Отговор в тема
 Отговор в тема

Значи на 16 години съм и имам проблем с лошия дъх. Значи не усещам някакъв лош вкус в устата си, обаче примерно като съм в реиса или някъде където има хора, осъзнавам че те усещат лоша миризма, при което започват да се въртят и търсят откаде идва, а пък и приятели са ми казвали, че дъха ми мирише лошо... Нямам проблем със зъбите (засега)..
Плс помогнете

еми незнам на какво може да се дължи това, ама дъвчи дъвки, смучи ментови бонбони и няма да ти е гаден дъха. Аз имам една позната, която има ужасен дъх, изобщо доближи ли се на по-малко от метър чак гадно ми става, ма нейните зъби са некви мн гадни, кафеникави, иначе не е лошо момичето. Мий си и по-често зъбите.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!

Значи дъвките и бонбоните ми отстраняват лошия дъх за 20-30 мин. максимално, а зъбите си ги мия по 2 пъти на ден ...
Жабурай се със sandrin
ПОДПИСА Е В ПРОЦЕС НА СМЕНЯВАНЕ
МОЛА ИЗЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ... ЧАКАЙТЕ!
Проблеми със зъбите, проблеми със стомаха, проблеми с езика, проблеми с венците.
Едно от тях е със сигурност. Отиди на профилактичен преглед при зъболекаря. При миене на зъбите си търкай езика. Някъде се развъждат гадни гущери, затова мирише.
Don't tell me what I can or can't do !
Ами през 20-30 мин лапаш бонбони и така няма да имаш лош дъх, но всъщност сега като се замислих щом като си миеш 2 пъти дневно зъбите и дъвчешщ дъвки и бонбони и пак не ти погамат значи сигурно имаш някакъв проблем!ЗЪБОЛЕКАР!Първоначално написано от bgdeni
Ммм до колкото знам лошия дъх идва не толкова от зъбите колкото от езика..
Ми не знам за другите, ама аз си ги мия по 4-5 пъти на ден, 2 пъти ми се струва малко. Дменяй дъвките като усетиш, че им спира действето и използвай паста за свееж дъх, щот и тя помага и ням ада се повтарям с мненията преди мен - съгласна съм с тях
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Има момиче от моя клас с ужасен дъх.Не знам дали сама се усеща,но друго е човек да не си мие зъбите и да го усетиш само когато си много близко до него,но на 1 метър и повече съм от това момиче и мерише.Говорил съм по такива теми със зъболекар и каза,че това си е някакъв проблем и не е от дъха.По добре отиди на зъболекар.Никак не е приятно за другите а пък и особено за теб.Не мисля,че е от това,че не си миеш зъбите.Имаш някакъв проблем с устата,щом в рейса те усещат..

Някакви гъбички или бактерии по - скоро са според мен. Разбира се, аз не съм лекар, за това най- добре да се съветваш със специалист, защото в никакъв случай проблема не е козметичен.
И аз имам такава съученичка, смърди ужасно, а най- странното е, че тя май не знае, а и приятелите и не и казват.

Сандрин помага. Супер е даже. 3-4 лв. е. Изплакваш си устата сутрин и вечер с него. Упътване има.

Иди на зъболекар. Като си миеш зъбите, чисти си и езика, небцето, бузите. Яж магданоз.
Дъвчи повече Orbit и т.н.,но според мен е най-добре да отидеш на зъболекар
или имаш зъбен камък на венците на зъбите,защото по принцип и от него се получава лошия дъх дори и следизмиване на зъбите,или причината ти е в гърлото особенно ако имаш някоя сливица и имаш възпаление,което се дължи на малки бели кръгли топченца като гнойни пъпки на гърлото от това също се получава лошия и неприятен дъх,дъвчи дъвки Орбит

Причините за лошия дъх са много. От лоша устна хигиена, развален зъб, налепи по езика и небцето, до проблеми със стомаха, нередовно хранене, болно гърло. Най-добре посети и зъболекар и прегледай стомаха си, та дори един преглед при УНГ няма да е излишен.
Ако имаш проблеми със сливиците или често те боли гърло!!!!!!!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

am neznam na kakvo se dalji no kakto kazaxa pove4eto davki mentovi bonboni i taka neznam

Спри да ядеш общоприетите храни.

Чела съм че при жените се дължи на това че отделяме повече белтъци от мъжете.Лекувало се с по-често миене на зъбите и рано сутрин пиене на черен чай.

Сандрин!!! Аз го жабурих покрай пиърсинг в устата, но стигнах до извода, че дава страхотен дъх
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
не е точно така - хигиената най-често е даже завишена.Първоначално написано от fiama
редът е такъв:
- ДЕРМАТОЛОГ/кожен лекар;
- стоматолог
- УНГ
- гастроендокринолог
това състояние си има даже точна диагноза (като ортография)и съответно лечение

мий си зъбите сутрин,обед и вечер..при миене на зъбите с четката минаваи и през езика.. дъфчи дъфки постоянно трябва да има ефект
вероятно имаш бактерии в гърлото
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]