.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 181
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    В момента съм на 16 и имам сериозен приятел от почти една година,който е на 20.Много е свястно момчето дори сме говорили уж са в бъдеще по този въпрос,той като ми изръси че не искал да чака,искал точно аз да съм тази,от която ще има дете.. разбрахме се нали,ще изчакаме,да видим и занапред какви ще са ни отношенията пък и аз да попорасна малко.. Но тук става въпрос за нежелана бременност.. Ако забременея сега,на тази възраст.. няма да искам да го махна,но се притеснявам какво ли ще си помислят хората.. Ако съм на 17 на косъм да направя 18.. бих го задържала

Не искам да си убивам детето..но на този етап,99 % бих го махнала ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Естествено, че ще го родя. Не съм на 15, че да се чудя как ще го гледам...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ако се случи така - бих направила аборт, може би. Бях против, но с годините разбрах, че трябва да спра да съм наивна и да вярвам, че ще мога да гледам дете на 18-19 години. Ако имам подкрепа от близките - бих си го оставила. Сега съм на 18, в никакъв случай не се виждам с дете, но ако съм на 20+, мисля, че не бих правила аборт. Начин почти винаги има да се справиш, стига да се постараеш. Пък и мисля, че родителите ми ще ме подкрепят, все пак съм им едничко дете. Проблемът е ако детето се появи, докато съм на училище. Много се влияя от чуждото мнение и не искам да страдам аз и околните, пък и евентуалното дете.

Сигурно ще го родя...Не бих убила детето си

Еми от една страна е много кофти да се прави аборт според мен, да, убива се човек... ама то на няколко седмици надали още е нещо xD Пък и... замислете се, какъв живот могат да му дадат двама души, неспособни и себе си сами да гледат xD Не че задължително аз и приятелката ми сме такива, обаче на този етап още не сме готови за деца. Дете ще имам чак след като мога да си позволя да го гледам без проблеми.

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Еми от една страна е много кофти да се прави аборт според мен, да, убива се човек... ама то на няколко седмици надали още е нещо xD Пък и... замислете се, какъв живот могат да му дадат двама души, неспособни и себе си сами да гледат xD Не че задължително аз и приятелката ми сме такива, обаче на този етап още не сме готови за деца. Дете ще имам чак след като мога да си позволя да го гледам без проблеми.
    В 8мата седмица се чува сърчицето му как бие...

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    А на втората се знае бременна ли е , не е ли. Или греша ?

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88
    А на втората се знае бременна ли е , не е ли. Или греша ?
    Не грешиш, просто споделих.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако това се случи СЕГА, бих направила аборт.
    Ще има милион колебания, сълзи, безсънни нощи и разбити нерви, но това ще е крайното решение.
    В момента всички средстава (мои и негови) се пръскат за образование. Едвам връзваме двата края сега, когато сме сами, а какво остава да се появи и едно бебе. Знам колко пари трябват дори за минимални условия за отглеждане, а в момента ние не разполагаме с такива.
    И спря да се върти за миг земята..

Ако съм под 18 години аборт ..Ако съм над 18 може би ще го родя....
    Rikity-сестричка

Супер фен Аватара на Perchem
    Цитирай Първоначално написано от mechetyy
    Ако съм под 18 години аборт ..Ако съм над 18 може би ще го родя....
    Защо точно 18?
    [b]

Бях твърдо убедена, че не бих махнала детето....Но.... ми се случи ...
    Няма да споделям какви са били причините за това тъй не мое решение.

Надявам се да мога да имам деца за в бъдеще!

Голям фен
    Бих го задържала.. защото въпреки че съм на 18, имам сериозна връзка от 4 години, а и ми се иска да съм млада мама. Знам, че нашите ще са мнооого против, но ако се случи, мисля, че изборът се оставя на мен и приятелят ми.. все пак той е финансово добре осигурен, има си къща и т.н. а и аз догодина завършвам доста добър колеж в чужбина и мисля, че имам възможност за добра работа, но искам да е в BG. И все пак дано да се случи след като завърша- след година и половина.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ще го родя.

Град
    София
    Няма да го задържа. Когато мога да му осигуря бъдеще - тогава. На този етап и близките години със сигурност ще го махна.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Предполагам,че ще абортирам, но много зависи и от самата ситуация....
    Последно редактирано от Meoww : 12-03-2011 на 20:36

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Не бих родила дете, ако не мога да го издържам и не съм самостоятелна.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На този етап бих направила аборт.
    Но ако съм над 18 години - тогава бих обмислила добре. И чак тогава бих взела , каквото и да е решение.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Бих направила аборт на този етап,да. Кофти ще ми е, но няма какво да му мисля-просто съм твърде малка,само на 17, няма как АЗ да се справям с бебе и всичките му нужди. Всъщност ако се случи непланирана бременност, бих задържала бебето евентуално чак след 22-3 години. И дори за тогава не съм сигурна.Просто съм на мнение, че бебе не трябва да се ражда,ако родителите му не са самостоятелни и финансово независими и стабилни.
    Everything changes, but beauty remains ...

Зависи от ситуацията.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Супер фен Аватара на scrooper
    Като чуя "аборт" и ми се драйфа, но ако още не съм завършила висшето си, ще го махна....
    always late but worth the wait!

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Преди докато беше всичко не особенно сигурно в живота ми, щях да говоря с момичето за аборт. Не се е стигало до това де, все пак, винаги съм ползвал контрацепция.
    Сега е друго, съвсем скоро чакаме със съпругата второ и то с желание :_)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

ще си го запазя

Ами искам неискам ще го задържа.Не бих убила детето си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си