- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за глупостта. и други животни.
не бе, като упора сте ми ти и още двама трима тука... иначе ще подивея и ще почна въобще съвсем идиотски теми да пускам![]()
![]()
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
като се замисля, само двама сте.
;/
Сериозно ли във български форум не мога да имам ник на кирилица? засрамете се подяволите :/
+Първоначално написано от mirmark
![]()
Opravi si podpisa i posle moli za kirilitsa.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ти от коя група се явяваш ?
В суxа пyтка, KУP не влиза!
писал съм го така за да внуша идеята.Първоначално написано от amatorium
и заради по-хубавото звучене
И аз виждам три типа хора в тоя форум:
1. Хора с проблеми (несериозни, сериозни, абсолютни глупости и детски истории), които търсят отговор, съвет или утеха.
2. Хора, които са тук, за да помагат. Дават съвети и се опитват да решат проблема вместо да се бъзикат с автора.
3. Хора, които са тук, за ебавката. Дрънкат само глупости, обиждат автора или други съфорумници и пускат теми-ебавки.
А що се отнася до необразованите дечковци, търсещи отговори на глупави въпроси: еми те са тъпи и имат нужда от помощта на някой с повече мозъчни клетки и затова сме ние тук.
Първоначално написано от ProstoPesho
Primiri se. Vinagi shte ima i ot 3te tipa hora vuv foruma. Kolkoto sa poveche tupite lapeta, koito pravqt sex nepodgotveni, tokova poveche i bazikchii shte ima
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Така като гледам ти си не по-малко активен потребител от най-активните тук...което ме навява на мисълта,че и ти си нямаш друга работа
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
пред компютъра почти нямам, да.Първоначално написано от Remini
Искам да кажа нещо
Kyr za (rofl)-4еto.
Благодаря за вниманието.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Абсолютно си прав! Чудех се кога някой ще го каже.Различни хора,различни идеали..
Down On The Farm!!!