- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ И ХОМОФОБИТЕ!
Спрете да намесвате Бог в цялата работа, какво мразел, какво осъждал и т.н. Няма много общо. Хомосексуалност има не само при човека, което е доказано, много моля, така че спрете да твърдите, че от тази гледна точка било притив природата. Ако гейовете и лесбийките бяхме срещу природата, отдавна да сме изчезнали. Уви обаче, все още сме тук. Ако си вярвате в Библята и в Бог, оставете на него да осъжда и наказва.
Ох, каква "невероятно смислена" теория....Първоначално написано от believemeimlying100
![]()
SunsetGirl, изобщо не ме касае разговора ти със Сиси, нито обидите ти към нея. Много ми е смешно, когато човек се опитва да си защити територията единствено с обиди и нападки. Когато не можеш да подбереш правилните думи-по-добре е да замълчиш. Аз не си пазя нищо, тъй като вие по презумция сте изолирани от моя свят, така че не ме касае коя коя лиже и кой кого ш*ба в дупарата...то си е ваша работа. Навирайки ми го в лицето обаче, вие сте досадни, ограничени, нападателни и неинтелигентни същества. Защото умния човек си пази личния живот и преживяванията в леглото лично за себе си, а не се опитва да убеди останалите, колко е повече от тях, защото е различен. Капиш?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
MojoJojo88,как по-точно ти се навира лизането и шибането в очите, не ми е ясно.
MojoJojo88,разбирам те ,и аз не одобрявам гей парадите,защото за мен това си е чиста глупост,на никого не му е приятно да му навират личния живот в лицето на другия,нали се претендира за равенство,а тези действия са точно обратното,в крайна сметка мен не ме е грижа за любовния живот на останалите хора.
Дори хората,които разбират различните се отказаха от защитата си към тях именно заради безсмислените паради,които се правят,един проблем трябва да се обсъжда,да се дават теории за разрешаването им,а чрез парадите се усилва дискриминацията.
Не защитавам никакви тези или теории с обиди или нападки само глупакът се защитава по този начин,най-малкото искам да влизам в разправии с някого,да избухнах,защото ме предизвикаха.
Избухването ми въобще не касаеше някаква теория,а защото почнаха да ми се правят някакви забележки,че нямам свободата да оставям мнения,както и почна да ми говорят на shut up fuck без нищо лошо да съм им направила,та както и да е,минало.
Не коментирам други теми,просто исках да си изкажа мнението по темата,не си падам по форуми,проблемите на другите не ме интересуват,та коя съм аз да им давам съвети как да живеят живота си,или да им правя забележки за допуснатите им грешки,ха ще гледам аз в канчето на другите,предпочитам да погледна първо себе си,да помисля първо за своя живот как да го направя по-добър дори и да имам проблем няма да тръгна да го пиша във форуми,а ще си го разреша сама,какво ме боли мен ,че Пешо харесвал еди каква си музика,по форумите най-вече се застояват хлапетата,не ме интересува кой с кого бил спал,на кого изневерил,с кого се сбил...
Ще го кажа пак за мен няма такова нещо като абсолютна хетеросексуалност,и абсолютна хомосексуалност ,а и казано честно светът без мъже ми се вижда някак ужасен,надявам се да ме разбереш![]()
Нямам нищо против "разли4ните",всека сам има правото да избира какъв да бъде![]()
Колко примери мога да ти дам с това...разхождам се из парка и виждам педали как ще си изсмучат сливиците всеки момент. Момиченца се държат за ръце и се гледат влюбено, а като премине покрай тях нормална двойка и почват да ги гледат злобно... Виждала съм в кенеф как един мъж духа на друг...това ми е навиране в лицето...Първоначално написано от believemeimlying100
Темата се превърна в място за заяждане, всеки скрит зад никнейма.. хора (нали още сте такива?!), всеки има право да бъде такъв, какъвто иска и настоявяйки за обратното, възпрепятствате неговата/нейната свобода. Едва ли някой от вас би казал същите агресивни нападки в една, да речем, отворена дискусия на живо. Вашето също е парадиране.. Избиване на комплекси, нищо друго..
