- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 16г. с 26г.
По принцип ако някой има нужда от съвет пиша дълго, но този път само се съгласявам с по-горе споменатият assd. . Пък и историята не ми се вярва много истинскаПървоначално написано от assd
![]()
Що бе,вия пиченцата може да излизате с чичковци,а ния не можем с по-големи нали,баси дискриминацяита уе човекПървоначално написано от mirkisss
![]()
+1Първоначално написано от amatorium
aaaa 1-въпрос .... Татко то на приятеля ти колко мерцедеса има ...
според мен въпроса тука отива към материална гледна точка ....
Момчето заслужава само едно ЕВАЛА, от това да 'чукаш' по-голяма какичка, по-добро няма. Щом момичето си има приятел, тя трябва да направи избора, поне според мен. Успех!
В суxа пyтка, KУP не влиза!
+1Първоначално написано от Punisherrr
Кажи му на приятеля ти да се научи да лъже,така че поне да му вярваме...![]()
Вие не сте добре,ама това е от пубертета....Много си е добре момчето ,ходи със зряла жена ,а не с пикла вчерашна и лигава,дето не знае какво иска! това си е негова лична работа,въобще кви са тези филми от вас,било ужасно,видиш ли такава голяма разлика в годините ...ужасно-друг път,това няма никакво значение.Така че пич дръж си мацката ,само бъдете дискретни,и в крайна сметка ,мацката може да реши с кой от двамата да бъде! В края на краищата ,жената е тази,която избира...това е
Ритне ли те магаре,не му отвръщай със същото!
Първоначално написано от hyon
ами при положение , че нямат бъдеще заедно . . .
и по-скоро момичето трябва да остави момчето , най-малкото защото е по-голяма от него и да не забравяме подсъдима в случая и ако й трябва някакво разнообразие не смятам за редно това разнообразие да е ДЕТЕ на 16 години ! ! !
Въпрос на принципи е.
Ако момчето /на 16, няма нищо против да дели моми4ето с дру/...
От друга страна е пък супер подло, спрямо момчето, което живее с нея.
И все пак, мацката е най-виновна в случая, но и най-облагоделствена...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от Pagan_man
All under heaven........