М/у другото незнам дали знаеш, но миризмата от устата идва предимно от езика...така че си вземи четка за зъби,която става и за език![]()
Как да почиствате цялата си уста?
Мийте зъбите си по 2 мин. 2 пъти дневно.
Мийте езика си по 10 секунди два пъти дневно.
За да почистите дъвкателните повърхности, четкайте внимателно напред назад, използвайки по-дългите снопчета на върха за да почистите задните зъби.
За да почистите външната им повърхност, дръжте четката със заострените връхчета под ъгъл от 45° спрямо линията на венеца и четкайте от основата към върха на зъба.
Почистването на езика от основата към върха, помага да отстраните бактериите и да се предпазите от лош дъх.
За да почистите задните зъби от вътрешната страна, поставете четката до линията на венеца и четкайте с кръгови движения.
Специално създаденото приспособление за почистване на езика може да ви помогне за лесното му почистване – като при четкането на зъбите почиства и вътрешната повърхност на бузите.
За да почистите предните зъби от вътрешната страна, четкайте с малки движения нагоре надолу, използвайки върха на четката.
Почиствайте зъбите си с конец веднъж дневно. Плъзгайте нежно конеца в междузъбното пространство с плавни движения нагоре надолу, за да отстраните остатъците от храната и плаката.
Em da zemi6 da si izmie6 zabite li nz.Pak i ako tva ne pomogne ima edim na4i bezotkazno raboti
1.Zima6 1 4a6a voda
2.Vzima6 o6te 1 4a6a i q napalva6 sas prah za prane Ariel (nai dobre)
3.Sipva6 vsi4ko vav ustata
4.Jaburika6 galta6 moje i da izplue6 de ama nqma da ima golqm efekt
5. Enjoy
Първоначално написано от ToxicGasMachine
![]()
![]()
![]()
Не бъди сигурн,че нямаш проблеми със зъбите....
Ми ти много ясно, че ще имаш като си миеш зъбите само ВЕЧЕР.Първоначално написано от schoolgirl
Иначе автора мий си зъбите по често включително и езика, както казаха преди мен болното гърло също е причина за лошия дъх. Ползвай САНДРИН и такива води за уста.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
po filmite kat izlizt na ste6ti i si pr1skat ne6to v ystata za xybav d1x.sigyrno ima takiva djadji v aptekite
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Остроумник ща търкалям! Като не си компетентен по въпроса по добре насирай там и мълчиПървоначално написано от ToxicGasMachine
Също имам лош дъх,мия си зъбите редовно,не съм ходил скоро на зъбар,но ще го направя...
С проблема се справям с дъвки,когато и да ме бутнеш дъвча
ще пробвам с тоя синодрин(или там както беше) надявам се да има ефект.
за проблемите със стомаха,какви може да са и как да разбера дали се лошият ми дъх се дължи на него?! нередовно хранене!? спрях да вечерям в 12 вечерта,някой път не обядвам или го правя в 4 следобяд!? на това ли се вика нередовно хранене?
Значи хора до вчера съм ходил по зъболекари и ми опраиха сичките зъби. Но лошия дъх си седи. Тия дни ще отида на гастроентролог,ззащото може и от гастрита да е.. Просто странното ми е,че нямам лош вкус в устата обаче дъха ми мирише...
А и да кажа още нещо дъвча по по 1 дъвка на секи 30 мин и ефект пак няма..
ами пробвай това с измиването на езика аз чувствам че има някакъв ефект и си земи от тия води за "жабурене" ако тогава няма ефект просто незнам![]()
Няма проблем.!
Дъвчи дъвки.
Аз също имам лош дъх и всеки ден дъвча дъвки в училище.
А дъвките са ми любимото нещо и постоянно дъвча.
Най-вероятно не се дължи от проблеми със зъбите и т.н. Това може да идва от стомаха , червата и т.н. Отиди при личния. Иначе да си хремав, зачервено гърло , храчки.