.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен

За момичетата със светла кожа и ружа

Хелоу Имам 1 миниатюрно проблемче и си мисля, че може би можете да ми помогнете- не мога да си намеря руж! или е твърде оранжавеещ или пък твърде червенеещ ... ох, абе все нещо му има. моята кожа е светла и искам да си намеря някакъв леееко (не много!) розовеещ руж, за да може като си слагам, да си личи съвсем леко и да е красиво, а не да е все едно идвам от цирка кажете вие, със светлите кожи, какъв руж ползвате? препоръчайте ми някой. и само не ми казвайте ''иди в магазина и си избери''. ходила съм не веднъж ама както казах все нещо не ми харесва, затова искам да ме насочите към марка и нюанс
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Вземи си перли, те са с по лек цвят.

Просто отиди в магазин и пробвай!Слагаш малко количество на бузите и избираш най-светлото розово.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Ми явно ти трябва руж с бледо розов цвят или перли (:
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Софийско поле
    Нащипи си бузките ,шега.Гледах някъде,че първо се слага руж,а после отгоре малко пудра за да изглежда по-естественно
    Down On The Farm!!!

Перли!И аз имах същият проблем,но с перлите всичко се оправи.

По-добрият вариант определено са перлите!
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    а какви перли ползвате? от ейвън гледах някви наскоро... те дали са хубави?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Аз ползвам перлите на орифлейм и не са лоши,предполагам че и тези на ейвън също ще са хубави и ще ти стоят както искаш.

не зависи от ружа, а от техниката ти на нанасяне и четката.
    Най-добре се научи как да слагаш по-малки количества, за да не изглеждаш като палячо както казваш. Именно ружовете които "цапат" много, или по-точно с малки количества можеш да достигнеш целта, са най-хубави. Трябва ти нова и хубава четка и да се научиш как да слагаш.

Цвета на кожата ти и оттенъка също много зависят от това какъв е подходящият за теб руж. За зимата най-подходящи са розовите, а червен не ти препоръчвам щом си бледа. Аз също съм бледа и имам бая цветове които ми отиват (от прасковени през лятото, до ярко розови за през зимата главно), освен "кафявите" по простата причина че в момента нямам тен и ако си сложа кожата ми ще изглежда мръсна.

Другото което е, има страшно много бледо розови ружове, ако не ти се занимава с другите неща които писах, Аз лично перли не ти препоръчвам, по простата причина че не ги обичам, но ти си решаваш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stop_looking_at_me
    не зависи от ружа, а от техниката ти на нанасяне и четката.
    Най-добре се научи как да слагаш по-малки количества, за да не изглеждаш като палячо както казваш. Именно ружовете които "цапат" много, или по-точно с малки количества можеш да достигнеш целта, са най-хубави. Трябва ти нова и хубава четка и да се научиш как да слагаш.

Цвета на кожата ти и оттенъка също много зависят от това какъв е подходящият за теб руж. За зимата най-подходящи са розовите, а червен не ти препоръчвам щом си бледа. Аз също съм бледа и имам бая цветове които ми отиват (от прасковени през лятото, до ярко розови за през зимата главно), освен "кафявите" по простата причина че в момента нямам тен и ако си сложа кожата ми ще изглежда мръсна.

Другото което е, има страшно много бледо розови ружове, ако не ти се занимава с другите неща които писах, Аз лично перли не ти препоръчвам, по простата причина че не ги обичам, но ти си решаваш.
    аз пък досега все си мислех, че си имам техника и че проблема е в ружа... ти как си го слагаш? а иначе за четката... да, определено ми трбва нова, тия дни точно тва мислех да си купувам.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    София
    http://www.youtube.com/watch?v=8yrWi1_rlBk
    http://www.youtube.com/watch?v=dczk9...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=x8Jie...eature=related
    ето ти няклко предложения,които ще ти помогнат да си слагаш ружа

Мега фен
    аз го слагам като на 3-тия клип , само че след тва пускам четчицата съвсем леко надолу. проблема е в цвета... абе тия дни тръгвам на обиколка и докато не си намеря моя цвят и хубава четка, няма да се прибера!

