- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как ще сте на Нова година?
Е?
Аз засега плановете са дънки и черна ризка- скучно, но изчистено.
Много и е зор точно ти дали ше отговаряш.Първоначално написано от global
mindscan
Ами с дънки със сигурност,а на горе не знам още.Чудя се.Утре ще реша.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
На градусОсвен това с един черен панталон и още се чудя между черен потник, риза или блуза с къс ръкав, с едни високи ботуши и с къдрва коса (каквато си ми е по принцип, няма да си правя някакви прически )
![]()
За облекло още се колебая м/у къса рокляили черни прилепнати дънки със някакъв потник или блуза (:
Относно прическата,смятам да бъде нещо такова : http://img47.imageshack.us/img47/7438/novfolkglo7fs.jpg
А за грим,както аз си знам![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Дънки, блузка, кецове.
Мисля си за някаква прическа, но още не знам каква. Ще експериментирам. Малко грим ще има естествено.
Що трябва да се контим по празници?Не че не го правя, но се чудя...
mindscan
Ми аз не се контя... На Бъдни вечер си бях нормално облечена, за Нова година пак не е контене тва... А пък даже на Коледа излизах с кецове, дънки и тенискаПървоначално написано от IrrieSkyline
![]()
черно 3/4 панталонче,черен чорапогащник и сигурно само с боди с дълък ръкав черни високи ботушки и черно яке...грим задължително![]()
Изобщо няма да се контя,ден като ден.Блузка и дънки...нищо по специално.
Да де, ама никой не прави тема 'Как ше се облечеш утре' (С изключение на днес.Първоначално написано от mokka
)
mindscan
аз ще съм с черна рокля ...не много дълга...но не и къса ;D ...
и косааа...мн мн къдреваааа...яхуууууу ... ;ppp
Черни дънки,червено потниче (елегантно)+ръкавки към него,черни ботички,червен колан,с пресирана коса (може би на средни вафлички ...) Лек грим,гланц и това е(но това докато стигна в гаджето) В тях сигурно ще съм с коледна рокличка (червена с бял пух,малко над коленете),бели ботушки,бял шал от тези,като навързани топчета (ако сте ме разбрали
) и коледна шапка (или стандартна-червена,с бял пух и светещ надпис 2009 или тип "каубойска"-червена,с малко бял пух и надпис Merry Christmas)
Абеее общо взето Новогодишното настроение ще блика от мен![]()
![]()
Ще се опитам да ти го обясня възможно най-просто и разбираемо (:Първоначално написано от sladkata_mucunka
Значиии,отгоре косата я тупираш колкото обем искаш ти,а отстрани се захваща със ластици или фиби,на мен фибите ми падат за т'ва ще си я направя с ластици,малко е сложно ама :Д така ще ти се открие лицетосамо как го обяснявам и после и отзад тупираш косата и дооформяш да бъде що годе като на снимката,офф дано ме разбра,лесно е
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Черни дънки, черна тениска, черни кецове, черно яке и бял шал. Нищо особено.Смятам да си накъдря косата с дифузера и това е.
Еми с рокля-топ (+ клин или чорапогащник) --> http://i32.photobucket.com/albums/d1.../bedodress.jpg
Е тез обувки --> http://i32.photobucket.com/albums/d1...o/mixsixty.jpg
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
с черни дънки и лилава блузка която днес си купих. Харесах си едни лилави обувки, но нямаше номертака че ще карам със едни мои черни сандалки с панделка отстрани. Косата мисля да се опитам да я накъдря, ако не стане ще я изправя
![]()
Приятно посрещане на 2009 на всички!!!![]()
Дънки,кецове и няква тениска сиг.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
абе черен прилепнал панталон, тениска, отгоре новата блузка на Гънс, която си подарих за Коледаии кецове (там дето се водят олд скуул :Д)
ще съм си с дънки и аз незнам каква блузка ..грим- само пудричка и руж и спирала ..мисля, че е напълно достатъчно![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ами тъй като ще празнувам само с още 3,4 приятели няма да се контя многоЕдни дънки, една сива туника, ще си изрисувам нещо по ноктите и тва е
Колкото на снимки да изглецждам добре, косата също ще я изправя и готова съм
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
С черен панталон,една лилава блузка и ще си изправя косата..и това е![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me