.
Затворена тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 152

14.01.2009 ПРОТЕСТ ! ДА ЗАПОЧНЕМ НОВАТА ГОДИНА НА ЧИСТО

Развалям ви празничното настроение с БЪЛГАРСКА действителност

http://vbox7.com/play:6ce28c45

http://vbox7.com/play:5b3c6cac

ПП Мислех след НГ да пусна темата, обаче днеска по стечение на обстоятелствата си промених мнението, защото ми се отвори работа по центъра и за пореден път се сблъсках с НАШАТА действителност, този път във вид на просещи за храна хора, които дори и в своето безпаричие пак си запазват човешките качества и са в пъти по-умни и адекватни от нашите управници. Като се замислих, че с моите жалки левчета няма да им помогна особено, единственото решение, което ми мина през главата беше формата на протест.

СЪОБЩЕНИЕ
    редактирано от RiseGirl

Град
    L.A. \ Moscow
    и под каква форма ще е протестът, какви са исканията, и какво очакваш ?
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    хм, ще се постарая да дойда..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    и под каква форма ще е протестът, какви са исканията, и какво очакваш ?

ПП:Така или иначе...не очаквам да посрещна Новата година както исках...

Аз ще участвам. Знам още от преди 2-3 седмици и със сигурност ще съм там.... Надявам се повече хора да се съберем. Безобразие е. До гуша ми дойде от тъпотии.
    bungle съм.

и този път ще дойда
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Надявам се да дойда ... ще видим!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Обобщено - който дойде си знае интересите и ги защитава, като си изразява позицията, който не - му е през кура за държавата , както и за самия него ( не е нужно да пишете, че сте на работа, учите или тн, щото тва е просто оправдание, при желание всеки ще намери начин )

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от woshataa
    и този път ще дойда

И този път ще бъда там, много малко неща може да ме отклонят и ще гледам да не го правят.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от global
    Всички с плакати

ИСКАМЕ
    ДОИП

Fight the real enemy!
    мамка му спри
    10 изтрити профила

С какво ще помогне ДОИП ?
    Да ограничим определен кръг от хора, които имат право на глас да не гласуват не е креативно и никога няма да бъде. Промяната е креативна, ограниченията не.

Нормално е непълнолетните да са ограничени, да не искаш 1волаци да ходят да гласуват?
    Пенсионерите да не гласуват пък е най-голЕмата тъпотия, дай някой, като се пенсионира да го убиваме, щото вече е ненужен на обществото?
    Тия гласове, които повечето пускат са заради стари привички и навици или просто новите боклуци не им харесват и предпочитат старите, така че ограничението не променя нещата в правилната (креативна) посока, а точно обратното.
    Проблема с изборите е в младите хора, които не гласуват, щото не им пука кво става в държавата, още повече, че не ги ебе от политика. Това, като се промени всичко ще е наред и въобще нямаше да има нужда да отварям такава тема и да пишем по нея.

Цитирай Първоначално написано от woshataa
    Всички с плакати

ИСКАМЕ
    ДОИП

Fight the real enemy!
    мамка му спри
    Абе, ти за какво ходиш на протест - заради купона ли или защото имаш някакви цели?

.
    не смятам че твоя доип е особено интиргуващ и разбираем от всички
    и не съм за купона спокс
    10 изтрити профила

ами да наистина искам да схвана за кво иде реч
    но да участвам мне благодаря
    10 изтрити профила

тия за незавършилите окей ..
    но кво ти пречат пенсионерите .. та нали точно те са възрастни хора с опит които са патили от достатъчно правителства и имат по-голяма представа за това кои са големи измамници и още по-големи измамници .
    п.п. дори и да кажа някоя глупост .. не разбирам много .. водя се от съвсем проста логика .. точно и за това не искам да участвам в такива екстри .
    10 изтрити профила

в крайна сметка извода е един -- > всички са измамници .. едни или други все същото дередже .
    10 изтрити профила

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Повечето неща са вярни, но.. има някои които не са, а нз по каква причина са сложени в клипчето... Пр.. Катастрофите - не държавата е виновна за тях, а населението.. "дай да изпия 3 ракий и да хода да карам" .. не става така...
    The Spark

глобУл, ДОИП-то не струва. Ако се конструира, като хората и му се сложат реални и човешки параметри тогава ще говорим.

5StaR, държавата е виновна, че няма контрол. Нали знаеш, че, ако наистина се спазваха правилата и нямаше корупция, никой нямаше да кара пил, щото знае кво го чака - затвор, а сега всеки е безотговорен и ако го спрат се разминава с 20-50 лв.

Всички с плакати

ИСКАМЕ
    ДОИП

Fight the real enemy!
    СМЕНИ ДИЛЪРО!!ИСКАМЕ ГЛОБуЛ В ЛУДНИЦА!!! АРЕ СМЪРТ!

А дали България някога ще се оправи ???

Супер фен
    Град
    Своге
    Хах,понеже по-голямата част от пенсионерите са червени,дай да им забраниме да гласуват и така ше падне БСП/БКП-то,ееее смешна работа.То по същата логика да забраниме на младите хора да гласуват,щото ще пуснат своя глас за СДС(примерно,казвам) .Не стават тия неща така

Колкото до т'ва да се позволи гласуването на непълнолетните-
    Повечето да не кажа 2/3 от населението не знаят за какво става дума в политиката.Как ще отиде едно дете да пусне своя глас,като няма и понятие от тия неща,след като все още не знае на коя позиция да застане то(детето) ще отиде и ще гласува за еди кой си щото просто му направило впечатление,че е симпатичен или че е раздавал кюфтенца и кебапчета.Да.признавам има и такива,които още от рано са запознати с нещата и като отиват да гласуват,знаяят за какво отиват,но те са доста малка част.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

^ дам, имах няколко познати...за кой да гласуваме, за кой...а, тея Атака бяха някакви по-известни, дайте за тях...

"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

защо не "сме" - аз все още не мога да гласувам. след 12 дни ще мога :Р и тогава по-внимателно ще я карам, защото поне засега партиите не предлагат нищо смислено като цяло. много са им дълбоки водите и гледат да ги поприкрият до изборите, пък после да лъснат далаверите и простотиите.

а за влизането в ЕС съм с доста смесени чувства..

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    ДА СТИСНЕМ ЮМРУЦИ, ДА ВДИГНЕМ ГЛАВИ
    ТОВА Е НАШИЯ ЖИВОТ - ДА ОТВОРИМ ОЧИ
    НАШЕТО БЪДЕЩЕ Е В НАШИТЕ РЪЦЕ
    БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА - УЛИЦАТА НИ ЗОВЕ

!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си