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Няма правилен начин за нанасяне на руж. За всяко лице е различно и всечи човек по различен начин си го нанася, и това определено става ясно от тези видеа които shell даде. Няма смисъл да се "учиш" от интернет. Най-добре става от практика. Вземи руж, купи си нова, хубава четка и пробвай различни неща. Разбира се не трябва да има ясно черти от ружа... разнеси го малко.

Ето какво правя аз за прахообразниве ружове
    Разбира се след кремче, фдт, и коректор слагам ружа със подобна четка от първото видео, отрязана под ъгъл и леко заоблени крайчета... не е слециална или скъпа като тези на MAC, но аз си я харесвам. Мекичка и лесно се работи с нея. Взимам от цвета, ЗАДЪЛЖИТЕЛО изтърсвам лекичко четката и нанасям в посока към косата аахахха, отбягват ми думите. В смисъл само на скулите и "разнасям" надолу. Моите скули са ясно изразени, но ако твоите не са, просто ги напипай или се усмихни както прави жената от първото видео. След това нанасям пудра, а точно над скулите, под очите нанасям highlighter, то е едно такова блестящо със съвсем малко телесен цвят, не съм сигурна на Български как се нарича, по простата причина че аз не живея в България. За моето лице това работи чудесно. На много места съм срещала че се слага на носа, на брадичката и на челото и нз си още къде... аз отбягвам да слагам там руж. Вместо това съвсем лекичко слагам бронзър по тези места, но сега за през зимата и особено през деня не препоръчвам да се слага много блестящ или тъмен бронзър.

Хмм... какво друго...
    просто пробвай как най-добре ще ти стои на теб. Но винаги препоръчвам да се нанася само на скулите и добре да се разнесе.... и определено да не се наслоява. Трябва да изглежда естествено. И за стотен път казвам че четката за мен е най-важна, а не толкова цвета на ружа. Но разбира се не съм професионалистка, и от това го знам само от практика по себе си. Успех

А поради каква причина не харесваш перлите?

А поради каква причина не харесваш перлите?

Предполагам че по-горния въпрос беше отправен към мен.

Перлите за мен, мисля че споменах, са по-скоро бронзъри отколкото руж.
    Самия факт че са на топки не ми харесва... по трудно се нанася, като станат малки, топченцата влизат във четката и определено е една голяма бъркотия. Предпочитам ружовете ми пресовани (ако така се нарича, ще ме извинявате, pressed), на прах или крем/мус.
    Но предполагам перлите биха станали за highlighter, което вече споменах какво е в предишен пост.

Град
    София
    в ейвън или орифлейм беше не съм много сигурна,но съм виждала пудра,розова в няколко нюанса така че като цветовете се смесят се получава ефекта на перлите но доста отдавна не съм гледала каталози и не знам дали сега ги има тази пудра,но може да провериш в козметичен магазин.

Мега фен Аватара на Infinity
    Обезателно ли трябва да си слагаш руж?Според мен седи мн тъпо като на дърта учителка А иначе аз имах един такъв розово към прасковено със сливащи се цветове ще го потърся и като го намеря ще ти кажа
    To infinity and beyond.

Руж Terracotta на "Еvri" ! Мацваш леко с четката и нанасяш, изглежда мн нежно и свежо бледо розовко

НЕ слагай руж. Ужасно е. По-добре си вземи пудра или перли.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от stop_looking_at_me
    Предполагам че по-горния въпрос беше отправен към мен.

Перлите за мен, мисля че споменах, са по-скоро бронзъри отколкото руж.
    Самия факт че са на топки не ми харесва... по трудно се нанася, като станат малки, топченцата влизат във четката и определено е една голяма бъркотия. Предпочитам ружовете ми пресовани (ако така се нарича, ще ме извинявате, pressed), на прах или крем/мус.
    Но предполагам перлите биха станали за highlighter, което вече споменах какво е в предишен пост.
    Да,към теб беше,беше ми интересно какво им има,защото досега само прахообразен руж съм ползвала.
    Тази тема тъкмо ме подсети да си купя.Иначе последно имах пудриера с нюански на розовото.Аз също съм със светла кожа и ми стоеше много нежно.Така че ако авторката наистина иска руж-да не се отказва,ами да пробва тестери.Само да поясня,че моята пудра беше лека,със светлоотразяващи частици.Матовите ружове обаче не знам как стоят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си