете се за живота си, ей.
сериозно
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
аз те подкрепям. душ гел за теб![]()
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
И целта на тази тема е?Да накараш курветата и малоумниците да се замислят ли ?Надявай се...
Замисли се за твоя живот, оправи си го и не се занимавай с нас
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
purviq koito 6e trqq se zamisli e toi sled tva e onova gei4e JIVOTNOTO det ne sprq cql den s glupavite si izkazvaniqПървоначално написано от princesa_viki
вие за моя живот не се безпокойте,
не е като да го нямам
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
> ти цял ден си седял тука за да си така сигурен?Първоначално написано от x3eme
get a life, dicktard :}
aide be muhlio mnogo se zabavi s otgovora pomislih 4e si se samouubil ve4eПървоначално написано от JIVOTNOTO
ma kato gledam si jiv..napravi si usluga i sloji krai na toq fars koito nari4a6 svoi jivot
ти ползваш убунту>важиш (:Първоначално написано от ubuntu
яко, аз директно от тях си го поръчах мояПървоначално написано от ubuntu
Kofti, q samo kaji kak e bilo predi 4e ne6to ne si predstavqm da e bilo po-dobreПървоначално написано от ProstoPesho
TITS or G T F O !!
Подкрепям те,защото на мене ми писна всяка втора тема да е "бременна ли съм"...вече не знам като отворя темата дали е истина....за това като е реално написаното никой не иска да вярва заради някви си пикли дет не знаят ,дали им се пикае или им се пие мляко...![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
подкрепям и аз
не е билоПървоначално написано от newfag
по принцип говоря (:
иначе ПЕДОБЕЕЕЕЕЕЕЕЕАР
г) комплексирани 12 годишни "дребнопишковци",както беше казал някой от форума, търсещи си "какички",или пишещи колко са им големи достойнствата и колко мацки са....сещате се...
ахам така е ,само 4е аз не съм една от тях!
Руса кукличка
така е .Първоначално написано от angelcheeee_93
нямаш пишка
Ами така ще е докато им се е допикало, а те мислят че им се е дое.....
PS
из форумното население е много популярно следното
- безкрайни редове емотикони, последвани от МАКСИМУМ 3 думи мнение. примерно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tup si wwwwweeeeee
-на мода е използването на израза 'под нивото си ми/му/и'
- също така е супер мега гига модерно използването на '+1' което трябва да изразява съгласие, пък и е по-лесно от писането на примерно 'така е' или 'прав си'. все пак са си три символа отгоре, нали??
-много често се срещат и комбинации, като
Първоначално написано от ivan
+1![]()
![]()
Хахаха
Много си прав пич. Ам... само да попитам, защо ме споменаваш в темата.
Неква ирония ли е тва?
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!