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Което същевременно се вижда всеки ден от хетеро двойките.Първоначално написано от MojoJojo88
![]()
как беше.. "мнението е като задника, всеки си има по един, но възпитаните хора не го завират в лицето на другите". същото върви прекрасно и със сексуалността![]()
REGGAE BOOM <3
++Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Авторке, БРАВО за темата! Единствената, която съм виждала до сега, да има смисъл. И да е написана като хората.
Да стоят по-далеч от мен.Не искам да имам нищо общо с такива хора. ;]
MojoJojo88,нали уж бе изолирана от такива хора,действията ти показват друго щом оставяш мнения в подобна тема,значи се интересуваш неосъзнателно,не си мисли ,че нямаш нищо общо с такива хора всеки ден поздравяваш свои познати,когато се засечете,но дори не подозираш ,че са такива,или че някога просто ето така са опитвали от любопитство.
Аз не знам някой тук да е обяснявал как сваля гащите на другия,как го/я целува и прочие тук се дискутират проблемите свързани с темата,а значи,ако видиш на пейката момче и момиче как се целуват няма да говориш,че ти демонстрират любовния си живот,но ако видиш момиче с момиче да се целуват,ще опееш всичко,а уж не са те интересували,това се нарича дискриминация,разбирам,че не са ти приятни тези хора,ама не си то човекът,който ще ги съди.
Като са ти неприятни,обръщаш си главата настрани и готово,какво се занимаваш тук по форумите да съдиш и упрекваш хората,нали уж си се изолирала от тях,дай пълен игнор,и така ще си по-спокойна.
Аз как не коментирам теми от сорта,брат ми ме изнасили,пенисът ми е малък,чукам се ,без да спра,изневерих и/му ,просто,защото не ме интересува живота на другите,колкото повече коментираш против,толкова по-изнервено ще ти става,защото хората сме различни,и винаги ще има спорове.
Някой ''умник'' беше се изказал,че,колкото и да буйстваме по форумите няма да променим мнението на цяло едно общество,аз казвам,че винаги ще има хора,които няма да приемат различните,но и винаги ще има хора,които ще ги разберат и ще ги приемат,за нещастие на хомофобите,а имам още една лоша новина,която би вбесила хомофобите,ето:
Анкета на сайта на бтv.
Приемате ли хората с различна сексуална ориентация?
Отговор Гласували
Да 56.25%
Не 43.75%
http://www.btv.bg/news/poll/754271342
Не обичам някой да демонстрира и натяква колко е различен и уникален и как му стиска да целуне някоя приятелка, а на еди си кой например не му стиска и тям подобни глупости, а после да реве че иска да бъде третиран като нормален, въпреки ненормалното му държание. И както каза някой в началото, всеки може да прави квото иска с който си иска стига да не е под носа на останалите, не ми е приятно, не мога да гледам дори най-близките си хора когато се мляскат, камо ли непознати.
Не мога да прочета всички страници, изписани по въпроса, но имам мнение. Приемам хомосексуалистите, защото те така са се родили и такива ще си останат. Няма смисъл човек да се опитва да ги промени, няма и нужда. Те са нормални хора и заслужават същите права като хетеросексуалните.
Не знам защо казвате, че ви се навират в лицето. Колко често виждате по улицата/в автобуса/в парка/етс. хетеросексуални двойки, които се натискат, само дето още не са си свалили панталоните? На мен ми се е случвало страшно много пъти, затискали са ме в автобуси на два сантиметра от мен... И все пак ако хомосексуална двойка го направи това, едва ли не трябва да отиде на бесилото. Не ви разбирам доводите.
Преди няколко дни спорих с една приятелка, при което тя каза, че хомосексуалистите са като педофилите. Това вече ме уби.
ОМГ! От скука, реших да прочета 2-3 странички назад, ГОЛЯМА ГРЕШКА! Тоя намесва Бог, оня седи и обяснява нещо, което е смислено и биологически доказано, оная с "путкопоклонничките" седи и оправдава написаното със "страшна логика". Какво ви пука бе хора?! Какво ви интересува, кой с кого, къде, кога и как? Нямате ли си живот? Боже мили! И с тия простотии за Бог. Са ше почнат и спорове за религия! Бая смешни сте..
