- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде да купя такъв парфюм ?
Абе... 'жината' е решила, че иска D&G The One, но не мога да открия от къде да й го поръчам (твърде съм зает да обикалям по магазините).
Доста хора ми препоръчаха да си купя парфюм от тук(цъкай нежно), но реших да се допитам до вас, ако имате повече опит. Помощ !![]()
Благодаря предварително!
И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !
Окей, мерси ! Ще го поръчам от горния сайт, че гледам много доволни има от там.![]()
Отиди до Beauty Zone (там със сигурност знам, че го има). Има го в CCS на Хемус, както и на Витошка., отсрещната страна на ъгъла на Патриарха и Витошка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
По-добре да го купиш от магазин, отколкото през инетрнет. Ако си от София в някой търговски център-мола, ЦУМ...Или в някои луксозен магазин за козметика. Няма да ти отнеме много време, тва е известен парфюм, навсякъде го има!
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Това което си дал като линк най-вероятно е тоалетна вода...
За тези пари качествен парфюм няма къде да намериш!
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Точно парфюм си е.Първоначално написано от Remini
Ама не ми е ясно защо си мислиш, че като е от мола за 100 лева не е реплика на оригинала(какъвто и е този от сайта и тези от другите по-дребни магазинчета).
--
Мерси за останалите съвети, но не съм от София. Поръчах си го от нета парфюма...![]()
Ама това парфюми ли саПървоначално написано от one_love
Смисъл или тоалетни води .. и тн ?
Нещо мн странно ми се вижда D&G the one да е + - 35 лв.
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Т'ва са си реплики на оригиналните парфюми. Да преведа - 1:1 с оригинала са, с единствената разлика, че миризмата трае по-кратко.Първоначално написано от kapinka
Колко по-кратко ?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Толкова, че трябва да си носиш шишенцето, за да знаят хората с какъв парфюм си. Баща ми го излъгаха да купи такъв Шанел на майка ми.Първоначално написано от kapinka
Зависи от самия парфюм. Средно траят около 5 часа. Иначе парфюмите с по-'лек' аромат траят около 1-2 часа , а по-'тежките' 5-10 часа.
п.п. Това го казвам от личен опит.![]()
i ot koga Chanel se prodava po sergiite???![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Да съм споменала сергия някъде?Първоначално написано от one_love
Викаме му логика - когато става дума за купуване на реплики по интернет, е близко до акъла, че не говоря за продажбата на вино в Сибир, нали?Първоначално написано от one_love
като гледам си от Варна, така че отиди в Мола в Beauty zone там със сигурност ще го има, а и 100% е над 100 леваПървоначално написано от 70n1b
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Един негов приятел го убеди. Само питам: опитваш се да убедиш някого, че репликите са същото качество като оригинала ли? Че тоалетната ми вода държи 2 дена, а тези "парфюми" изкарват по 2 часа...Първоначално написано от one_love
Отиди в бютизон, няма да обикаляш работа за 5 минути е, няма смисъл да поръчваш долнопробните ментета за по 60-70 лева, отиди и купи парфюма и приключи с въпроса, все е заслужила мацката да отделиш малко време![]()
Вижте сега пак да ви обясня с повече подробности...
Вземете един парфюм от мола(за100лв) и един от интернет(за 3*лв). След обстоен преглед и след няколко дни употреба на всеки един от тях ще откриете, че няма никаква, ама НИКАКВА разлика (ако изключим цената разбира се). После примерно си вземете оригинален (не този който ви представят в мола за такъв) парфюм от Англия примерно - аз от там съм си ги вземал моите Bvlgari и Armani. Ще откриете невероятна разлика между истинския оригинал и този който вие будалите взимате от мола за 100-150лева .![]()
Ч.Н.Г !
просто отиваш в голям козметичен магазин от копуваш без да се занимаваш да обикаляш по малките козметични магазинчета,иди направо в някой голям било то на центъра или някой друг който знаеш,или ако не се сещаш за такъв питай някоя твоя приятелка къде можеш да намериш голям магазин с много избор и ако знае че те насочи към правилното място..УСПЕХ![]()