- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 14.01.2009 ПРОТЕСТ ! ДА ЗАПОЧНЕМ НОВАТА ГОДИНА НА ЧИСТО
Syshtite tiq bokluci sprqha AEC Kozludui, sega si go iziskvame obratno !
Izvinqvam se za latinicata
Да Смирненски е написал нещо много хубаво,но не забравяйте ,че "боговете" не допускат ,че това се отнася за тях,те чуват само хвалебствията ,а не критиките ,те се усмихват на тези ,които ги плюят и взимат от храната на гладният,за това са "богове".
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
В "Темата на Нова" имаше предаване посветено на предстощия протест. Доста хора се включиха в ефир и изразиха готовност да се включат. Дано да се съберем повече хора, иначе няма полза да седим и да люпим семки.
Razbrah, 4e sa pokazali klipa, koito be6e specialno napraven za protesta. Neshto interesno i vaja6to kaza li se ?
относно кризата с газта, то беше ясно много отдавна, че ще се случи нещо подобно.
Vuob6te moje6e da ne ni zasegne, no ...
DURJAVATA GNIE, PROBLEMYT STE VIE !!!
дебиш нета, не моем влезем..
та, ултра е прав, и аз съм на същото му мнение - ние ще си седим също на клинч и ще клинчим последиците, защото едно от изискванията за влизане в шибания ЕС беше затварянето на АЕЦ-а. ако си го бяхме оставили, НИЕ щяхме да сме тези, които даряват енергия за отопление на другите страни, и поне (по лично мнение, не претендирам да съм особено разбиращ от икономика и т.н.) малко щяхме да сме дооооста по-напред с ресурсите.
ама не.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
С приятеля ми говорихме днеска за това и задължително ще сме тамНадявам се да се съберем достатъ4но хора за да ни обърне някой внимание
![]()
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
awe global ti ne6to drugo osven " doip" da pi6e6 mai ne moje6..
The Spark
Там сме, защото е време някой да изхвърли боклука...
http://vbox7.com/play:337cdbcd
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ МИ КОЯ Е ТАЯ ПЕСЕН?!Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Търся я от векове сигуно!
Стига давай акъли бе. Започвам да си мисля, че вашите имат някаква близка родствена връзка и зат'ва си толко проЗ и не можеш нищо друго да кажеш.Първоначално написано от global
Пльок, песента се казва Боят настана.
Ей смърт, чета ти неадекватностите от седмица по целия форум как сереш, ама накрая ми писна. Народната музика ти била крива, наду главата на всички с тъпото ДОИП, а сега ИМАШ НАГЛОСТТА ДА ОПРЕДЕЛЯШ ЕДНА ОТ НАЙ-ПАТРИОТИЧНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ? К У Р ЗА ТЕБ И ЗА АМЕРИКА !
Твърдо против всякакви разделения и определения, но вече прекали...
За журналистическите поръчкови статии, които се появиха днес в интернет пространството :
Драги господа журналисти, разберете че футболните фенове не се оприличават само и единствено като такива! Когато отиваме на работа, за нашите колеги ние не сме ултраси, роднините ни не ни смятат за крайни, нито пък всички се определяме като десни, леви, партийно сини, червени, зелени или бембени! Също както вас, господа журналисти, ние сме граждани на Р България и имаме правото да упражняваме правото си на граждански натиск срещу некадърните управляващи, независимо от коя партия са те в момента. Също както на още много други хора, учители, зърнопроизводители, еколози, млекопроизводители, полицаи, лекари, работещите в леката и тежката промишленост, студенти и т. н. (които част от нас всъщност представляват) на нас НИ ПИСНА от безотговорните ни политици! Общият ни интерес(футбола) по НИКАКЪВ НАЧИН не може да бъде тема за искане на колективна отговорност и за прикачване на знайни и незнайни епитети от ваша страна! Организирани според различните си интереси и професии ние вече не един път сме излизали пред Правителството, в качеството си на граждани, а не на футболни фенове! Няма защо хората да се страхуват от нас, именно защото ние сме неделима част от обществото! А когато всички крайно десни истински ядра от ултраси и лумпенизирани хулигани излезнат да протестират, то несъмнено ще разберете за това! Дотогава искрено ви умолявам да запазите квалификациите и разсъжденията си!
Протестът е граждански, това значи че няма да има партии, няма да има политически организации, или ако присъстват такива, те няма да имат право да налагат собствените си идеологии и искания!
http://vbox7.com/play:b4a00cd5
Намерих истинската версия.
Благодаря ви за информацията тук, в скайп и на лични съобщения! Значи много!
Комбинацията тоя стих и песента "Боят настана" е разтърстваща,направо настръхнах!!!Първоначално написано от ImaLiBe
ПП.Съжалявам,че не е по темата,но не можах да се сдържа!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Правя опити да дойда.. Който може, да не му мисли,а да ходи! Колкото повече,толкова по-добре.
И аз имам голямо желание да присъствам, но засега нямам финансова възможност, щото билета ми до София ще е 14 лева на отиване и 14 лева на връщане, а нямам откъде да си ги осигуря в момента. Освен ако не се уговоря с едни приятели заедно да ходим с кола, ама нямам представа дали те ще имат възможност, нито са казали да, нито не все още.
Да. Само внимавай хората на протеста да не се избият в желанието да притежават постерите с надпис "ДОИП"
Не съм от София и нямам възможност да отида. Нямам и точна позиция как трябва да се променят нещата в България. Знам само, че това, което става е недопустимо и протест трябва да има. От това, което четох из нета - не съм единствената, която не знае какви точно трябва да са исканията ни (извинявам се, ако греша, не съм навътре в нещата). Но дори и с неясни искания, нека да се съберем и да покажем, че сме против беззаконието и безочието на политиците. Трябва да си създадем едно силно гражданско общество и протестът на 14ти, дори да не постигне всичките си цели, ще спомогне за това.
Е кво, според теб човека да спре да работи само защото ти го обвиняваш, че като получавал заплата едва ли не "обслужвал" тея, срещу които протестира, баси логикатаПървоначално написано от global
![]()
Ти що не спреш да бачкаш за да не обслужваш управляващите тогава? Или караш на социални помощи като "братята" роми...
Аа, остави, даже след това могат да изявят желание да си направят татиуровки с надпис "ДОИП" и физиономията на Глобала над надписаДа. Само внимавай хората на протеста да не се избият в желанието да притежават постерите с надпис "ДОИП"![]()
Песента беше предложена за фон на клипаПървоначално написано от Raybeez
, ама "Боят Настана" е по-подходяща
Да, ама нали знаеш, че ако сложим тая ще има пънкари, скинари, ладове и секви, дето да коментират и да почнат селските коментари с деления ...
Опитва се да не се делиме, ама виждаш какво става... декларации, спекулации, оправдания от тези, които няма да могат (не искат да дойдат) под претекст, че нищо няма да стане...
Виж, че има сякви идиоти, дето дразнят ЯКО, ама за общата кауза трябва да се въздържаме![]()