Госпожице, първо дума "неосъзнателно" не съществува.Първоначално написано от SunsetGirl
Второ-да, изолирала съм се от такива хора, не познавам такива и нямам в компанията си. За едното пробване-все ми е тая, всеки човек експериментира. Да си пробвал-да не ти е харесало-да не го правиш повече=съвсем нормално за мен и не бих осъдила никого, за това, че нещо е пробвал. Всички останали за мен не съществуват като хора, с които би ми било приятно да общувам. Имах съученичка, която се оказа лесбийка. Ами да-не общувам с нея, освен при събирания на класа (веднъж на 3 години) и то "здравей-как си-и аз съм добре"...и приключвам. Нейния живот не ме вълнува по никакъв начин, нейна работа си е как живее, но не ми е приятно да комуникирам с нея.
Второ-за мой най-голям ужас, мога да извърна глава в парка, но как да извърна глава в женска тоалетна, в която двама обратни практикуват "сексуален акт"....? Да им се извиня, че съм ги прекъснала, нищо че се намират в тоалетна, която дори не е предназначена за тях, че не мога да извърша физиологична нужда, защото са нагли и вместо да си се чу*ат в тях, го правят на обществено място? Ми егати-как веднъж не се натресох на хетеро двойка, която прави секс на обществено място? И да, за мен е абсолютно приемливо момче и момиче да показват обичта си на пейка в парка...нека съм расист.
Искам да ти кажа, че изобщо не се паля. Държавата, слава Богу се е постарала да ограничи максимално "правата" на хомосексуалистите,неразре авайки им да сключват брак и да осиновяват деца. Не мога да им забраня да се движат по улицата, но щом мен могат да ме глобят за нарушаване на обществения ред, правейки секс в някой храст, така трябва и тях да ги глобяват за същото, а не да ги подминават полицаите със зачервени бузи и ругатни...
И да, за мен е абсолютно приемливо момче и момиче да показват обичта си на пейка в парка...нека съм расист.![]()
![]()
РАЗБИВАЧКА! Не ти не се палиш, ИЗОБЩО!
Това,което си видяла би смутило и мен,може би и аз бих се възмутила независимо дали двойката е хетеро или хомо.
Еми както момичето и момчето си изразяват обичта един към друг на пейката ,така е и при ''обратните'' само че не го разбираш,и не може да го приемеш.
Мисълта ми беше,че около теб наистина има хора с различна сексуална ориентация независимо ,че си имат гадже от противоположния пол,но ти редовно си ги поздравяваш,и ги приемаш за нормални,без да подозираш за техните тайни.
Например,около мен редовно има мъже,които ме свалят и флиртуват с мен,а аз просто си говоря с тях,имам познати хетеросексуални двойки,с които се разбирам чудесно.
Веднъж една позната обясняваше как е видяла момиче с момиче да се целуват,и какво даже им се е усмихнала.
Ти си имаш мнение по въпроса,добре,не са ти приятни,но не си и чак толкова злонамерено настроена,просто не ги приемаш.
Да, не ги приемам, не бия хора, само защото целуват някой от своя пол. Просто ме дразнят.Първоначално написано от SunsetGirl
Да ти кажа честно-може и да имам познат/и хомо/бисексуални> Факта, че не съм го разбрала ми вдига допълнително мнението за тях-не ми го натрапват=всичко е ок...
Най-накрая ме разбра, мерси
Luidgie Некъв проблем ли имаш,майна?
Не съм се запалила, ама изобщо. Говоря си съвсем нормално, и се чувствам много добре. Това, че си прочело думичката расист, направило си си труда да я болднеш и ми пишеш с капс лок, прави теб човек, който се пали...
Ако под "палене" имаш впредвид нечовешки смях, да паля се. Незнам дали правиш разлика между хомофоб и расист, или просто в гневът си, си объркала расизма с хомофобията. Искренно се забавлявам "майна", това ми е проблема, че от смях едва виждам.
