- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С какво ще запомните 2008 година?
2008г..
Разделих се с човек на който страшно много държах и обичах,бях в най хубавия ми клас обожавам ви всички(с 1-2 изключения),намерих много нови приятели супер диви вечери.. , срещнах една любов с която и до ден днешен сме заедно и винаги сме на ръба ..оставиха ме на изпит по физика..
и въпреки всичко го взех.. , приехаме в ново училище със специалност икономика
, нов калс ,първия ми път беше тази година.. преспиванията у гадже .. на края почти срещнах човек на който държа ужасно много и си го чакам с нетърпение! .. Това е от 2008г има и още но не ми се пише.. винаги бях на ръба но все отцелявах и никога не паднах!2009г я посрещнах много яко.. и така да видим каква ще я вършим по натак ...
![]()
зорииииии не е често ;(Първоначално написано от nejnaDROGA
и аз те обичкам душице златна![]()
![]()
![]()
не съм виновна!И ти знаеш защо!Първоначално написано от nejnaDROGA
най лошата година! случиха ми се ужасни неща още от началото промени ме почнах да пия a приятели нямам![]()
Бъди ТРЮ. Резни си вените.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Запомних я с тежка раздяла и с една невероятна страстна нощ с мъж който съм виждала 2 пъти и който не видях повече, но понякога така е по - добре. Станах професионална маникюристка, успях да започна работа в най-добрия салон във Варна.Взех много важно решение за себе си и още нещо което ще запазя за себе си![]()
А аз:преместих се в ново даскало,скарах се с доста хора,преебаха ме други хора,сам се преебах,сума ти момичета свалях и накрая на годината ПАК СЪМ САМ ДА ГО Е**!Първоначално написано от TheRunaway
![]()
![]()
![]()
I love only myself and fight only for myself!
za men be6e godina, koqto mi dokaza 4e vs sa ludi i 4e majete iskat predimno sex osobeno ako tr da te naemat na rabota
predlojixa mi da podpi6a dogovor s payner, mn malko sex i to pove4eto ne be6e xubav
no nai ve4e 4e se razxubavqvam :P
aaa sestra mi se ojeni i 6te ima bebe
abe ne be6e ne6to unikalno osven kakto kazax 4e se ybedix vs sa ludi i sa gotovi na vs za sex
Ами в личен план не беше най-добрата година. Разделих се с приятелката си след повече от 3 години. В материален план беше добра. Сбъднах мечтата си да карам чисто нов автомобил.
Малко и некачествен секс![]()
Иначе раздяла която за мое щастие преодолях сравнително леко благодарение на един съфорумец към който се привързах страшно много но за съжаление постъпи доста гадно с мен![]()
Много емоции, много запознанства с мъже, много нови изживявания...
От октомври насам съм влюбена и загубена в един младеж който пък е нещо притеснителен и ми е малко трудно ама съм убедена че ме харесва особено след вчера![]()
Като цяло не беше от най-хубавите ми години и се надявам 2009 да е по-хубава и ще се постарая да си я направя такава![]()
shteee q zapomnqq syss nevoroqtnata lqtna pochivka koqto prekarah s liubimiq chovek do sebe si![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
2008 беше много хубава за мене срешнах първата си любов и съм много щастлива от този факттор той ми беше и първия мъж и се надявам да е и последния![]()
мм с добри представяния в конкурси и кво ли не..мн приятни моменти с приятелите..допуснати грешки..страхотно лято.. и може би човека които е до мен..![]()
а ако се отнася за секс... аааа НАЙ-ЯКОТО ЧУКАНЕ !!!чукане..не любов![]()
![]()
![]()
![]()
с нищо интересно,за жалост...Може би с това че съм в ново даскало с нов клас..нз
![]()
мии с това че спрях да пия бира и винои с това че се запознах с човека който обичам
![]()
Разочарова ме човек, на който много държах, преобърна представите, които имах за него.Все още искам да вярвам, че е същият като преди, но не е. Преспах с момче, което ме привличаше много година и половина.Беше кратко,моментно изживяване,но аз съм доволна.Разделихме се някак спонтанно и без драми и имам хубави спомени от него. Лятото изкачих МусалаЗа първи път си боядисах косата...Участвах в театър...Посетих една далечна и величествена страна и там срещнах човек, който изключително много прилича на мен по характер...Имам(и през новата година) човек до себе си, който е готов да направи всичко за мен, който ме обича и аз него, но не знам какво бъдеще може да има връзката ни, а той не се замисля за това. Посрещнах Нова година на ски, спуснах се по "Стената"..В навечерието на Нова година една реплика на един изключителен човек промени възгледите ми за живота..и започвам на чисто.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
БОЙ , ПИЕНЕ И СРЪБСКА МУЗИКА !!!
Ще запомня 2008 година като най-щастливата и най-тъжната ми година... факт!
+ 1Първоначално написано от LudniCaaaA
![]()