.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    6e ima6 iznenada za koqto po kusno 6ti kaja
    Ама нищо не каза за нещата,които споменах по-горе Правилни ли са,грешни ли са (не,че не знам ама си е друго като потвърдиш ),а за изненадата ще чакам да ми кажеш ... И не ме дръж в неведение,че да няма
    П.П.Ейй тия да не ги приемеш сериозно и да се оплачеш на онова момиченце ,че току виж дошла до Силистра да ме бие заради теб
    П.П.2 Спирам със спама!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    6e ima6 iznenada za koqto po kusno 6ti kaja
    Ама нищо не каза за нещата,които споменах по-горе Правилни ли са,грешни ли са (не,че не знам ама си е друго като потвърдиш ),а за изненадата ще чакам да ми кажеш ... И не ме дръж в неведение,че да няма
    П.П.Ейй тия да не ги приемеш сериозно и да се оплачеш на онова момиченце ,че току виж дошла до Силистра да ме бие заради теб
    П.П.2 Спирам със спама!!!
    za ne6tata ot po gore sa to4no taka kakto ti gi kaza no nqmah kakvo da dobavq aide posle 6ti razkazvam

и голямо разочарование,и много горещи нощи изпълнени с любов

В сексуален план: 1вия път, след това много и различни повторения

В любовен план: започнах годината с една пичка, уж се обичахме ала бала ... изебахме се и се скарахме. След това намерих момиче, което заобичах истински и разочарованието от тва беше голямо ...

Утре всичко тва ще е зад мен

С много работи:
    1. с бала си
    2. с приемните изпити
    3. с това, че заминах да уча в чужбина
    4. с това, че видях кой държи на мен и кой не за... половин година
    5. с това, че в Украйна се запознах с един човек, който наистина държи на мен, за разлика от други хора

Бе... с нищо лошо не мога да я запомня тази година. Всяко зло за добро! Спокойно мога да кажа, че не съжалявам за нищо =)

Голям фен Аватара на GerYy
    Общо взето тази година не ми беше от най-хубавите години. Но има доста положителни неща, които се случиха през 2008г. Влюбих се до полуда в моя сладур Спечелих доста 1ви места на конкурси за поп и рок изпълнители. За лошите неща не ми се говори Каквото е било -било. 00:00h всичко започва отначало Весело посрещане на Новата година на всички съфорумници

xaxa абе защо 80% от коментиралите са правили секс за 1ви път тая година (sry за спама ама ми стана забавно )

По темата: Ще запомня 2008 с много неща и много промени ( и хубави и лоши) Преобладават накрая лошите, но никога няма да спа да вярвам че всичко ще се оправи...

ЧНГ на вснички Весело прекарване и винаги бъдете оптимисти !!!

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    С много неща. Нямам време да ги изреждам.
    Исках само да ви пожелая приятно изкарване довечера и по- леко с алкохола и наркотиците, да не гледам в други ден теми с глупави въпроси.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми преместих се в друго даскало запознах се с много нови хора,с някои се скарах с други станахме приятели...Срещнах човека....И ще я за помня с датата 21.11.2008
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Изкарах най-добрата си приятелка квартална курва, докарах я едва ли не до нерва криза. Изпокарах се с почти всички "приятели". Заради всички ядове започнах да пуша адски много. Абе все лоши неща...

С абитуриенткия ми бал и едно хубаво лято

Тази година всичко беше като на филм,просто няма от какво да се оплача всичко това се дължи на моите родители които за мен са най-важите хора в живота ми приятелите ми,страхотни купони,и какво ли още не най-важното е че съм здрав.Пожелавам на всички от този форум,Весело изкарване на Новата година дано 2009 бъде по-добра да сме живи и здрави,другото само си идва
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Честно казано всичко го имаше,но беше хубава година като цяло...а и все още съм с момчето,което обожавам.Все пак се надявам 2оо9 да е по-добра от 2оо8.Всичко хубаво на всички!

с нито една сериозна връзка
    хахаха
    рекордът ми беше три дни тая година

Мега фен Аватара на amatorium
    2008 beshe mnogo extremna godina. Mnogo prostotii se sluchiha, kato na film, no da se nadqvame neshtata da zapochnat da se narejdat prez tazi godina. Strelbi, samoleti, aresti, prisudi, kumpingi, surfove, golemi putuvaniq, partita i edin mnogo mnogo tejuk spomen.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    мръснишка година.. хубава година беше

Една от най-хубавите ми години. Заявърших, бях абитиурентка, приеха ме да уча там, където искам, цяла година сме заедно с приятеля ми. Истинско щастие. Дано да продължава и за напред да е така. :P

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Еми и аз не мога да повярвам,че е 2009 година но все пак ще запомня 2008 година с много,много,много ама много хубави неща.Все хубави спомени са ми останали,е има и лоши де,ама хубавите са повече
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Ami 2oo8 imax i hubavi spomeni... , no shte q zapomnq s edno razochorovanie
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не е важно какво е било през 2008 ... важното е,че посрещнах 2009 с един див секс,успял да повдигне адреналина ми

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Който търси намира.

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cickin

КАДЕ ГО НАМЕРИ ТОЯ СЕКС АЗ САМО АЛКОХОЛ НАМИРАХ :<
    Има едно копче "Caps Lock" на клавиатурата. Натисни го веднъж и не го барай повече.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ще я запомня с това,че срещнах моето слънце. За по-хубвао нещо не можех и да мечтая.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Цитирай Първоначално написано от cickin

КАДЕ ГО НАМЕРИ ТОЯ СЕКС АЗ САМО АЛКОХОЛ НАМИРАХ :<
    Има едно копче "Caps Lock" на клавиатурата. Натисни го веднъж и не го барай повече.
    da dobavq poneje se sumnqvam da si razbra sapuna
    namira se v dolniq lqv krai na klaviaturata

Айде стига сте спамили де

По темата:Вече отговорих,но искам да добавя още 3 неща,с които ще запомня 2008 година
    1.През април се запознах с едно момче от форума (макар и все още да не сме се виждали на живо ),с което много се сближих,на което много държа и което много си обичам (хах като приятел де)
    2.Към средата на декември се запознах и с едно момиче от форума (с което също още не сме се виждали на живо,но за всичко си има време и място :P ) ... И нея много си я обичкам
    3.И като за край на 2008 получих един страхотен подарък изразен в един (почти) 20 минутен разговор по телефона,продължил почти до 2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си