Да те светна идеално правя разлика между расист и хомофоб. Не ми се обяснява не човече като теб...Гледай да се не гътнеш, докато се хилиш на собствената си глупост...Първоначално написано от Luidgie
ОМГ! Толкова ме засегна!Първоначално написано от MojoJojo88
Не случайно подчертах думичката расист. Карай. Много си забавна, хем си умна, хем вадиш егати зрелите и широкоскроени мнения. (сърказъм) Незнам какви комплекси избиваш, но не аз съм "човечето" тук. Ако не беше толкова гневна, че не всички са на твоето мнение, щеше да напишеш "нека съм хомофоб" а не "нека съм расист". И ест гневът ти явно не може да бъде успокоен бързо, за това продължаваш с прелестните, лишени от смисъл коментари. Ако искаш заяждане Bring it on!, но от сега ти казвам нямаш шанс. А и съм отвикнала да се впечатлявам от мненията на пикли с подобни аватарчета.
Здравейте!
Не бях влизал тук от доста време. На последък преминавам през доста тежък период и отворих стария форум, надявайки се да успея да се поразсеям. Неочаквано попаднах на тази тема.
Ето я и моята история: Да започнем с това, че съм момче с хомосексуална ориентация. Както авторката описа - ходя на училище, имам приятели и интереси на едно нормално 18 годишно момче. Забавлявам се, страдам, мразя, чувствам и обичам също както останалите "нормални" хора. Ако не ме познава човек, не би открил нещо "нередно" в мен. Това, че съм различен винаги ми е тежало по един или друг начин. Опитвал съм се да го подтискам, бягайки от това което съм, но осъзнах че нещата се влошават по този начин.... Преди година срещнах едно момче. Писахме си месец, после се видяхме. Допаднахме си много, започнахме да излизаме. Всичко вървеше много добре. Аз се влюбих до полуда. Не можех да мисля за нищо друго освен за него. Мечтаех да го видя отново. За мен той е най-пракрасното същество на този свят. Всичко вървеше повече от добре. Криехме се непрекъснато, но винаги намирахме време за нас. Докато един ден той просто изчезна, все едно никога не е съществувал. Спря да си вдига телефона, загуби се от скайп... загубихме всякаква връзка, така както всичко си беше перфектно! Това ме срина тотално. Изпаднах в дълбока депресия. Сякаш времето, света около мен са спрели и нищо друго не съществува. Не намирах смисал в нищо... непрекъснато си задавах вапроса "ЗАЩО"? Започнах да бягам от училище, пропих се, после минах и на други вещества. Започнах да излзиам със всякакви случайни хора, с цел да го забравя.... Може би бях успял, до някаде..... След няколко месеца той изникна от нищото... писа ми по скайп... все едно нищо не се е случило... Започнахме да си пишем все едно не се познаваме. Срещнахме се отново. Аз така и не засегнах темата. Докато една вечер се напихме... бяхме заедно, сами. Започна да ми говори всякакви неща... колко много ме обичал, как се мъчел през всичкото това време да ме забрави, но не успял, колко зле се чувствал, през какви неща е преминал и т.н. Личеше си че е искрен... не можа да го скрие. Причината поради която сме се разделили и поради която не можем да бъдем заедно е точно тази. На него му тежи това, че трябва непрекъснато да се крием, от околните сякаш правим нещо престъпно. Че не можем да кажем на приятелите си... че не можем да имаме една нормална и пълноценна връзка. Каза ми че му е много трудно, че преди да се срещнем е излизал с момчета за по няколко седмици и т.н. и после е изчезвал точно по същия начин... но с мен не се получило. Много го обичам, а очевидно и той мен... но просто няма как да сме заедно. Той реши да ограничим отново всякакви контакти и т.н. Този път раздялата ми с него ми повлия по друг начин... ограничих всичките си връзки с околния свят, спрях да излизам, затворих се в къщи. Не знам защо, но се държа супер агресивно с родителите и приятелите си. Не искам да виждам абсолютно никого..... Вече нямам желание дори да се напия.... Чувствам се ужасно объркан и несигурен в нищо!
До къде сме стигнали, че правителството да определя кой ни е близък и кой не? От кого се нуждаем и от кого не... Хората сме стереотипни - имаме нужда да си създаваме групи и да ги изолираме. Бъркаме педалско държание с хомосексуализъм. Защото един здрав мустакат балкански субект може да има по-педалско поведение от хомосексуален. Нужно ни е едно изясняване на понятията.Първоначално написано от Amely
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Почвам все повече да се отчайвам от човечествотоМай ще си дам още 2-3 дни почивка от форума
![]()