- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Завити или отвити,на тъмно или на лампа...
Завити или отвити?
На тъмно или на лампа???
:P
И мен така...
Ако е срещу огледало...още повече
На задна прашка и да се гледаш кви гримаси правиш хихихи ...Първоначално написано от sexita
именноПървоначално написано от Misha91
Обикновенно от срам си завивам главата в одеалото
![]()
Ми като че ли на тъмно и завити ми прави повече кеф(по еротична обстановка има) ,но пък отивити и на светло повече съм го правил.
Много ме кефеше мен с бившата в едната спалня имаше огледало на тавана и от 2та края на леглото и можеше да се гледа постоянно отстрани как изглеждаме много беше яко![]()
Отвити, на светло и на показИначе това с огледалото си е класика. Защо мислите че имаме из цялата стая
![]()
На светло и отвити,някак ме кефи да гледам изражението(как са разтапя от удоволствие) на човека до себе си..![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Винаги отвити а иначе и на тъмно и на светло ме устройва стига да нямам чаршафи или одеала в-у себе си![]()
Няма значение на тъмно или светло,а завити или отвити,ами зависи от сезона![]()
Макарче и зима да е,почваме завити,ама като се разгорещим хвърлям всичко,защото ми пречи и ме задушава![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
На тъмно..няма значенеие отвити или завити(само да не ми е студено)
qxqxqx vsqkak e hubavo a na obshtestveno mqsto oshte po dobre![]()
![]()
Когато ми се прави любов - на тъмно и по-добре завити.
Когато е по-диво/страстно - отвити и на светло за да мога да гледам тялото й, щото яко ме възбужда..![]()
Особено като вкара движения и ми показва нарочно тялото си за да ме дразни усещам, че съседите пак ще са притеснени![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Дали сме отвити или завити зависи от температурата в стаята муИ винаги на светло /без значение на лампа/на свещи/на дневна светлина.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от hottie
хааХАх![]()
Аз лично предпочитам на лампа,ама моя приятел винаги я гаси,незнам,сигурно го е срам,иначе отвити,завити-не ми пречи,така или иначе като се разгорещим и махаме одеалото![]()
понякога завити, понякога отвити - зависи от температурата
и на светло![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
На притъмнена светлина, полу-отвити... обичам да гледам, как го поема целия![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
отвити и да не е много тъмно![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Ааа и ние обичаме да гледамеПървоначално написано от FunnYboY
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Зависи... на мен ми е все едно, не се срамувам
Такаче как дойде
Ако е нощно време всъщност не си светваме лампата, но пък не ми е проблем денем и да ме гледа..![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Отвити, на светлината от телевизора......най-често. Не обичам да ми свети много, но не и да е непрогледен мрак. Иначе сексът под завивка е много интимен, но не позволява особена свобода!
obi4am da gledam martiora si po vreme na sex
taka 4e na svetlo i otviti![]()